Eşimin Aklında Eski Sevdiği mi Var?

eski sevgili evlenmişmi peki? belliki içinde biyerlerde hala bir şeyler hissediyor, biz kadınlar birilerinin profiline ya merak eder bakarız yada birşeyler hisseder.Ama erkekler genelde dur şu napıyor kimle kiminle diye merak etmez biz kadar uğraşmaz bu yüzden hala bir şeyler hissediyor ki bakıyor gibi geldi bana

Yok eski sevgilisi bekar. Gerçi baktığında sadece onun profiline bakmadığını görüyorum beraberinde 5 6 kişinin (okul arkadaşları) daha profiline baktığını gözlemledim.

Ben elimde olmadan kıskançlığı çok abartan biriyim... Eşim de evlenene kadar psikopatlık derecesindeydi şimdi biraz olsun iyi.. Böyle bir durumun şakasını bile yapsa haftalarca içime dert ederim.. Ki onun ikinci sevdiği insan ve eşi olmuş bir insanım.. Bazen öyle oluyor ki onun aklının ucunda bile değildir ben kendi kendime düşünüyorum acaba doknamadığı o uzaktan köyde sevdiği kız nasıldı acaba hiç karşılaşır mıyız bilmem ne.. Bazen abartıyorum ben de.. Ama sizin anlattığınız durum da hoş değil... İçim içimi yerdi benim.. Şu sanal ortamlar zaten muhakkak bi zarar veriyor ilişkilere.. Şükür eşim de ben de böyle hesaplarımız felan yok.. Bi msn hesabımız var ona da kırk yılda bir sipariş için girer bakarız...

Bende çok kıskancım. Bu kadar kıskanç olduğumu bilmezdim ama kendimi temkinleyemiyorum işte.

Eski sevgilisini unutamamış gibi gözüküyor ama artık sizinle evli. Size önerim eşinizin face sayfalarına bakmayın. Eski eşinden tekrar bahsetmeye başlarsa ona şöyle söyleyin:"Yanında ben varken neden eskilerden bahsediyorsun. Onu bu kadar hatırlanmaya değer kılan nedir?". Bakalım ne yanıt verecek. Hani eski karısı olur, ölmüştür, zamanında onunla çok iyi günleri geçmiştir, arada bir vefalı olduğu için onu anar. Bu kadarını anlayabilirim.

Siz o kadını hiç düşünmeyin. Evliliğinize odaklanın. Zamanla geçecektir inşallah. O da belki yaraalarını böyle sarıyordur. Aslında ona destek verebiliseniz gönlünü kazanırsınız ama kıskanmamanız gerekiyor.

Artık anlatmıyor zaten. Bunları yaptığı içinde bu sefer ben ondan soğuduğumu fark ettim. Bu konuda nasıl destek verebilirim ki. Kıskanmamı engelleyemiyorum.

Artık anlatmıyor zaten. Bunları yaptığı içinde bu sefer ben ondan soğuduğumu fark ettim. Bu konuda nasıl destek verebilirim ki. Kıskanmamı engelleyemiyorum.
Elbette ben de kıskanırdım. Ama bu duygumu belli etmezdim. Kendimden çok emin davranırdım. Ve elbette ondan soğurdum :) Ama şöyle düşünmeye çalışırdım, o eski sevgilisini unutmaya çalışıyor ve beni ne kadar çok severse onu o kadar çabuk unutur. Destek dediğim budur. Seni sevmesini sağla. Nasıl mı? Kendine güven. Eşinin bir süre sonra o kadını düşüncelerinden tamamen çıkaracağına inan. Ondan bahsetmediğine göre senin uyarmanı gereken bir durum da yok demektir. Face sayfalarına bakma canım. Sen iyi bir eş ol. Bir hayaletle mücadele etme. Haa baktın aradan şöyle 1-2 yl geçmiş ama hala o kadının varlığı hissediliyor o zaman ayrılmayı düşünürsün.

Elbette ben de kıskanırdım. Ama bu duygumu belli etmezdim. Kendimden çok emin davranırdım. Ve elbette ondan soğurdum :) Ama şöyle düşünmeye çalışırdım, o eski sevgilisini unutmaya çalışıyor ve beni ne kadar çok severse onu o kadar çabuk unutur. Destek dediğim budur. Seni sevmesini sağla. Nasıl mı? Kendine güven. Eşinin bir süre sonra o kadını düşüncelerinden tamamen çıkaracağına inan. Ondan bahsetmediğine göre senin uyarmanı gereken bir durum da yok demektir. Face sayfalarına bakma canım. Sen iyi bir eş ol. Bir hayaletle mücadele etme. Haa baktın aradan şöyle 1-2 yl geçmiş ama hala o kadının varlığı hissediliyor o zaman ayrılmayı düşünürsün.

Ben iyi bir eş olduğumu düşünüyorum. Her zamanda bana söyler senin gibi eşim olduğu için mutluyum der. Aslında beni sevdiğinide düşünüyorum ama aynı zamanda aklı da başka yerde olduğunu belli ediyor.

Ben iyi bir eş olduğumu düşünüyorum. Her zamanda bana söyler senin gibi eşim olduğu için mutluyum der. Aslında beni sevdiğinide düşünüyorum ama aynı zamanda aklı da başka yerde olduğunu belli ediyor.
Canım zaman ver. Yeni evlisiniz. Eşin belli ki bir kadına nasıl davranılır bilmiyor. Bilse senin ondan soğuyabileceğini düşünür asla böyle yapmazdı. Heralde senin sevginden emin olduğu için rahat davranıyor. O kadının varlığını düşündüren birşey olunca sen hemen konuyu, ortamı değiştir, onun dikkatini başka yöne çek. Sanki o kadın hiç yokmuş gibi. Sonuçta sen onun kankası değilsin, bu konudaki sorununu kendi içinde çözsün. Sen kendin gibi olmaya devam et ve o kadını hiç aklına getirme. Bu sefer o unutur sen de izi kalır :)

Görücü usulu evlendik. Zaten bana da hep diyor severek evliliği seviyorum diye. Severek evlenenlerde sonradan sorun olur diyor. Bana karşı davranışları iyi hep sevdiğini söylüyor bana beni sevmedikten sonra ne diyip haddini bildireyim ki sevmiyorsa sevmiyordur zorla sevdiremem ki :KK43:
Siz ne dusunuyorsunuz ya sevmiyorsa hadi nisanliyken eski sevgilisini anlatmasa tuhaf boyle erkeklerde oluyor tanidigim birisinin nisanlisida surekli anlatiyormus eski sevgilisini nişanı atmisti onceden aklinda olmus olabilir belki seni sevdikce daha cok sevecektir baglanacaktir hala bakiyor mu sevgilisinin face

Görücü usulü evlendik. İlk başta bana kimseyi sevmediğini diyordu. Evlendikten bir ay sonra yavaş yavaş bazı şeyleri söylemeye başladı.
Bazen benim aklimada gelir acaba varmiydi sevgilisi diye bazen agzindan laf almak icin sorarim hic anlatmaz esim keske sizede anlatmasaymis bari

Allah yardimciniz olsun gercekten zor bir durum.
Sanki onu unutmak icin sizinle evlenmis gibi. Tavrinizi koyun, hic cekinmeyin.
Ona karsi artik sogudugunuzu ve söylediklerini samimi bulmadiginizi söyleyin. Neden olarakta hala eski sevgilisinin Facebook profiline gizli gizli baktigini bildiginizi onu unutamadigini düsündügünüzü söylersiniz.

Aklı hala eski sevgilisinde.... yoğun duygular beslemiyor ama aklı onda ve hala unutamadığı şeyler var.
Belki biraz zaman verebilirsiniz....Bir de eşinizle eski sevgilisini onun gözünde önemsizleştirecek yeni anılar yaratın. kaliteli ve güzel zaman geçirin, eşinize eski sevgilinin ismini aratıyor diye kızmayın hatta siz de bakın onla beraber aaa evlenmiş mi aa bu muymuş falan diye... iyice sıradanlaşsın ve normalleşsin gözünde. Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama bu durumlarda kızmak yasaklamak daha da cazip hale getirir böyle şeyleri. ama normal karşılar ve önemsemezseniz onun gözünde de bir cazibesi olmaz ve önemsizleşir.
Bir de gerçekten yoğun duygular besleyip saplantı haline getirseydi anlatamazdı size öyle rahat rahat. suçluluk hissederdi çünkü. demek ki suçlu hissedeceği bir şey yok durumu kabullenmiş ki anlatıyor. bu benim düşüncem tabii herkeste böyle olmayabilir.

Cok saygisiz bir adam.gecmiste ne olmussa olmus bitmis gitmis artik surekli bunu acmamasi gerek artik.aska inanmiyorsa guvenmiyorsa kadinlara senle niye evlendi? Yediği kazigin acısını senden cikariyor resmen.bide o uzakta ya daha kiymetli olur.onlada evlenseydi belki akli sende kalicakti.hep secemediginde kalır aklın zaten.

Canım zaman ver. Yeni evlisiniz. Eşin belli ki bir kadına nasıl davranılır bilmiyor. Bilse senin ondan soğuyabileceğini düşünür asla böyle yapmazdı. Heralde senin sevginden emin olduğu için rahat davranıyor. O kadının varlığını düşündüren birşey olunca sen hemen konuyu, ortamı değiştir, onun dikkatini başka yöne çek. Sanki o kadın hiç yokmuş gibi. Sonuçta sen onun kankası değilsin, bu konudaki sorununu kendi içinde çözsün. Sen kendin gibi olmaya devam et ve o kadını hiç aklına getirme. Bu sefer o unutur sen de izi kalır :)

Teşekkürler dediklerini uygularım.

Siz ne dusunuyorsunuz ya sevmiyorsa hadi nisanliyken eski sevgilisini anlatmasa tuhaf boyle erkeklerde oluyor tanidigim birisinin nisanlisida surekli anlatiyormus eski sevgilisini nişanı atmisti onceden aklinda olmus olabilir belki seni sevdikce daha cok sevecektir baglanacaktir hala bakiyor mu sevgilisinin face

Son 1 1.5 aydır bakmıyor. Ama bugünlerde yoğunuz bilgisayarın başına oturamıyor. Otursa bence bakardı.

X