- 28 Ağustos 2024
- 48
- 14
- Konu Sahibi Kediliyimben
Merhaba hanımlar, eşim çevre tarafından iyi niyetli,efendi biri olarak görünüyor ki öyle ama Son zamanlarda bazı hareketlerinden rahatsız oldum. Ben çok kıskanmazdım eşimi bu arada. Ortak tanıdık olan arkadaşım bize geliyor oturmaya. Biz kızkıza oturduk, geç vakite kaldı gitmesi. Eşim odasından çıkıp ısrar ediyor kahve içmeye..2 si içiyor konuşuyor ben mal gibi ortadayım. Eşim kabahatli. Başka zaman pikniğe gittik ortak arkadaşlarla. Hava çok esti üşüdük. Arkadaşım da üşüdüğünü göstermek için elini uzattı bana, eşim eline dokundu kızın. Sinir oldum eşime.Bugün de okulda karşılaşmışlar kafede oturup bişi içip bi proje hakkında konuşmuşlar. Tam oturduklarında beni aramış eşim yanlış anlamayım diye.Eşim akademisyen, arkadaşım da aynı ünide yüksek lisans yapıyor. Arkadaşlar napim? Hamileyim 1 aylık. Daha önce hiç görmemiştim böyle davranışlarını. Onun ısrarıyla evlendik vs. Evde bana çok yardımcı, harcamama karışmaz vs. Bu kadar bana iyi davranıp sonra bu davranışı gerçekleştirmesi garip geldi. Soğudum. Şüphem oluştu.