Eşimin bu hareketi normal mi?

Erkekler kadınlar kadar ince fikirli olmayabilir ama acık net söylediğimiz halde sürdürmesi normal değil.
Ya saf, ya kötü niyetli ya da huysuz inatcı. İkna edin Bi şekilde.

Bilgisayar ve telefon Gecmişi ini inceleyin.
Süpheler doğru çıkmaz inşallah. Çıkarsa da bosanırsınız.

Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Vay öyle düsünmüs onlar benim kardesim vs. Tamam daha konusmam dedi o gün.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Size sorum ben mi abartıyorum bu işde bi gariplik yok mu?
Evet bi gariplik var. Laf çıkacağını göze alarak konuşmaya devam etmesi çok sıkıntılı bi hareket. Ve kızın annesi haklı ne işi var kaç yaşında adamın minicik kızlarla sohbette ?

Benim bir kuzenim var , adını 40 kapıyla komşu koydular. 3 yaşındakiyle de muhabbet eder, 13 ile de 33 ile de 73- 83 ile de . Hatta en sevdiğim yaş grubu 13 ile 83 der. Kız erkek karışık herkesle herşeyi konuşur. Yapı olarak öyle biri. Güldürür güler ,hoş sohbet ötesi ,40ların sonunda kendisi de. Böyle bir özelliği varsa eşinizin normal. Normalde de hoş sohbetse komiğine gidiyordur onların muhabbeti. Ama tabi çoğu hatunun dediği gibi devir kötü. Benim de kızım var , ben de bir noluyor derdim açıkçası

benim eşim de çocuk delisidir (yaş 41)
nerde görse çocukları çok sever
ama temas etmez eskiden ederdi şimdi heryerde çocuk istismarı vs olayları çok olduğu için
yanlış anlaşılmaktan korkar
hep der artık çocuk da sevemiyoruz annesi babası yanlış anlar diye

yalnız bu bahsettiklerim çocuklar için yani en fazla olsun 9
büyük özellikle kız çocuklarından çekinir yanlış anlarlar diye
görünce tabi yine hal hatır sorar ama öyle sohbetlere dalmaz
eşiniz gerçekten de kötü niyetli olmayabillir ama dikkat etmesi lazım

Alinti yaoamadim evet cocuklarim erkek. Bu adamin zeka yasinda yada paikolojisinde bi sıkıntı var. Valla bası yansın benimde allahdan aradigim hemen bosanma davamı acarim yeminle. Ya kötü bisey yapmaz ama yaptigi salakca kocaman adam
boşanmak için bahane mi arıyordunuz zaten?

13 yaşındaki çocukla ne şakalaşması? Hakikaten muhabbetlerinin içeriği ne ? Ben bir öğretmenim, dahası anneyim. Bebeğimi gezdiriken yanıma sitedeki diğer çocuklar geliyor, onunla oynamak için. Tam olarak tanımadığım için kelimelerimi bile seçerek kullanıyorum, belki kendimi yanlış ifade ederim, belki farkında olmadan gelişimlerini etkilerim diye. Çekirdek çitlemek nedir ya hu? Kendi bebeğime verdiğim şeyi bile kırk kere düşünmeden başkasının evlâdına veremem belki ona dokunur, zarar verir diye. Ben bu kadar özen gösterirken elin kazık kadar adamı gelip kızımla saçma sapan muhabbet etse o adamı da paralarım. Akran mı onlar? İyi niyet saflık falan yok bu işte. Bence eşinizi takip edin. Eger gerçekten bir sapkınlık durumu tespit ederseniz ellerinize yetkililere teslim edin lütfen.

Bu kadar ısrarcı davranmasına anlam veremedim ben..

Bir de neredeyse 40 yaşına gelmiş adamın 10, 13 yaşlarındaki çocuklardan "kardeşim onlar benim" diye bahsetmesi de bana çok itici geldi nedense..

Takipte kalın ve gerekiyorsa sorun çıkarın..

Herkese merhaba. Öncelikle 35 yasındayın eşim de 37. 2 çocuğumuz var 7 ve 5 yaşları. Konu şu ki benim beden yaşı 37 olan ama akıl yaşı 10 olan eşim komşumuzun 13 yaş civarı kızları ile muhhabet etmesi.
Geçenlerde ( 3 ay olmusdur) yine bu iki (kuzenler bu arada bu kızlar )onlarla muhabbetinden birinin annesinin rahatsızlık duyduğunu baska bir komsumdan duydum. Bende eşimi uyardim. Onlar senin yaşıtın değil bak yalnış anlayanlar olur sen aklınca espri felan yapıp onları güldürüyorsun ama kızın annesi onlara Handenin kocasıyla konusmayın demiş. Kadın biraz pinpirikli olmadık lafı cıkaracak cinsden.
Bugun parka indik bu kızlarda vardı ben cocuklara bakarken bizimki kızları cagırmıs cekirdek felan ikram edip gülüp şakalaşıyorlar. Kan beynime sıçradı sanki ya sen kocaman adamsin senin onlarla ne gibi sohbetin uyabilir ben bile etmiyorum sohbet hem annesi böyle böyle demis demisdim sana tartişdik. Ya ordan anneleri çıkıp gelse. Ben utanıyorum bu adamın bu hallerinden. Bana mı soracakmıs kimle konusacağını felan dedi. Bende üzerine bir iftira atilirsa bana sorma o zaman ama Handenin kocası diyorlar senin adın yok ki dedim. Genelde kız cocuklara karsı bi yakınlığı var ama kalbini bilemem art niyetli mi iyi niyetli mi.
Uyarı kısmına kadar bir şey yok olabilir, bazı insanlar her yaşa hitap edebilir.
Ama uyarmışsınız ki ciddi bir uyarı. Bence normal değil eşinizin hareketi.

İstediğin kadar iyi niyetli ol. Devir ortada, haberlere çıkanlar ortada. Ben olsam bende istemem çocuğumun 37 yaşında biriyle konuşmasını. Hiç mi adam kalmadı da 37 yaşındaki adamla konuşuyor.

Ya iyice paranoyak oldu toplum bu konuda ister istemez. Ben küçükken-ergenken böyle komşularımız aile dostlarımız vardı aynen eşiniz gibi, asla da kötü bir bakış-niyet-muameleyle karşılaşmadım. Genel olarak erkekler kız çocuklarını daha sever. Erkek çocuklar odun gibi kız çocuklar güler, şakalaşır.. yani siz eşinizi daha iyi bilirsiniz ama ben kötü niyet göremedim eğer olsaydı sizin tepkinizden sonra kendini geri çekerdi. Ama aileleri istemiyorsa tabi ki sınır koysun konuşmasın bile.

Esinize sunu sorun: 13 yaşinda kızı olsa ve bir adam kizinin etrafinda dolansa esinizin tavri nasil olurdu?
Bu arada ben oyle birsey yasasam tasinirdim oradan sanirim kizimi korumak icin cunku niyetini bilemeyiz pedofili midir nedir?
Bu kadar ısrar niye adamda. Biri beni uyarsa yerin dibine gecerdim ben.

Saçmalıyorsun. Böyle düşündüğüne göre eşinden supeheleniyorsun demekki. Biri benim eşime böyle bişey dese ben kızarım yani ne demek istiyorsunuz yaptığınız ima hoş değil diye çünkü eşimi bilirim yani. Siz eşinizi savunmuyorsunuz. İftiraya uğrar diye korkmakta haklısınız ama en azından benim eşim böyle biri değil diyede bı cümle kurmuyorsunuz
Ben kimseye kefil olamam bilemem ki niyetini. Böylr bir konuda babama bile güvenmem kefil olmam kaldı ki kocama olayım. Sadece icimde yapmaz niyeti kötü degildir inanci var

Ben 94 dogumluyum, mahallede ayni yaşlarda 10-12 çocuk vardi. Hep beraberdik, mahalledeki abilerimiz bizimle maç yapar, hikayeler anlatir, bakkaldan bir seyler alirdi. O zamanlar ortalik bu kadar kötü degildi... Ama o devir BİTTİ...
Şimdi devir çocuklari en yakinindan bile sakınma devri. Artik ödüm kopuyor sokakta çocuk görünce.
Eşiniz de bi kendine gelsin, elalemin kücücük kiziyla ne yakinligi bu!

''kadın bıraz pımpırıklı olmadık laf cıkaracak cınsden bırı ''sozunuz benı ınanılmaz itti oyle rahatsız edıcı bır dusuncenız var kı
kız cocugu annesı olarak fazlaca sakin bıle kalmıs bı kadın hakkındakı su sozunuzden ne anlam cıkarmak gerek ?

sankı esınız normal de kadın mı arıza cıkarıyor gıbı konusuyorsunuz

asıl anormal tuhaf davranan esınız

ozellıkle kız cocuklarına ılgısı var dıyorsunuz sızın kocanız... bız ne bılelım kalbındekı ıyılıgı kotulugu sızın bılemedıgınızı... demek kı kocanızdan emın degılsınız ,mahalledekı tum kız cocuklarıyla muhattap kocanız ıyı bu zamana kadar mahalleden kımsenın elınden bır kaza cıkmamıs

kımse kusura bakmasın ısteyen bakabılır cocuk ve olgun adam konusuna hassasım .
ustelık cocugun annesı rahatsız ve uyarılmıs bır adam buna hala devam edıyorsa baska ne dusunulur ?
Kadin olmadik laf cikarir derken evet dedikoducu kültürü dusun birisi daha once baska konularda cikardigi icin dedim. Ayrica direk uyarmadi ki baska komsuma soylemis laf arasinda kizlara diyorum ki handenin esiyle konusmayin diye bunuda diger komsum bana soyledi bigun o kadar yani

Ben olsam güvenmezdim neden derseniz benim eximde (koca) bir oyunda takılıyordu devamlı ve 12-17 yaş arası kişilerin oynadığı bir oyunmuş ben orda rast gele bir gün mesajlarını gördüğümde kızın birinin 14 birinin 15 yaşında olduğu yazıyor konuşmuşlar yani onlara çok salak saçma şeyler yazmıştı 33 yaşındaydı

Ben anormal diyemem bazı insanlar cocukları çok seviyor ama siz uyarmanıza ragmen ısrar etmesi saçma iyi niyetli bile olsa bu zamanda pedofili damgası beyin yaşi gercekten 10 galiba

X