• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bitmek bilmeyen küfürleri

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
31
Yemin ediyorum paralicam çok az kaldı!
Kızımı uyuttum yanına geldim genel olarak iyi bir ikiliyiz bi sıkıntımız yok ama acayip küfür ediyor bazen kendini kaybediyor ve benide çıldırtıyor.
Oyuna girdi yanına oturdum tv izliyorum yemek masasindayiz başladı bağırmaya a.... k sizin yok iste bitane kurye alın kurye ( bu sırada klavyeye öküz gibi vuruyor)
Ya sakin olsana bi dedim bağırdım bende o ses tonuyla.
Bana sen sus be diyor. Sinirlendiğimi anlayınca isi biraz girgira vurdu sonra siniri yine tavan yapti daha da ileri kufurler edince eeeh dedim yeter çıktım salondan.
Çocuğun yanında etmiyor 1,2 defa agzindan kacirdi uyardim allah var ama deli oluyorum artik. Baslicam oyununa da bu adama da simdi.
Sizde de var mı böyle oyun oynarken anormal anormal hareketler yapan goriller ?

Hiç hoşlanmam küfürden hiç... bana çok ucuz geliyor... kalitesiz, basit geliyor.

Benim de öyle arkadaşlarım vardı hepsini defettim hayatımdan... huzurluyum.
Sinirlendiği zaman kendini kaybeder eder de insan oyun ya bu karsisinda o oyuncular olsa saldırıcak o derece. Bide ettiği küfürler beni sinirlendirdi baya ayıp yani

Küfreden bir arkadaşım var . Flört üm gibi .
İlk başta şey diyordu bir sus lafmın sonunu dinle ettiğim küfre takılma ben sana bir şey anlatıyorum . Sonra ona benim alışık olmadığımız vs anlattım beni pek takmadı. Bende onunla konuşurken saçma sapan küfredip nasılmış dedim . Şimdi etse de kısık sesle ediyor .

Benim sevgilim de hemen hemen aynıydı gerekçesi de hazır; Ege'nin kültürü bu,takılma benim söylediklerimi gözünde canlandırma falan diyordu. Her küfür ettiğinde yaygara kopardım ve küfürleri harbiden orjinal,hayal gücü gerektiriyor o yüzden gülesim de geliyordu ama biraz işe yaradı,eskisi gibi değil:olamaz:

Burda onu yola getiririm, böyle edeni şöyle silkelerim diyen
Eşine ricasını dinletemiyor :))

Profil fotoğrafı değişecek bakın .d

Er kişi oyunda bi de trafikte ise çok da şey yapmamak lazım bence.. Hiç hoş değil ama alışkanlık işte..

amannn canım ağız alışkanlığı olmuştur sürekli uyar azalır elbet

Evimizde küfür yoktur ama geçende bizim kızın yazışmalarını gördüm

Ne nasıl neden aklımda deli sorular

Bu kız beni deli edecek:deli:

Küfürü küfür için değil bir sevgi göstergesi olarak kulanmışlar kız arkadaşıyla:KK12:

Back