• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşından rahatsızım

Arkadaşım yollamış eşine aklıma getirdi bu konu
Konu eskiymiş allah iyiliğinizi versin

Ya o değilde adamın karısına çok üzüldüm ya gerçekleri bilsede kı…na tekmeyi bassa

Merhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum
Senin istemene kalmadan kocanın ilişkiyi kesmesi lazım değil mi ?

Canım rica ediyorum eski konuları hortlatma yeni konu diye giriyorum hep eski konu çıkıyor.
Hanımefendi internete bir şey yazıyorsanız bugün de yorum yapılır yarın da 10 sene sonra da daha düzgün bir kitap takının lütfen

Merhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum
Söyleyeceksin eşine tabiki uyaracaksın nede demek sen ksrışmayacaksın hadi ya başka yoooo karış söyle gardını al.Şimdi yapmazsan sür eşeği niğdeye.Ayrıca ne biçim arkadaş o eli başka …başka oynuyo bacım o adam seni boşatır kocanla demedi deme bizi dinle amaaa kocanı uyarsan da güzel uyar sinsice aşkım bitanem vs vs.Bam diye olaya gşrme sakın zaten adamın açığını yakalamışsınız allttan allttan söyle laflarını bacıms haber et bize

Ben farklı düşünüyorum. Siz ikisinin arasindaki iliskiye karismamalisiniz. Evli olmak demek ,sorunluluk tasimak demek , ama birbirinin sahibi olmak demek degil.karissaniz ve gorusme deseniz de birsey değişmez. Eşlerin birbirine karşı sadakat yükümlülüğü vardır, bu sözü birbirinize karşı ikiniz verdiniz. Arkadaşının karakteri sizi ilgilendirmez. Es olmak, o kişinin arkadaşlarına karışma hakkını yada aynı bizim gibi insanlar olmasını bekleme hakkını vermiyor. Benim cok farklı dostlarım var.. Bir tanesi escinsel mesela. Bir kiz arkadaşım da onu defalarca uyarmama rağmen evli erkeklerle görüşüyor. Bir diğer kız arkadaşım muhafazakar, alkollü ortamların önümden bile geçmek istemeyen biri. Diğer kız arkadaşım kariyer sahibi, güzel ahlaklı, pirlanta gibi gösterilen güzel bir insan
Ben , kendi halimde, sade bir yasantisi olan bir kadınım .yeri geldiğinde alkol alır ve eğlenmeyi de severim. Evlilik öncesi cinselligi de çoğu kez yaşadım.simdi biz birbirinden farklı apayrı insanlarız .Ben yeri heldiginde köye gitmeyi seviyorum .dua olan ortamlara girmek dua etmek bana huzur veriyor. Yeri geliyor alkol alıyorum. Bu arkadaslarimin hepsiyle farkli zamanlarda takiliyorum. Kimisi evlendi ,ama dostlugumuz auni sicaklikta devam edebildi🙏🌸❤️ hepsinden birsyeler ogrendim ve hepsiyle paylasimim farkli.Evli erkekler ile görüşen arkadaşımı defalarca uyardım ama o farklı kişilerle bu hataları tekrarlamaya devam etti. Hiç bir zaman hiç kimseyi hayat tarzından dolayı yanlislarindan dolayi yargilamadim.yargilamam. Bu sitede eski erkek adkadasimin annesi ile görüşüyorum diye linclendim, bana evlenmek teklif eden suanda hayatımda olan insanı, kendi annemden önce o kadinla tanıştırdm. Önemli olan o insanın iyi kalpli ve iyi niyetli bir insan olması, bana karşı samimi olması, insanlara ve hayata karşı sevgi ve saygı besleyen biri olması.. benim hayatımdaki insan da ben degismedigim sürece bu arkadaşlıklara karışamaz. Ama iliskime zarar verir ,bakın bu konu ayrı, o zaman mesafe koyulur dostluklara.
Eşinizin arkadasi ,esini aldatıyor diye eşiniz de sizi aldatmaz. Eğer aldatıyorsa, zaten bunu uapacagi vardır,o kişiyle arkadaş olmadan da yapar. Bazı insanlar evlilik insanı değildir., iliski yürütemez ama babalık görevlerini çok iyi yapmaya çalışır, yada dostluk konusunda çok iyidir vb. Yani esini aldattı diye otomatik kötü insan olmuyor. Herkesin iyi yanları var kötü yanları var. Onunki de sadakatsizlikmis. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Ben akdadaslairma benzemedim onlar da bana. Biraz rahat olmalısınız.

eşiniz bunları bile bile o adam ile hala arkadaşlık yapıyorsa, geçmiş olsun....

Babamın bir lafı var “B.kun etrafında gezen gül kokmaz” kocanız da nihayetinde ona benzeyecek. O yüzden kesinlikle arkadaşlığını bitirmeli.

haklısın ama arkadasını söyle sana kım olduğunu söyleyeyım sözü geldi aklıma
inşallah eşinin de o taraklarda bezi yoktur

Back
X