- Emoji Skoru
- 68.216
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi burcumsu12
Evet ya bütün eski konular hortlamışCanım rica ediyorum eski konuları hortlatma yeni konu diye giriyorum hep eski konu çıkıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bütün eski konular hortlamışCanım rica ediyorum eski konuları hortlatma yeni konu diye giriyorum hep eski konu çıkıyor.
Yani bir ay önceki konular bazıları. Soru sahibi unutmuştur ne sorduğunuEvet ya bütün eski konular hortlamış![]()
Senin istemene kalmadan kocanın ilişkiyi kesmesi lazım değil mi ?Merhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum
Hanımefendi internete bir şey yazıyorsanız bugün de yorum yapılır yarın da 10 sene sonra da daha düzgün bir kitap takının lütfenCanım rica ediyorum eski konuları hortlatma yeni konu diye giriyorum hep eski konu çıkıyor.
Hangi kitap söyle de okuyayım anlamadım dediğini.Hanımefendi internete bir şey yazıyorsanız bugün de yorum yapılır yarın da 10 sene sonra da daha düzgün bir kitap takının lütfen
Klavye yanlış yazmışHangi kitap söyle de okuyayım anlamadım dediğini.
Düzgün bir tavır takının mı demek istedin
Söyleyeceksin eşine tabiki uyaracaksın nede demek sen ksrışmayacaksın hadi ya başka yoooo karış söyle gardını al.Şimdi yapmazsan sür eşeği niğdeye.Ayrıca ne biçim arkadaş o eli başka …başka oynuyo bacım o adam seni boşatır kocanla demedi deme bizi dinle amaaa kocanı uyarsan da güzel uyar sinsice aşkım bitanem vs vs.Bam diye olaya gşrme sakın zaten adamın açığını yakalamışsınız allttan allttan söyle laflarını bacıms haber et bizeMerhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum
eşiniz bunları bile bile o adam ile hala arkadaşlık yapıyorsa, geçmiş olsun....Merhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum
Babamın bir lafı var “B.kun etrafında gezen gül kokmaz” kocanız da nihayetinde ona benzeyecek. O yüzden kesinlikle arkadaşlığını bitirmeli.Merhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum
haklısın ama arkadasını söyle sana kım olduğunu söyleyeyım sözü geldi aklımaMerhaba hanımlar. Eşimin iş yerine 6-7 ay önce yeni biri başladı ve çok hızlı bir şekilde yakın arkadaş oldular. Eşimle benzer hobileri olduğu için sık görüşüyorlar. Ancak adamın konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum ve karakterinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Ama eşime de görüşme diye ısrar edemiyorım çünkü çocuk muyum etkilencem hayatıma müdahale etme diyor. Öncelikle rahatsız olduğum yanlarını söyleyim. Eşi ile birlikte ailece dışarı çıktık. Lüks bir semtte yemeğe gittik. Ve açık giyimli kadınlar vardı. Adam karısının yanında resmen “ Böyle bir semtte otursam evin yolunu bulamam” dedi. Karısının yüzü düştü gece boyu benn de sinirlendim. Eşim ertesi gün ettiği lafın çok ayıp olduğunu öyle şeyler söylememesi gerektiğini üstelik yanında karısının olduğunu söyleyerek uyarmış. Adam da karısını zaten sevmediğini imkanını bulsa ayrılacağını sevgilisinin olduğunu anlatmış. Böyle bir adamla arkadaş olmasını istemiyorum