- 5 Aralık 2024
- 139
- 66
- 25
-
- Konu Sahibi terazi cicegi
şuan öyle bir belirti ve ima hiç olmadı, sağolsunBaşkasının ayağına hallenmedikçe sıkıntı yok bence
bu mesajınızdan sonra gerçekten boynum feci tutuldu, eşime söyledim ilgilendi masaj yaptı, baştan savmamı yapcak derken baya ilgi gösterdi sağolsun, ufuk açıcı oldu teşekkür ederim.Benim eşim de yapar, ayak fetişi yok. Bence anormal bir durum yok, belim ağrıdıysa 1 saat belime masaj yapar, başım ağrısa başıma yapar..
canım benimkiler 38 seven sever neden olmasın, allah yuvalarımıza huzur versin, ben ilginç gördüm sizlerle dertleştim, iyi geldi sağol40 numara taraklı ayaklarımın nesini fetiş edecek, ben baştan elendim
ben bizdeki durumu anlattım, dertleştim sizlerle. neyi abartı gördünüz anlayamadımAbartmayın ya,aman...
mesajınızı okuduktan sonra eşime ben böyle söyledim, şaşırır gibi oldu, yaklaşımım hoşunada gitti, yaptık, mutluş halini görmek banada huzur verdi. ponçik bi atmosfer olduBenimki uykuya dalmadan önce gel ayaklarimizi öpüstürelim diyor birbirlerine degdirip uyuyoruz djcodkdpsbxoy
sen bilirsin, güzel bir başlık açtığımı düşünüyorum, dertleştik, bana iyi geldi, eşime karşı davranışlarım değişti, bi rahatladım.Aslında konuna tam açıklamayı yapabilcek biriyim ama yapmicimsenin memnun edesim.yok
Yani ayaklara değmeden erekte olamayanlar varmış ya, o şekilde olmadığı sürece ben de kabul edebilirdim. Sonuçta sana düşkün, ilgileniyor hoşuna gidiyor mu diye de soruyor. Düşüncelerini önemsiyor.mesajınızı okuduktan sonra eşime ben böyle söyledim, şaşırır gibi oldu, yaklaşımım hoşunada gitti, yaptık, mutluş halini görmek banada huzur verdi. ponçik bi atmosfer oldu
dediğim gibi ben abartmadım, bizdeki durumu yazdım, sizlerde de örnekleri varmı diye bilgi alışverişinde bulundum, gayet verimliydi. ilginiz için sağolun.adamda bir anormallik yok ki. gayet normal davranıyor bunda birşey yok abartmayın.
tamda bu konu için sordum, ileride nereye gider, sizde şimdi veya geçmişte bu durumlar oldumu, oluyormu diyevalla bu durumun size zararı yoksa dert etmeyin ayaklara özel ilgisi varmış demekki
insan sosyal mediada uçuk şeyler görüp duyunca ister istemez evhamlanıyor, kafam takılıncada kendimi eşime bi salamıyodum şimdi hemen hemen bir aydır rahatım sağolunBunda kötü bir şey yok bence saçınızı okşasa sinirlenir misiniz eşinize tabiki hayır bence aynı şekilde olduğunu düşünüyorum iki durumunda sapkınlık gibi bir şey değil yani
şükür, o kadar değil canım, o bencede aşırılık gelir bana. ayaktan yukarısıda varYani ayaklara değmeden erekte olamayanlar varmış ya, o şekilde olmadığı sürece ben de kabul edebilirdim. Sonuçta sana düşkün, ilgileniyor hoşuna gidiyor mu diye de soruyor. Düşüncelerini önemsiyor.
Bacım ne anlatıyon ya
teşekkür ederimAyyy ne güzelmiş işte bayılırım ayak masajina. Ben de eşime zorla yaptırıyorum azıcık yapıyor sıkılıyor. Eşinin değerini bil bence
valla şimdiki eşim bir ara ben ayakları severim ayak fetişiyim dedi ama ben bişeyini görmedim ayakların ne kadarda küçük tatlı der hep ama o kadar başka bişeyini duymadımda görmedimde hissetmedimde. Ama farz edelim cinsellik yaşarken ayaklarıma dokunmak, öpmek yalamak isteseydi de çok takılmazdım. Ama olayı abartıp sadece konu ayaklar olaydı cinsellik 2. plana kalıyor adam sadece ayaklarla haşır neşir olsaydı büyük tepkim olurdu...tamda bu konu için sordum, ileride nereye gider, sizde şimdi veya geçmişte bu durumlar oldumu, oluyormu diye
Sevindim canimmesajınızı okuduktan sonra eşime ben böyle söyledim, şaşırır gibi oldu, yaklaşımım hoşunada gitti, yaptık, mutluş halini görmek banada huzur verdi. ponçik bi atmosfer oldu
Ayaktan yukarısıda var kafasiyla birşey olamazsin yavrum sana göre var kocansa ayak seviyordur buna yapacak birsey yokşükür, o kadar değil canım, o bencede aşırılık gelir bana. ayaktan yukarısıda varbenimki jest kafasında gibi, sevişmelerimizde de ayağın bir yeri var, ilk zamanlarda şaşırıyordum, yadırgıyordum, bilgilerden sonra rahatladım, saldım kendimi, faydalı oldu bu başlık.
valla şimdiki eşim bir ara ben ayakları severim ayak fetişiyim dedi ama ben bişeyini görmedim ayakların ne kadarda küçük tatlı der hep ama o kadar başka bişeyini duymadımda görmedimde hissetmedimde. Ama farz edelim cinsellik yaşarken ayaklarıma dokunmak, öpmek yalamak isteseydi de çok takılmazdım. Ama olayı abartıp sadece konu ayaklar olaydı cinsellik 2. plana kalıyor adam sadece ayaklarla haşır neşir olsaydı büyük tepkim olurdu...
benimle benzer durumu yaşayan başka arkadaşlarda var, siz tecrübelerinize dayanarakmı yazıyorsunuz, yoksa sosyal mediada abartılan derecedeki gönderilere, dolaşan videolara bakıp benim ilk zamanlarda olduğu gibi kısmen ön yargıylamı meseleye bakıyorsunuz?Ayaktan yukarısıda var kafasiyla birşey olamazsin yavrum sana göre var kocansa ayak seviyordur buna yapacak birsey yok
Aynen aynen öylebenimle benzer durumu yaşayan başka arkadaşlarda var, siz tecrübelerinize dayanarakmı yazıyorsunuz, yoksa sosyal mediada abartılan derecedeki gönderilere, dolaşan videolara bakıp benim ilk zamanlarda olduğu gibi kısmen ön yargıylamı meseleye bakıyorsunuz?