eşek kafalı(özür diliyorum ama )
sinir oldum eşinize sizi neden bu duruma sokuyor
aklı ondaysa neden sizinle evlenmiş ki
Bildiğim kadarıyla ailesi onunla evlenmesini istememiş. Oda evlenmemiş. Benimle evlendi oda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşek kafalı(özür diliyorum ama )
sinir oldum eşinize sizi neden bu duruma sokuyor
aklı ondaysa neden sizinle evlenmiş ki
Bu kadarini nasil oluyor da sineye cekiyorsunuz?
kazara ex askindan isik görse koşarak gidecek adam.
Aklında kalmış bu anlattıklarına göre o kız.. sana da tutunup acısını içine gömmeye çalışıyor ki böylesinden korkulur bile bile mi evlendin.
Ask filmleri ciktiginda kapatiyorsa, aska inanmiyorsa sizinle niye evlenmis. Temizligini, hizmetciligini yapsin diye mi?
Olmus bitmisse neden facebooktan daha takip ediyor daha eski sevgilisini? Demek ki kafasinda bitirememis.
Sunu soyleyim sizi yara bandi olarak kullaniyor olabilir. Onu unutmak icin mi evlenmis sizinle? Ondan bir isik gorse gidecek mi eski sevgilisine?Bunun baska bir anlami yok. Size soyledigi seni seviyorum laflari hikaye.
Böyle davranışları olduğunu tanışma sürecinde size yansıtmadı mı ?
Yada yansıttı da önemsemediniz mi
Aşka inanmıyor. Eşim aile olgusunda birbirimize saygımız olsun o yeterli diyor. Faceden gizlice bakıyor ben söylediğimde inkar ediyor yada merak ettim ne yapmış diye diyor. Beni yara bandı olarak değilde bir ailesi olsun aile sahibi olsun diye evlenmiş. Sorduğum zamanda ondan nefret ediyorum şimdi diyor. Ben de seni seviyorum diyince boş söylediğini his ediyorum artık.
Akşamları uyumamanız, dert etmeniz üzülmeniz gayet normal..
eşiniz, unutmadıysa bile sizi kırmamak için herşeyi bukadar açık çarşaf gibi ortaya dökmemeli..Seninle bir yola baş koymuşsa bunun gerekliliğini yere getirmemeli..
eski kız arkadaşıda sende bu evrende yaşıyorsunuz.. o nasıl sevildiyse eşiniz tarafından yada başkası tarafından sizinde aynı şekilde bu evrende sevilmeye değer görmeye ihtiyacınız var..
kırıldığınızı belli edin lütfen..
nefret etmeside bir histir canım...
seviyorsam benimdir.. paylaşmam başka bir kadınla.. net...Belli ediyorum. Ona evliliğimin 2 3 ayından itibaren seni seviyorum demiyorum. Oda bana hep soruyor beni seviyormusun diye bende sesimi çıkarmıyorum. Niye söylemiyorsun dediğinde bana bunları yapıyorsun birde onumu söyleyecem diyorum. Oda hareketlerini düzeltiyor artık ama ne kadar düzeltse de yaptıklarını unutamıyorum.
ee kocanızın hayatı eski sevdiğinden ibaret hanımefendi siz hala kuruntudan mı bahsediyorsunuzMerhabalar herkese kolay gelsin. Ben aranıza yeni katıldım. Aklımda kafamı kurcalayan birşey var acaba ben mi kurultu yapıyorum yoksa öylemi bilmiyorum.
Evleneli 1 sene oldu. Eşimin benimle arası iyi konuşuyoruz, sohbet ediyoruz, beraber takılıyoruz yalnız bazı hareketleri beni kırıyor.
-Eski sevdiği olmuş ona karşı kırılmış ve bana hep ona kırıldığı için kızlara güvenmem sana da güvenmiyorum diyor.
-Bilgisayarını kurcaladığımda haftada 1 yada 2 haftada bir faceden eski sevdiğinin facebook profiline baktığını görüyorum.
-Eski sevdiğine kırıldığı için televizyonda ne zaman aşk yada sevgi ile ilgili film çıksa bana kapat der inanmıyorum böyle şeylere der.
-Eski sevdiğine kırıldığı için Aşk'a inanmıyorum der.
Evliliğimizin ilk zamanlarında hep bana onu anlatırdı neredeyse hergün sonradan sinirlendiğimi ve kırıldığımı görünce artık ondan bahsetmiyor bana. Şimdi bana hep sarılıyor hep seni seviyorum hep seni özlüyorum diyor ama yukarıda yazdıklarım aklıma geldikçe söyledikleri boş oluyor benim için. Siz ne diyorsunuz beni seviyor mu yada eski sevdiği hep aklın da da ikimizide mi seviyor...
evlenmeden önce hiç anlatmazdı. evlendikten 1 ay sonra anlatmaya başladı. Anlatmasıda işte onla yolda yürürken nolmuş, bir gün otururken komik bişey olmuş, birgün böyle demiş gibi.
Eşinizden çok siz takmışsınız boş verin hiç aklınıza bile getirmeyin mazallah evliliğinizi bile zedeleyebilir bu durum.
Geçmiş geçmişte kalsın...
Çok saygısızmış. İnsan karısının yanında anlatır mı bunları ? Bence siz müsaade etmişsiniz o da sizi dert ortağı olarak görüp haddini aşmış.
Siz böyle birşey yapsanız ne yapardı bir sorun ona ..
....
İnsan inanmazsa bile karısının kocasının yanı da "aşka inanmıyorum" demez ya. Az nezaket.
Aklında olduğu ortada ancak bunu alışkanlık haline getirmiş bence. Oyle çok önemsemiyor, evliliğin boşluklarına kapılıp beynin ona oynadığı oyuna yeniliyor.
Sizi kaybedebileceğini hissettirin ona.