eşimin ayaklarıma olan ilgisi sizce anormalmi?

terazi cicegi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
139
66
25
selam kızlar, biraz uzun yazacağım, çevreme soramıyorum, eşime karşı bir kanı oluşmasını istemiyorum, size danışmak istedim.
25 yaşındayım ve eşimle yaklaşık 2 senelik evliyiz. eşim gerek birlikte olurken gerekse günlük hayatta ayaklarımla ilgileniyor. şöyleki; işte veya düğünde yüksek topuklu ayakkabılargiydiğim zaman; ayakların yorulmuştur gel masaj yapayım diyor, ben yeter diyene kadar ovalıyor, hatta yatakta ayaklarım kucağında uyuya kalmışlığım bile oluyor. bazen üşeniyorum, bazen de cilve olsun diye; şımarıyorum ve: al kremi ayaklarıma sen sür diyorum tabiki sürerim diyor. geçen gün yine düğüne gittik. ben çorapsız ayakkabı giyemiyorum illa ince çorapta olsa giyerim, düğünden geldik, elbisemi çıkardım, lavaboya gittim, odaya döndüm yatakta oturuyordu, oturdum yüksek topuk giydiğim için ayaklarım yoruldu yaa dedim. üzerimde düğünden kalan ince çorabım vardı. çoraplarımı çıkardı ovaladı falan. bazen topuklu giysene diyor, bende yoruluyorum yaa diyorum tamam sen bilirsin diyor, bazen yorulursa dinlendireyim ovalarım diyor. birlikte olurken bacak omuza pozüsyonunda dizimi kırıp ayağımı yüzüne deydiriyorum, öpüyor, keyif alıyor gibi geliyor bana.
soruma gelirsem; yukarıda bahsettiğim olayları yaşıyorum, ayak fetişizmini araştırdım, ayağa dokunamadan sertleşememe, ayağa boşalma, sahibelik yaptırma, emir verdirme vb. saplantıları yok, sizin eşlerinizde ayaklarınızla ilgileniyormu? ayaklarımla ilgilenilmesi bir kadın olarak bana iyi hissettiriyor, açıkçası yorgunken ayak masajı dinlendiricide oluyor, duygusal olarak yüceltilmiş hissediyorum. ama bir yandanda merak ediyorum; eşiniz yapsa siz ayak masajı yaptırırmısınız? normalde bu tip şımartılmalar hamilelikte olur diye biliyorum en azından filmlerde öyle izledim, eşi veya sevgilisiyle bu tarz durumları yaşayan varmı? örnekleyerek bahsedebilirmi?

Benim eşim de yapar, ayak fetişi yok. Bence anormal bir durum yok, belim ağrıdıysa 1 saat belime masaj yapar, başım ağrısa başıma yapar..
bu mesajınızdan sonra gerçekten boynum feci tutuldu, eşime söyledim ilgilendi masaj yaptı, baştan savmamı yapcak derken baya ilgi gösterdi sağolsun, ufuk açıcı oldu teşekkür ederim.

Benimki uykuya dalmadan önce gel ayaklarimizi öpüstürelim diyor birbirlerine degdirip uyuyoruz djcodkdpsbxoy
mesajınızı okuduktan sonra eşime ben böyle söyledim, şaşırır gibi oldu, yaklaşımım hoşunada gitti, yaptık, mutluş halini görmek banada huzur verdi. ponçik bi atmosfer oldu

mesajınızı okuduktan sonra eşime ben böyle söyledim, şaşırır gibi oldu, yaklaşımım hoşunada gitti, yaptık, mutluş halini görmek banada huzur verdi. ponçik bi atmosfer oldu
Yani ayaklara değmeden erekte olamayanlar varmış ya, o şekilde olmadığı sürece ben de kabul edebilirdim. Sonuçta sana düşkün, ilgileniyor hoşuna gidiyor mu diye de soruyor. Düşüncelerini önemsiyor.

Bunda kötü bir şey yok bence saçınızı okşasa sinirlenir misiniz eşinize tabiki hayır bence aynı şekilde olduğunu düşünüyorum iki durumunda sapkınlık gibi bir şey değil yani
insan sosyal mediada uçuk şeyler görüp duyunca ister istemez evhamlanıyor, kafam takılıncada kendimi eşime bi salamıyodum şimdi hemen hemen bir aydır rahatım sağolun

Yani ayaklara değmeden erekte olamayanlar varmış ya, o şekilde olmadığı sürece ben de kabul edebilirdim. Sonuçta sana düşkün, ilgileniyor hoşuna gidiyor mu diye de soruyor. Düşüncelerini önemsiyor.
şükür, o kadar değil canım, o bencede aşırılık gelir bana. ayaktan yukarısıda var benimki jest kafasında gibi, sevişmelerimizde de ayağın bir yeri var, ilk zamanlarda şaşırıyordum, yadırgıyordum, bilgilerden sonra rahatladım, saldım kendimi, faydalı oldu bu başlık.

tamda bu konu için sordum, ileride nereye gider, sizde şimdi veya geçmişte bu durumlar oldumu, oluyormu diye
valla şimdiki eşim bir ara ben ayakları severim ayak fetişiyim dedi ama ben bişeyini görmedim ayakların ne kadarda küçük tatlı der hep ama o kadar başka bişeyini duymadımda görmedimde hissetmedimde. Ama farz edelim cinsellik yaşarken ayaklarıma dokunmak, öpmek yalamak isteseydi de çok takılmazdım. Ama olayı abartıp sadece konu ayaklar olaydı cinsellik 2. plana kalıyor adam sadece ayaklarla haşır neşir olsaydı büyük tepkim olurdu...

Ayaktan yukarısıda var kafasiyla birşey olamazsin yavrum sana göre var kocansa ayak seviyordur buna yapacak birsey yok

açıklayıcı mesajınız için çok teşekkür ederim, aynen bizdeki durum bu, bu konuyu açmadan önce ben çekimserdim, benim kafam biraz rahatlayınca kendimi rahat bırakınca onun içinde iyi oldu, bazen şımarıp ben yüzüne doğru kaldırıyorum falan :) gülüşüyoruz şakalaşıyoruz vs. sadece ayakta kalsaydı buraya yazmaz bitirme noktasına gelebilirdim açıkçası, üzücü ama...

Ayaktan yukarısıda var kafasiyla birşey olamazsin yavrum sana göre var kocansa ayak seviyordur buna yapacak birsey yok
benimle benzer durumu yaşayan başka arkadaşlarda var, siz tecrübelerinize dayanarakmı yazıyorsunuz, yoksa sosyal mediada abartılan derecedeki gönderilere, dolaşan videolara bakıp benim ilk zamanlarda olduğu gibi kısmen ön yargıylamı meseleye bakıyorsunuz?

Aynen aynen öyle cima işine hep ön yargıyla bakarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…