eşimin babası sünnet diye tutturdu...

ahbelinda

gülümse
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
296
82
73
hanımlar yardım edin.. 8 günlük oğlum var. topuk kanı kabusu bitti sünnet başladı kıyamıyorum.. kayınbabam tv de doktorları dinlemiş. kırkı çıkmadan halledelim diyo.. ben istemitorum kıyamıyorum. acısa derdini söyleyemez yavrum bi de kremle uyuşturuyolarmış korkar çırpınır ddiye endişelerim var.. yardım edin deneyimi olanlar..

aaa yanlış yere açtım.. nasıl taşıyabilirim konuyu.. özür özür özür

canım o doktoru bende dinledim ama bende kıyamam, Allah nasip ederse ben 3-5 aylık gibi yaptırmayı planlıyorum hem biraz büyümüş olur hemde yaşını geçmeden bu acıdan kurtulur

canım allah bağışlasın kayınpederin pekte haksız sayılmaz aslında yenidoğan sünneti deniyor ozamanlar da olan sünnete..
Biz oğlumu 1.5 yaşında sünnet yaptırdık ama dr 4 aylıktan itibaren yaptırsanız iyi olur diyordu bende kıyamıyordum eşimde ilk doğdu zaman yaptıralım demişti yok demiştim,neyse 4 aylıktan 1.5 yaşına kadar erteledik korkudan canı yanar elimizden bir şey gelmez diye..Fakat bir gece acile gittik apar topar oğlum çişini yapamıyordu tıkanıklık vardı yani dr çok acil dedi tamam dedik ama bu seferde yürüyor nasıl olucak acırsa diye korkuyordum ama o anki aklım olsa dahada ufakken yaptırırdım o hiç hissetmedi ama bana yetti o korku şimdi yaptırmıyorsanız bile en geç 4.aya kadar yaptırın ki zaten 6.aydan sonra bebek hareketleniyor..

Eğer bi sorunu yoksa yazık ya çok küçük değil mi

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.. oğlum dün tam 2 aylık oldu benim de aklıma yattı sünnet işi çünkü yaptırmayanlar hep pişmanım keşke bebekken yaptırsaydım diyor..12 gün sonra verem aşımız var onu da atlatalım yaptıracağız allahın izniyle..

merhaba benımde oğlum 2 ay 10 günlük ama bende çok korkuyorum canı acır diye herkes bişey söylediği için cesaret edemedim henüz ..acaba acısı ne kadar sürüyor çok ağlarmı bizim dr bekleyin okul öncesi yaptırın diyor bazılarıda sorun olur diyor kafamçok karıştı ama eskiden böle deyildi bide onu düşünüyorum offf hangisi doğru

kızlar henüz bi bebeğim yok ama yakınlarımdan duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla bikaç aylıkken yapılan sünnetler çok iyi çünkü ilerde bitik dediğimiz yapışma sorunu oluyormuş e buda çocuğun acı çekmesine çişini yapmada zorluğa neden oluyormuş hatta arkadaşım da yeni doğum yaptı şimdi dok. arıyolar hemen yaptıracak biliyorum anne olarak sizin içiniz acıyo ama bebekken olması daha iyi tabi karar sizin....

benim oğlum 6 aylıkken olmuştu hiç ağrı sızı olmamıştı
simdi allah izin verirse kızım olacak şayet oğlan olmuş olsa idi hastaneden çıkmadan yaptırırdım ne kadar küçük olursa okadar kolay oluyor, hele yeni doğanlarda uyuşturmuyorlarmış bile o derece hissetmiyorlarmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…