- 5 Aralık 2024
- 264
- 173
- 18
- 25
- Konu Sahibi terazi cicegi
-
eşiniz gayet övüyor ve ayaklarınızı beğeniyor bence.Ben de romatizma var, ayaklarım çok ağrıyor keşke benimki de ben yeter diyene kadar masaj yapsaayda yılda bir rica minnet iki mıncıklıyor tamam. Ha ayaklarımı över ama öyle özel ilgi de göstermez. Övgüsü de şu: benim ayağım 40 numara, "bir insanın ayağı hem bu kadar büyük hem de bu kadar güzel nasıl olabilir" der. Övdü mü sövdü mü emin olamadım şimdi
yanlış anladıysam kusuruma bakma, ayak parmağından cinsel çekim hissetmeni paylaşmışsın, emilince tahrikte oluyorsun ama ayakla analınbağdaştıramadım, oyüzden dalga bgii geldi.Dalga falan degil. Bana güzel hissettiren biseyi anlatıyorum.
Önemli degil :* baya baglantili - bi gevseme oluyo bas parmagindan o etkiyi aldiginda bacagindan anuse kadar bi gevsiyosun beklediğin bi hareket degilse hele normalde ayagindan kimse kolay kolay bi etki olacağını dusunmez ve karsidaki surpriz bi sekilde bu hareketi yapinca anuste bi gevseme oluyor iste. Ben de yasamasam ummam.yanlış anladıysam kusuruma bakma, ayak parmağından cinsel çekim hissetmeni paylaşmışsın, emilince tahrikte oluyorsun ama ayakla analınbağdaştıramadım, oyüzden dalga bgii geldi.
konudaki mesajlarımdada belirttim, eşim ayaklarımdan hoşlanmasa ayağın cinsellikte yeri olduğunu bilmezdim ve başlarda ön yargılıydım, şu an ön yargımı kırdım, öperken yalarken kendimi kasmıyorum, ama cinsel olarak ay amma yükseldim de diyemiyorum, zamanla belki zihnimde ayaklarımı o yöndede bağdaştırırım bilemiyorum, şuan ayağım erojen bir his uyandırmıyor. siz demeseniz anüsüde bukadar gevşettiğine ihtimal vermezdim. insan bedeni işte tanıdıkça yeni gizemlerle karşılaşıyor demekki. bian düşündüm; ayağımın neresi beni etkiler parmaklarımın üst kısmı, diyebilirim, eşim tabanlarımı daha çekici bulduğunu söylerÖnemli degil :* baya baglantili - bi gevseme oluyo bas parmagindan o etkiyi aldiginda bacagindan anuse kadar bi gevsiyosun beklediğin bi hareket degilse hele normalde ayagindan kimse kolay kolay bi etki olacağını dusunmez ve karsidaki surpriz bi sekilde bu hareketi yapinca anuste bi gevseme oluyor iste. Ben de yasamasam ummam.
sizin başlarda ayağa bi önyargınız oldumu, eşinizmi yönlendirdi, yoksa siz ayaklarınızdan tahiik olurmuydunuz zatenÖnemli degil :* baya baglantili - bi gevseme oluyo bas parmagindan o etkiyi aldiginda bacagindan anuse kadar bi gevsiyosun beklediğin bi hareket degilse hele normalde ayagindan kimse kolay kolay bi etki olacağını dusunmez ve karsidaki surpriz bi sekilde bu hareketi yapinca anuste bi gevseme oluyor iste. Ben de yasamasam ummam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?