ay ya niye evlendinMerhabalar herkese kolay gelsin. Ben aranıza yeni katıldım. Aklımda kafamı kurcalayan birşey var acaba ben mi kurultu yapıyorum yoksa öylemi bilmiyorum.
Evleneli 1 sene oldu. Eşimin benimle arası iyi konuşuyoruz, sohbet ediyoruz, beraber takılıyoruz yalnız bazı hareketleri beni kırıyor.
-Eski sevdiği olmuş ona karşı kırılmış ve bana hep ona kırıldığı için kızlara güvenmem sana da güvenmiyorum diyor.
-Bilgisayarını kurcaladığımda haftada 1 yada 2 haftada bir faceden eski sevdiğinin facebook profiline baktığını görüyorum.
-Eski sevdiğine kırıldığı için televizyonda ne zaman aşk yada sevgi ile ilgili film çıksa bana kapat der inanmıyorum böyle şeylere der.
-Eski sevdiğine kırıldığı için Aşk'a inanmıyorum der.
Evliliğimizin ilk zamanlarında hep bana onu anlatırdı neredeyse hergün sonradan sinirlendiğimi ve kırıldığımı görünce artık ondan bahsetmiyor bana. Şimdi bana hep sarılıyor hep seni seviyorum hep seni özlüyorum diyor ama yukarıda yazdıklarım aklıma geldikçe söyledikleri boş oluyor benim için. Siz ne diyorsunuz beni seviyor mu yada eski sevdiği hep aklın da da ikimizide mi seviyor...
evlenmeden önce hiç anlatmazdı. evlendikten 1 ay sonra anlatmaya başladı. Anlatmasıda işte onla yolda yürürken nolmuş, bir gün otururken komik bişey olmuş, birgün böyle demiş gibi.
eşinize iyi bir ayar çekin.Öyle ikide bir anlatmasın.
Yok anlamadığım, aldatılan o ,ama güvenilmeyen siz?!
hani eskisine güvenmiyor ya,bana inanın o eskisi ,gel dese böylelerine ,koşa koşa giderler.
Arkadaşlarımın başına çok geldi,ordan biliyorum.
Allah sabır versin size ,zamanla unutur belki ,aranızda ki bağ iyice sağlamlaşır.
Madem bu kadar medenisiniz sen de anlat eski sevgilini...
şöyle daaann diye düşsün kafasına birşey
ay ya niye evlendin