Eşimin Aklında Eski Sevdiği mi Var?

İşe bak..Adam sana güvenmiyorum diyebilecek kadar yüzsüz ve saygısız.
Siz de buna nasıl müsamaha gösterirsiniz aklım almıyor.

aşka ve kadınlara güvenmiyorum diyen bir eş sizle neden evlendi ki?
ayrıca sürekli eski sevgilisini öne sürerek güven problemini ve aşka inanç problemini öne sürmesi de çok saçma.. üstüne eski sevgilisinin profiline bakması da cabası.. bilemiyorum ama bu bence biraz sinir bozucu inşallah halledersiniz hayırlısı :)

Aklı hala eski sevgilisinde.... yoğun duygular beslemiyor ama aklı onda ve hala unutamadığı şeyler var.
Belki biraz zaman verebilirsiniz....Bir de eşinizle eski sevgilisini onun gözünde önemsizleştirecek yeni anılar yaratın. kaliteli ve güzel zaman geçirin, eşinize eski sevgilinin ismini aratıyor diye kızmayın hatta siz de bakın onla beraber aaa evlenmiş mi aa bu muymuş falan diye... iyice sıradanlaşsın ve normalleşsin gözünde. Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama bu durumlarda kızmak yasaklamak daha da cazip hale getirir böyle şeyleri. ama normal karşılar ve önemsemezseniz onun gözünde de bir cazibesi olmaz ve önemsizleşir.
Bir de gerçekten yoğun duygular besleyip saplantı haline getirseydi anlatamazdı size öyle rahat rahat. suçluluk hissederdi çünkü. demek ki suçlu hissedeceği bir şey yok durumu kabullenmiş ki anlatıyor. bu benim düşüncem tabii herkeste böyle olmayabilir.

İçimi rahatlattınız. Tşk.

aşka ve kadınlara güvenmiyorum diyen bir eş sizle neden evlendi ki?
ayrıca sürekli eski sevgilisini öne sürerek güven problemini ve aşka inanç problemini öne sürmesi de çok saçma.. üstüne eski sevgilisinin profiline bakması da cabası.. bilemiyorum ama bu bence biraz sinir bozucu inşallah halledersiniz hayırlısı :)

İnşallah.

Merhabalar herkese kolay gelsin. Ben aranıza yeni katıldım. Aklımda kafamı kurcalayan birşey var acaba ben mi kurultu yapıyorum yoksa öylemi bilmiyorum.

Evleneli 1 sene oldu. Eşimin benimle arası iyi konuşuyoruz, sohbet ediyoruz, beraber takılıyoruz yalnız bazı hareketleri beni kırıyor.
-Eski sevdiği olmuş ona karşı kırılmış ve bana hep ona kırıldığı için kızlara güvenmem sana da güvenmiyorum diyor.
-Bilgisayarını kurcaladığımda haftada 1 yada 2 haftada bir faceden eski sevdiğinin facebook profiline baktığını görüyorum.
-Eski sevdiğine kırıldığı için televizyonda ne zaman aşk yada sevgi ile ilgili film çıksa bana kapat der inanmıyorum böyle şeylere der.
-Eski sevdiğine kırıldığı için Aşk'a inanmıyorum der.
Evliliğimizin ilk zamanlarında hep bana onu anlatırdı neredeyse hergün sonradan sinirlendiğimi ve kırıldığımı görünce artık ondan bahsetmiyor bana. Şimdi bana hep sarılıyor hep seni seviyorum hep seni özlüyorum diyor ama yukarıda yazdıklarım aklıma geldikçe söyledikleri boş oluyor benim için. Siz ne diyorsunuz beni seviyor mu yada eski sevdiği hep aklın da da ikimizide mi seviyor...
Böyle bir sorunu bu kadar naif anlatabilen kimseyi görmemiştim şimdiye kadar. Harikasınız. Bu sorunun cevabını biz bilemeyiz. Eşinize sakin bir şekilde şüpheleriniz olduğunu ve incindiğinizi söyleyip cevap isteyebilirsiniz bence.

evet hala aklında var ama onu unuturmak hiç de zor olmasa gerek. hele ki siz onun eşisiniz yani o kız sizin yanınızda hiç bir şey zaten çok seven bir erkek bir başkasıyla evlenmez. sizin iyi kalbiniz onu evliliğe götürmüş bence iyi kalpli iyi huylu bir kadın her şeyin önündedir..ama size o kızı anlatmasına izin vermeyin bir daha anlatırsa koyun tavrınızı konuşmayın bir kaç gün anlasın kıymetinizi. zaten artık anlatması gereksiz sen onun helalıisin.

Kırıldığımı gördüğü için artık anlatmıyor. Nezaketsizlikten çok açık görüşlü gibi. Çünkü ona kızdığımda sen böyle şeylere mi takılıyorsun diyor. Beni kaybedeceğini biraz gösteriyorum ona 7 8 aydır seni seviyorum demiyorum oda biliyor bundan dolayı demediğim.

O zaman sizde anlattığınızda aynı şeylere takılıp takılmayacağını sorun.

ne güzel işte sizi sevmeye başlamış size güvenmeye başlamış siz de keyfini çıkarın. Bazen meraktan bakar insanlar siz eski sevgilinize baksanız aklınıza ne gelebilir ki eğer eşinizi seiyorsanız . Onun aklına da kötü olaylar geliyor o kıza baktıkça ama size baktıkça sevgiyi güvenı görüyor bence onu eski şeyleri hatırlatmayın karpuz kabugu getirmeyin aklına . ilerde bir daha o kıza sosyal aglarda bakmadıgını side takip edip göreceksiniz . Ayrılmak itemıyorsunuz birlikte omak istiyorsanız bazı şeylere çızgı çekmelisiniz eğer telafisi olabilecek bir hata ise ki sizinki de öyle görünüyor. sakın eskiyi hatırlatmayın .

Bilmiyorum sizin durumunuzu o ayrılır ayrılmaz mı eşinizle bir şeylere başladınız belki de öyle değildir..
Ama ayrılır ayrılmaz en fazla bir ay içinde evlenen insanların psikolojisini merak etmişimdir hep..

evlenmeden önce hiç anlatmazdı. evlendikten 1 ay sonra anlatmaya başladı. Anlatmasıda işte onla yolda yürürken nolmuş, bir gün otururken komik bişey olmuş, birgün böyle demiş gibi.

sende eski sevgililerini anlat ozman ne hissetigini anlar umarim

cok ilginc .. acik ve net kendi sahsi fikrim eski sevgilisini unutamamis .. yoksa evlenmis bir insan hatta karisini cok seven bi insan kalkipta eski sevdigiyle yasamis olduklarini neden anlatsinki ? Onuda gectim onu hala arastirmalar vs bir degil iki degil yani.. birde gorucu usul diyorsunuz .. soru isaretleriyle mutlu olamazsin cnm ???? Sanki kiz esine yuz verse, esin onunla tekrar bir araya gelecekmis gibi duruyo..

Yok benimle aile kurmak için evlenmiş. Maksat bir ailesi olsun :KK43:

Bunu kendi agziyla dediyse, sevmedigini soylemis.

Yani ben anlamiyorum bu erkekler iyice raydan cikti arkadas.

Mantik evliligi yapmak, sevmiyorsan da durumu kabullenip saygili ve duzgun davranmayi kabul ederek o imzayi atmak demek. Hem evlenip sonra da saygisizligin, dangalakligin, earrrhhh seninle de ailem olsun diye evlendim iste yeaaaaaaaa demenin anlami nedir?!???
Madem evlendin kardesim, edebinle adam olacaksin.

Esiniz dangalak.

Sizin yerinizde olsam senin kuracagin aileye s.kayim it der, tekmeyi basardim. (nacizane fikrim).

Tatlım ne kadar sakin anlatıyorsun derdini, ben büyük olay çıkarırdım sanırım, hayatta kabul edebileceğim bişey değil bu :KK12: kıskançlıktan ziyade resmen aslında seni sevmiyorum ama aile kurmam sart diyerek evlenmiş. Ben damızlık inekmiyim diye resti çeker, o PC'yi onun Kafasında paralardım, şimdi daha yakından bak profiline derdim hatta :63: bence konus yani böyle yaşanmaz

O ne laaa... :KK57:
Hayır eşinizin yaptığına şaşırmadım,sizin nasıl onun ağzını yırtmadığınıza şaşırdım.Bence sizin meseleniz bu olmalı. :KK57:

tmm aile kurmak istemis ama aileyi yoldan gecen biriyle kurmuyoruzki.sevip asik oldugumuz hatta ondan cocuklarimizin olmasini istedigimiz aramizda gonul bagi olan kisilerle aile kuruyoruz. HAKSIZ MIYIM?

X