- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
- Konu Sahibi NightStalker
-
Malesef benimki de öyle herşey e küfür herşey e ama vicdanlı merhametli adam yani ne yalan soyliyim ordan yırtıyor sanirimçok eğlenceli buldum konuyu
çok gülüyorum
konu sahibi Allah da seni güldürsün
benim eşim de trafik ve maçta küfür edenlerden
ettiği küfrü anında yani şöyle şöyle mi yapacaksın diye senaryolaştırıyorum
dik dik bakıp susuyo
ama çok fanatik, eğer maç olumsuz gidiyorsa o zaman ne dersem diyeyim fayda etmiyor
Al kopyala yapistir. Aynisi yani esimle. Ilk defa duydugum.kufurler var yani kac defa kavga ettim ama yok unutuyor tekrar basliyor. En son bi nako nako diye bagiriyordu kendince kufur dili uydurmus
Boşanmak için kesin çözümher küfür ettiginde pc nin fisini cek, laptop un kapagini taaak diye kapat nakooo die bagir
bi video geldi aklima kesin biliyorsundur mac izleyen esini cildirtan kadin. sürekli tv yi gizlice kapatiyor adam en sonunda cildirip herseyi parcaliyorBoşanmak için kesin çözüm
Evet baya gülmüştüm ama planliydi o. Plansız daha keyiflidir eminimbi video geldi aklima kesin biliyorsundur mac izleyen esini cildirtan kadin. sürekli tv yi gizlice kapatiyor adam en sonunda cildirip herseyi parcaliyor
Yemin ediyorum paralicam çok az kaldı!
Kızımı uyuttum yanına geldim genel olarak iyi bir ikiliyiz bi sıkıntımız yok ama acayip küfür ediyor bazen kendini kaybediyor ve benide çıldırtıyor.
Oyuna girdi yanına oturdum tv izliyorum yemek masasindayiz başladı bağırmaya a.... k sizin yok iste bitane kurye alın kurye ( bu sırada klavyeye öküz gibi vuruyor)
Ya sakin olsana bi dedim bağırdım bende o ses tonuyla.
Bana sen sus be diyor. Sinirlendiğimi anlayınca isi biraz girgira vurdu sonra siniri yine tavan yapti daha da ileri kufurler edince eeeh dedim yeter çıktım salondan.
Çocuğun yanında etmiyor 1,2 defa agzindan kacirdi uyardim allah var ama deli oluyorum artik. Baslicam oyununa da bu adama da simdi.
Sizde de var mı böyle oyun oynarken anormal anormal hareketler yapan goriller ?
Dota mi yoksa ? :BAkşam ben de kuryesiz bir oyuna girdim belki de eşiniz bana küfrediyordu
Benim sevgilim de yanımda oyun oynarken sinirlendiği zaman "siz... siz... çok... çok kötü oynuyorsunuz!!!" diye küfür eder gibi haykırıyor. Gülmekten ölüyorumKüfür etmiyor ama sinirlenince bilgisayarına vuruyor. Ben de bir ara içten içe tırsıyordum şiddet eğilimli diye. Bir gün şakasına koluna şaplak attım. Refleks olarak o da bana vuracak sandım ama kendi kolunu tutup "canım çok acıdı bunu neden yaptın ühühüh" dedi. Bu adam bile oyun oynarken canavara dönüşüyorsa herkes dönüşebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?