Rolex olmadigi kesin. Tissot gibi bir markadir en fazla.saatin markasi soylendi mi ya cok sayfa olmus
Aşmıyor ama almicam, elit geçiniyor oluyorum sonraAylik gelirinin 30%’unu asmiyorsa aliver gitsin.
Kredi nasıl ödeyecek peki ? Sonuçta iki ayın açığı var. Sonuçta kredi bedava degil eminim yüklü faizi var. Ödesen ödesen anca faizini ödersin Türkiye’nin şimdiki şartlarında . Matematiğin zank ettigi yerde kafamın içi yandıKredi çekmiştir belki
Kaç taksit ? Faiz ?Taksitle aldık
Kredi nasıl ödeyecek peki ? Sonuçta iki ayın açığı var. Sonuçta kredi bedava degil eminim yüklü faizi var. Ödesen ödesen anca faizini ödersin Türkiye’nin şimdiki şartlarında . Matematiğin zank ettigi yerde kafamın içi yandı
Ağzın sulandı dimisaatin markasi soylendi mi ya cok sayfa olmus
Ben de Uluslararasi Ticaret doktoru olarak yazdim ama YTD diye de not duseyim. Kicim acik kalmasin.Aşmıyor ama almicam, elit geçiniyor oluyorum sonra
ama tissot saat de bir statu belirtisi olmaz ki hajshsjs toplantiya onde baslar falan deyince bir sey zannettim sorry. bozdurulmaz da ayrica zaten kimse ikinci elini almaz. ve zaten cogu modeli cok cirkin shdjshsjsh resmen nefretimi kustum ama biri soylemeliydiRolex olmadigi kesin. Tissot gibi bir markadir en fazla.
Kaç ay ödeniyor buna ?Eki Görüntüle 3015141
Böyle ödeyecek. Niye iki ayın açığı olsun ki? Gidecek 25 bin kredi çekecek, saati alacak taksit taksit ödeyecek.
Pardon orda zaten ödeyeceğim miktar yazıyormuşEki Görüntüle 3015141
Böyle ödeyecek. Niye iki ayın açığı olsun ki? Gidecek 25 bin kredi çekecek, saati alacak taksit taksit ödeyecek.
24 ayKaç ay ödeniyor buna ?
ama tissot saat de bir statu belirtisi olmaz ki hajshsjs toplantiya onde baslar falan deyince bir sey zannettim sorry. bozdurulmaz da ayrica zaten kimse ikinci elini almaz. ve zaten cogu modeli cok cirkin shdjshsjsh resmen nefretimi kustum ama biri soylemeliydi
heh o olur. ama toplantida ise yaramaz gibi sanki2 saatim var. Tissot olanini piknige giderken takiyorum desem?
Yani 7500 lira boşuna çöpe gidiyor, üstelik kimisi bunun karlı alış veriş olduğunu düşünüyor
Yok yahu. Toplantiya digerini takiyorum. Alyans bile saate ozel dizayn edildi.heh o olur. ama toplantida ise yaramaz gibi sanki
Paran varsa bütçen yetiyorsa alırsın takarsın. Ama Krediyle alıp tonlarca faiz ödeyip elit geçinmek farklı. Şey gibi ayranı yok içmeye vs vs …Aşmıyor ama almicam, elit geçiniyor oluyorum sonra
Benim tercihim olmaz ama yapana da niye yaptın demem. Çok istemiştir bu şekilde çözüm bulup almıştır.Yani 7500 lira boşuna çöpe gidiyor, üstelik kimisi bunun karlı alış veriş olduğunu düşünüyor
Tamamen kişisel tercih işte. Taksit taksit öderim deyip alabilir insanlar. Peşin hangimiz ne alabiliyoruz ki şu ekonomik ortamda?Paran varsa bütçen yetiyorsa alırsın takarsın. Ama Krediyle alıp tonlarca faiz ödeyip elit geçinmek farklı. Şey gibi ayranı yok içmeye vs vs …
O yüzden de en makbulü ayağını yorganına göre uzatmaktır. 17 yaşımdan beri kendi ayaklarımın üstünde durup kendi ekonomimi ayarlıyorum. Aldığım en önemli derslerden biridir bu.Tamamen kişisel tercih işte. Taksit taksit öderim deyip alabilir insanlar. Peşin hangimiz ne alabiliyoruz ki şu ekonomik ortamda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?