- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bi gariplik var. Laf çıkacağını göze alarak konuşmaya devam etmesi çok sıkıntılı bi hareket. Ve kızın annesi haklı ne işi var kaç yaşında adamın minicik kızlarla sohbette ?Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
+1“Eşime laf ettirmezdim” demenize takıldım sadece.çünkü bu ülkede babası tarafından tacize uğradığı halde” yalan söylüyorsun baban yapmaz “diyen bir sürü Kadın var. Ben bundan rahatsızım .
boşanmak için bahane mi arıyordunuz zaten?Alinti yaoamadim evet cocuklarim erkek. Bu adamin zeka yasinda yada paikolojisinde bi sıkıntı var. Valla bası yansın benimde allahdan aradigim hemen bosanma davamı acarim yeminle. Ya kötü bisey yapmaz ama yaptigi salakca kocaman adam
Uyarı kısmına kadar bir şey yok olabilir, bazı insanlar her yaşa hitap edebilir.Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
İstediğin kadar iyi niyetli ol. Devir ortada, haberlere çıkanlar ortada. Ben olsam bende istemem çocuğumun 37 yaşında biriyle konuşmasını. Hiç mi adam kalmadı da 37 yaşındaki adamla konuşuyor.Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Ben kimseye kefil olamam bilemem ki niyetini. Böylr bir konuda babama bile güvenmem kefil olmam kaldı ki kocama olayım. Sadece icimde yapmaz niyeti kötü degildir inanci varSaçmalıyorsun. Böyle düşündüğüne göre eşinden supeheleniyorsun demekki. Biri benim eşime böyle bişey dese ben kızarım yani ne demek istiyorsunuz yaptığınız ima hoş değil diye çünkü eşimi bilirim yani. Siz eşinizi savunmuyorsunuz. İftiraya uğrar diye korkmakta haklısınız ama en azından benim eşim böyle biri değil diyede bı cümle kurmuyorsunuz
Kadin olmadik laf cikarir derken evet dedikoducu kültürü dusun birisi daha once baska konularda cikardigi icin dedim. Ayrica direk uyarmadi ki baska komsuma soylemis laf arasinda kizlara diyorum ki handenin esiyle konusmayin diye bunuda diger komsum bana soyledi bigun o kadar yani''kadın bıraz pımpırıklı olmadık laf cıkaracak cınsden bırı ''sozunuz benı ınanılmaz itti oyle rahatsız edıcı bır dusuncenız var kı
kız cocugu annesı olarak fazlaca sakin bıle kalmıs bı kadın hakkındakı su sozunuzden ne anlam cıkarmak gerek ?
sankı esınız normal de kadın mı arıza cıkarıyor gıbı konusuyorsunuz
asıl anormal tuhaf davranan esınız
ozellıkle kız cocuklarına ılgısı var dıyorsunuz sızın kocanız... bız ne bılelım kalbındekı ıyılıgı kotulugu sızın bılemedıgınızı... demek kı kocanızdan emın degılsınız ,mahalledekı tum kız cocuklarıyla muhattap kocanız ıyı bu zamana kadar mahalleden kımsenın elınden bır kaza cıkmamıs
kımse kusura bakmasın ısteyen bakabılır cocuk ve olgun adam konusuna hassasım .
ustelık cocugun annesı rahatsız ve uyarılmıs bır adam buna hala devam edıyorsa baska ne dusunulur ?