Eşimin Aklında Eski Sevdiği mi Var?

Bu kadarini nasil oluyor da sineye cekiyorsunuz?
kazara ex askindan isik görse koşarak gidecek adam.

Ben onu sevdiğim için yaptığı zoruma çok gitti. Geceleri uyuyamaz oldum düşünmekten. Ama ondan ışık görse gitmez ondan adım kadar eminim. Zoruma giden aklının hep orda olması :KK43:

Akşamları uyumamanız, dert etmeniz üzülmeniz gayet normal..
eşiniz, unutmadıysa bile sizi kırmamak için herşeyi bukadar açık çarşaf gibi ortaya dökmemeli..Seninle bir yola baş koymuşsa bunun gerekliliğini yere getirmemeli..
eski kız arkadaşıda sende bu evrende yaşıyorsunuz.. o nasıl sevildiyse eşiniz tarafından yada başkası tarafından sizinde aynı şekilde bu evrende sevilmeye değer görmeye ihtiyacınız var..

kırıldığınızı belli edin lütfen..

Ask filmleri ciktiginda kapatiyorsa, aska inanmiyorsa sizinle niye evlenmis. Temizligini, hizmetciligini yapsin diye mi?
Olmus bitmisse neden facebooktan daha takip ediyor daha eski sevgilisini? Demek ki kafasinda bitirememis.
Sunu soyleyim sizi yara bandi olarak kullaniyor olabilir. Onu unutmak icin mi evlenmis sizinle? Ondan bir isik gorse gidecek mi eski sevgilisine?Bunun baska bir anlami yok. Size soyledigi seni seviyorum laflari hikaye.

Aşka inanmıyor. Eşim aile olgusunda birbirimize saygımız olsun o yeterli diyor. Faceden gizlice bakıyor ben söylediğimde inkar ediyor yada merak ettim ne yapmış diye diyor. Beni yara bandı olarak değilde bir ailesi olsun aile sahibi olsun diye evlenmiş. Sorduğum zamanda ondan nefret ediyorum şimdi diyor. Ben de seni seviyorum diyince boş söylediğini his ediyorum artık.

Aşka inanmıyor. Eşim aile olgusunda birbirimize saygımız olsun o yeterli diyor. Faceden gizlice bakıyor ben söylediğimde inkar ediyor yada merak ettim ne yapmış diye diyor. Beni yara bandı olarak değilde bir ailesi olsun aile sahibi olsun diye evlenmiş. Sorduğum zamanda ondan nefret ediyorum şimdi diyor. Ben de seni seviyorum diyince boş söylediğini his ediyorum artık.

nefret etmeside bir histir canım...

Akşamları uyumamanız, dert etmeniz üzülmeniz gayet normal..
eşiniz, unutmadıysa bile sizi kırmamak için herşeyi bukadar açık çarşaf gibi ortaya dökmemeli..Seninle bir yola baş koymuşsa bunun gerekliliğini yere getirmemeli..
eski kız arkadaşıda sende bu evrende yaşıyorsunuz.. o nasıl sevildiyse eşiniz tarafından yada başkası tarafından sizinde aynı şekilde bu evrende sevilmeye değer görmeye ihtiyacınız var..

kırıldığınızı belli edin lütfen..

Belli ediyorum. Ona evliliğimin 2 3 ayından itibaren seni seviyorum demiyorum. Oda bana hep soruyor beni seviyormusun diye bende sesimi çıkarmıyorum. Niye söylemiyorsun dediğinde bana bunları yapıyorsun birde onumu söyleyecem diyorum. Oda hareketlerini düzeltiyor artık ama ne kadar düzeltse de yaptıklarını unutamıyorum.

Belli ediyorum. Ona evliliğimin 2 3 ayından itibaren seni seviyorum demiyorum. Oda bana hep soruyor beni seviyormusun diye bende sesimi çıkarmıyorum. Niye söylemiyorsun dediğinde bana bunları yapıyorsun birde onumu söyleyecem diyorum. Oda hareketlerini düzeltiyor artık ama ne kadar düzeltse de yaptıklarını unutamıyorum.
seviyorsam benimdir.. paylaşmam başka bir kadınla.. net...
kıskanç mıyım.. evet.. ve o adam olmadıktan sonra bir daha sevemem
bu kadar basit..
çok sert bir tavır koymalısınız.. sanırım buna da cesaretiniz yok.. kendinize mi güvenmiyorsunuz?

Tavır koyuyorum. Oda bana artık onu sevmiyorum ondan nefret ediyorum diyor. Artık bana onu anlatmıyor. Ama bazı hareketleri ile onu düşündüğünü belli ediyor bana. buda beni kırıyor.

Eşinizden çok siz takmışsınız boş verin hiç aklınıza bile getirmeyin mazallah evliliğinizi bile zedeleyebilir bu durum.
Geçmiş geçmişte kalsın...

Merhabalar herkese kolay gelsin. Ben aranıza yeni katıldım. Aklımda kafamı kurcalayan birşey var acaba ben mi kurultu yapıyorum yoksa öylemi bilmiyorum.

Evleneli 1 sene oldu. Eşimin benimle arası iyi konuşuyoruz, sohbet ediyoruz, beraber takılıyoruz yalnız bazı hareketleri beni kırıyor.
-Eski sevdiği olmuş ona karşı kırılmış ve bana hep ona kırıldığı için kızlara güvenmem sana da güvenmiyorum diyor.
-Bilgisayarını kurcaladığımda haftada 1 yada 2 haftada bir faceden eski sevdiğinin facebook profiline baktığını görüyorum.
-Eski sevdiğine kırıldığı için televizyonda ne zaman aşk yada sevgi ile ilgili film çıksa bana kapat der inanmıyorum böyle şeylere der.
-Eski sevdiğine kırıldığı için Aşk'a inanmıyorum der.
Evliliğimizin ilk zamanlarında hep bana onu anlatırdı neredeyse hergün sonradan sinirlendiğimi ve kırıldığımı görünce artık ondan bahsetmiyor bana. Şimdi bana hep sarılıyor hep seni seviyorum hep seni özlüyorum diyor ama yukarıda yazdıklarım aklıma geldikçe söyledikleri boş oluyor benim için. Siz ne diyorsunuz beni seviyor mu yada eski sevdiği hep aklın da da ikimizide mi seviyor...
ee kocanızın hayatı eski sevdiğinden ibaret hanımefendi siz hala kuruntudan mı bahsediyorsunuz

evlenmeden önce hiç anlatmazdı. evlendikten 1 ay sonra anlatmaya başladı. Anlatmasıda işte onla yolda yürürken nolmuş, bir gün otururken komik bişey olmuş, birgün böyle demiş gibi.

Çok saygısızmış. İnsan karısının yanında anlatır mı bunları ? Bence siz müsaade etmişsiniz o da sizi dert ortağı olarak görüp haddini aşmış.
Siz böyle birşey yapsanız ne yapardı bir sorun ona ..
....

İnsan inanmazsa bile karısının kocasının yanı da "aşka inanmıyorum" demez ya. Az nezaket.

Aklında olduğu ortada ancak bunu alışkanlık haline getirmiş bence. Oyle çok önemsemiyor, evliliğin boşluklarına kapılıp beynin ona oynadığı oyuna yeniliyor.

Sizi kaybedebileceğini hissettirin ona.

eski sevgili evlenmişmi peki? belliki içinde biyerlerde hala bir şeyler hissediyor, biz kadınlar birilerinin profiline ya merak eder bakarız yada birşeyler hisseder.Ama erkekler genelde dur şu napıyor kimle kiminle diye merak etmez biz kadar uğraşmaz bu yüzden hala bir şeyler hissediyor ki bakıyor gibi geldi bana

Ben elimde olmadan kıskançlığı çok abartan biriyim... Eşim de evlenene kadar psikopatlık derecesindeydi şimdi biraz olsun iyi.. Böyle bir durumun şakasını bile yapsa haftalarca içime dert ederim.. Ki onun ikinci sevdiği insan ve eşi olmuş bir insanım.. Bazen öyle oluyor ki onun aklının ucunda bile değildir ben kendi kendime düşünüyorum acaba doknamadığı o uzaktan köyde sevdiği kız nasıldı acaba hiç karşılaşır mıyız bilmem ne.. Bazen abartıyorum ben de.. Ama sizin anlattığınız durum da hoş değil... İçim içimi yerdi benim.. Şu sanal ortamlar zaten muhakkak bi zarar veriyor ilişkilere.. Şükür eşim de ben de böyle hesaplarımız felan yok.. Bi msn hesabımız var ona da kırk yılda bir sipariş için girer bakarız...

Çok saygısızmış. İnsan karısının yanında anlatır mı bunları ? Bence siz müsaade etmişsiniz o da sizi dert ortağı olarak görüp haddini aşmış.
Siz böyle birşey yapsanız ne yapardı bir sorun ona ..
....

İnsan inanmazsa bile karısının kocasının yanı da "aşka inanmıyorum" demez ya. Az nezaket.

Aklında olduğu ortada ancak bunu alışkanlık haline getirmiş bence. Oyle çok önemsemiyor, evliliğin boşluklarına kapılıp beynin ona oynadığı oyuna yeniliyor.

Sizi kaybedebileceğini hissettirin ona.

Kırıldığımı gördüğü için artık anlatmıyor. Nezaketsizlikten çok açık görüşlü gibi. Çünkü ona kızdığımda sen böyle şeylere mi takılıyorsun diyor. Beni kaybedeceğini biraz gösteriyorum ona 7 8 aydır seni seviyorum demiyorum oda biliyor bundan dolayı demediğim.

Eski sevgilisini unutamamış gibi gözüküyor ama artık sizinle evli. Size önerim eşinizin face sayfalarına bakmayın. Eski eşinden tekrar bahsetmeye başlarsa ona şöyle söyleyin:"Yanında ben varken neden eskilerden bahsediyorsun. Onu bu kadar hatırlanmaya değer kılan nedir?". Bakalım ne yanıt verecek. Hani eski karısı olur, ölmüştür, zamanında onunla çok iyi günleri geçmiştir, arada bir vefalı olduğu için onu anar. Bu kadarını anlayabilirim.

Siz o kadını hiç düşünmeyin. Evliliğinize odaklanın. Zamanla geçecektir inşallah. O da belki yaralarını böyle sarıyordur. Aslında ona destek verebilirseniz gönlünü kazanırsınız ama kıskanmamanız gerekiyor.