Eşimin babama şikayeti

mavvmavv

umudum var...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
653
436
39
Merhaba kızlar,
Bugün eşim ve benim ailemle pikniğe gittik. Sabah eşim zorla kalktı ve suratı oldukça asıktı. Kendisine bu şekilde surat asmamasını annemlerin üzerine alınabileceğini söyledim ama homurdanmaya ve surat asmaya devam etti. Asansörde falan yüzüme bakmadı. Sonra arabada bizimkileri beklerken niye böyle yapıyosun diye sorduğumda gece uyuyamadım vs diye bağırmaya başladı. Gerçekten bu ara uyuyamıyor bunu biliyorum fazla ses çıkarmadım sonra beni öpmedin bugün dedim bu yine başladı uykusuzum vs diye söylenmeye.. Ben de bi çuval laf edene kadar öpeydin dedim. Kendine kendine sinirlendi arabadan indi ve kapıyı çarptı. Tam bu sırada babam geldi ve gördü tabiki.. Sonra babama beni göstererek uykusuzum diyorum üstüme geliyor diye de bir güzel şikayet etti. Babam da napcanı bilemedi tabi bu saçma durum karşısında. Benim de sinirim bozuldu arkamı dönüp biraz uzaklaşıp ağladım. Sonra hiçbişey olmamış gibi gittik piknik yaptık çünkü ben günümü mahvetmesine izin vermek istemedim. Şu an eve geri döndük bana hiçbişey olmamış gibi davranıyor ama çok kırıldım. Ben de şu an normal davranıyorum ama her an da parlıcam sanki.. Sizce nasıl davranmalıyım?

Empati kurmasına yardımcı olun, senin ailenin yanında bu hareketleri ben yapsam ne hissederdin deyin. Hala anlamazsa, önermiyorum sadece ben böyle yapardım, aynı hareketi yapar üstüne de "ailenin yanında yapılınca insanın canı acıyor değil mi" derdim. Dediğim gibi önermiyorum, aranızdaki ilişkiyi ve sınırları en iyi siz bilirsiniz sonuçta.

Babanıza şikayet etmemiş ki açıklama yapmış. Birisinin çocuğuyla kavga ederken yakalanınca ister istemez açıklama yaparsınız şöyle oldu böyle oldu diye :)

Tartışma sebebiniz konusunda da haklı bence adam. Uykusuzluk sabahları çok sinir bozucu olabiliyor o da açıklamış zaten, neden daha Afyon'u patlamamışken beni öpmedin diye saçma bir tartışma konusu attınız ki ortaya?

Şikayet etmemiş. Olayı gördüğü için neye kızdığını söyleme gereği duymuş.
Siz de saçmalamışsınız sabah, kusura bakmayın da. Adam ateş püskürüyor, daha hala beni öpmedin diye trip atıyorsunuz. Yeri ve zamanı değil. Böyle şeyler sinirliyken hiç çekilmiyor gerçekten, adam kızmakta haklı.

Bazen bende pazar günleri geç kalkıyorum eşim alışkanlıktan erkenden kalkar kahvaltısını yapar yanıma gelip haydi kal der bende uykusuzlugun verdiği agresiflikle hırçın olurum o sebepten eşinizi anlayabiliyorum
Sizde çok uzatmışsınız. O kadar üzerine gitmemeliydiniz

uykusuzluk cok zor bir de sunu yapabilirdiniz pikniye sonradan gidebilirdiniz esiniz en azindan uykusunu alirdi

Fark ediyorum da , siz ne kadar kocamdır haklııdır diyen birisiniz . her yazınızda kocaları haklı çıkartma çabası. Enteresan geldi.
Öyle mi bir kaç örnek göster
İstatistik ver
Yüz yorumda kaçı öyleymis merak ettim dogrusu
Konu ben deilim de madem her yerde beni takip ettin ve lekeledin şimdi kendini kanitla

İstatistik ver
Konu ben deilim de madem her yerde beni takip ettin ve lekeledin şimdi kendini kanitla
Nedir bu asabiyet relax .. Şimdi 1-2 konuya girdim sizin yorumlarınızı da gördüm ister istemez sizi ne takip edeceğim? Tanımıyorum am a yorumlarınız bana bunu düşündürttü .

İstatistik ver
Bu arada resmi sana benzeyen 2 kişi daha var şimdi onların profilini baktım 3 mesaj onlara ait sana çıkıştım yanlış yere

Nedir bu asabiyet relax .. Şimdi 1-2 konuya girdim sizin yorumlarınızı da gördüm ister istemez sizi ne takip edeceğim yoksa siz kimsiniz ? Tanımıyorum am a yorumlarınız bana bunu düşündürttü .
Hmm böyle Relax Relax olup ağza edeceğime iftira atacağıma bu hiddeti tercih ediyorum şikayetçi değilim sen de öyle takıl
Çok kolay değil mi bir iki yoruma bakıp insan etiketlemek
Çok normal bir şeymiş gibi vardığı kesin kaniyi "ne var jnm iki yoruma baktım öyle zandim" demez bir de ha ama sakinsin ya sorun yok değil mi?
Siz kimsiniz derken? Artizim ben hey allahım ! böyle bir kanıya varmak için tanımak,tanımak için de takip etmek gerekiyor, yoksa öteki türlüsü iftira oluyor da

o seni öpmediyse sen onu öpseydin....huysuz adam tribi yapmış aynı benimki....hiç takma...

Ay ne abarttınız abartınız neyse ne . İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…