Ailesi başka bir şehirde yaşadığı için az görüşüyoruzBence kısasa kısas yapin. Sizde onu ailesinin yanında böyle saçma şekilde rezil edin,görsün nasıl oluyomus
Tmm ama bana bağırsın çağırsın niye gidip babama şikayet ediyor? Ben şikayet kısmına üzüldümAma adam uykusuzum demiş biraz uzatmissiniz siz de
O kısmı zaten yanlışTmm ama bana bağırsın çağırsın niye gidip babama şikayet ediyor? Ben şikayet kısmına üzüldüm
Fark ediyorum da , siz ne kadar kocamdır haklııdır diyen birisiniz . her yazınızda kocaları haklı çıkartma çabası. Enteresan geldi.Ama adam uykusuzum demiş biraz uzatmissiniz siz de
Öyle mi bir kaç örnek gösterFark ediyorum da , siz ne kadar kocamdır haklııdır diyen birisiniz . her yazınızda kocaları haklı çıkartma çabası. Enteresan geldi.
Nedir bu asabiyet relax .. Şimdi 1-2 konuya girdim sizin yorumlarınızı da gördüm ister istemez sizi ne takip edeceğim? Tanımıyorum am a yorumlarınız bana bunu düşündürttü .Öyle mi bir kaç örnek göster
İstatistik ver
Yüz yorumda kaçı öyleymis merak ettim dogrusu
Konu ben deilim de madem her yerde beni takip ettin ve lekeledin şimdi kendini kanitla
Bu arada resmi sana benzeyen 2 kişi daha var şimdi onların profilini baktım 3 mesaj onlara ait sana çıkıştım yanlış yereÖyle mi bir kaç örnek göster
İstatistik ver
Yüz yorumda kaçı öyleymis merak ettim dogrusu
Konu ben deilim de madem her yerde beni takip ettin ve lekeledin şimdi kendini kanitla
Hmm böyle Relax Relax olup ağza edeceğime iftira atacağıma bu hiddeti tercih ediyorum şikayetçi değilim sen de öyle takılNedir bu asabiyet relax .. Şimdi 1-2 konuya girdim sizin yorumlarınızı da gördüm ister istemez sizi ne takip edeceğim yoksa siz kimsiniz ? Tanımıyorum am a yorumlarınız bana bunu düşündürttü .
Ay ne abarttınız abartınız neyse ne . İyi gecelerHmm böyle Relax Relax olup ağza edeceğime iftira atacağıma bu hiddeti tercih ediyorum şikayetçi değilim sen de öyle takıl
Çok kolay değil mi bir iki yoruma bakıp insan etiketlemek
Çok normal bir şeymiş gibi vardığı kesin kaniyi "ne var jnm iki yoruma baktım öyle zandim" demez bir de ha ama sakinsin ya sorun yok değil mi?
Siz kimsiniz derken? Artizim ben hey allahım ! böyle bir kanıya varmak için tanımak,tanımak için de takip etmek gerekiyor, yoksa öteki türlüsü iftira oluyor da