gitme derim adamın hesabına bak baban ölüymüş o evde hakkın varmış
onane bee anne yaşarken mirasmı alınır o zaman oğlu onun bir mal varlığını satsın
kayınpederininin kadınlara birkere saygısı yok anneni hiç sayıyor (ölü gibi)
sana şiddet uygulayacak cesareti buluyor...kendi eşini düşünemiyorum
asla asla gitmezdim ölmüş babama laf edecek anneme laf diyecek üstelik haksız yere sana bunları yapacak....ACABA BABANIZ HAYATTAYKEN SİZE BÖYLE DAVRANDIMI?
eşim gidebilir ama ben aslaaaaaaaaaaa ve aslaaa gitmezdim o evde yokken kayınvalidemin yanına giderdim ,o evden çıkmıyorsa kayınvalidemi arar bayramını kutlardım.
o adamın cenazesine ancak giderdim oda hakkımı helal etmiyorum demeye
annemiz babamız bizi böle hakaretler şiddet görelim diyemi büyüttü
karnımda iki yavrum var ne kadar zorlu bir hamilelik yaşıyorum riskliyiz yatalak gibi yatıyorum
nedennnn?????kendim için bir damla göz yaşım yok sadece onlar iyi olsun diye dularım
o yüzden evlattttt evlattır....kimse böyle bişey yapmaya hakkı yok..
onane bee anne yaşarken mirasmı alınır o zaman oğlu onun bir mal varlığını satsın
kayınpederininin kadınlara birkere saygısı yok anneni hiç sayıyor (ölü gibi)
sana şiddet uygulayacak cesareti buluyor...kendi eşini düşünemiyorum
asla asla gitmezdim ölmüş babama laf edecek anneme laf diyecek üstelik haksız yere sana bunları yapacak....ACABA BABANIZ HAYATTAYKEN SİZE BÖYLE DAVRANDIMI?
eşim gidebilir ama ben aslaaaaaaaaaaa ve aslaaa gitmezdim o evde yokken kayınvalidemin yanına giderdim ,o evden çıkmıyorsa kayınvalidemi arar bayramını kutlardım.
o adamın cenazesine ancak giderdim oda hakkımı helal etmiyorum demeye
annemiz babamız bizi böle hakaretler şiddet görelim diyemi büyüttü
karnımda iki yavrum var ne kadar zorlu bir hamilelik yaşıyorum riskliyiz yatalak gibi yatıyorum
nedennnn?????kendim için bir damla göz yaşım yok sadece onlar iyi olsun diye dularım
o yüzden evlattttt evlattır....kimse böyle bişey yapmaya hakkı yok..