Merhaba arkadaslar bir derdim var.Esimin aileyle oturuyorum bir yıllık evliyim ama inanın dayanacak gucum kalmadı.yaslılar ve cok huysuz agzı pis bir kayınpederim var hicbir sekilde istedigim gibi davranmıyorum esim beni her sekilde kabul etti ve her seyi esimin izni olaral yapıyorum ama evdekiler kıyafetime yemeğime uykuma gezmeme karısıyorlar. ben onların istedigi seyleri yapamıyorum.esimde biliyor bunu. ama hic esime söyleyemiyorlar sürekli bana fırca atıyorlar.Normalde gecici bir süre kalacaktık ama isler istediğimiz gibi gitmedi kayınpederim sürekli bana benim dediğim olmaaycaksa baska eve gidin tasının diyor ama kocama hicbir sey söylemiyor kocamı tanıyorum ama nasıl tepki verecegini kestiremiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ne olur akıl verin. Kocasının ailesiyle birlikte yasayanlar ne olur bisey söyleyin ne yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimin ailesiyle oturmak istemiyorum
- Konu Sahibi Shshme
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kocasınınailesiyle yasayanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
Esime hic söylemedi kineden ayrı eve çıkamıyorsunuz ki?
hayır tabiikikaçarak mı evlendiniz,önce bunu öğreneyim.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
2017 yılı konusunu okudum.
sen öğretmensin eşin esnaf. kayınpederin de emeklisi vardır illaki. 2+1 evde oturacağınıza bari geniş bir eve çıksaydınız. oğlunuz babanne dede ile aynı odayı paylaşıyormuş, kızınız da sizle yatıyormuş. bu hiç doğru bi durum değil. üstelik kızınız odada iken sessizce sevişmek vs... neler duyuyor allah bilir. ben anlamadım yani öğretmen bir kadınsınız, hadi hataydı evlendiniz sülale ile yaşamaya başladınız. ne diye çocuk yapıp iyice ayağınızı bağlıyorsunuz ki?
anneniz ne yapıyor? ben olsam boşanırım, böyle ömür geçmez. öğretmen maaşı ile ailemi geçindiririm, annemi de yanıma alırım.
Bunlar gerçek mi konu sahibi?
Böyle bir hayatı nasıl evlatlarınıza yaşatırsınız. Hem de öğretmensiniz. Gerekirse bodrum katında yaşarım ama böyle bir hayat sürmem. Asla sürmem. Hele evlatlarıma asla yaşatmam.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
ay ben konuları karıştırdım sanırım.Bunlar gerçek mi konu sahibi?
Böyle bir hayatı nasıl evlatlarınıza yaşatırsınız. Hem de öğretmensiniz. Gerekirse bodrum katında yaşarım ama böyle bir hayat sürmem. Asla sürmem. Hele evlatlarıma asla yaşatmam.
Böyle bisi yazmadım konu karısıklıgı yaptınız sanırım ben bir yıllık evliyim ve çocugum da yok2017 yılı konusunu okudum.
sen öğretmensin eşin esnaf. kayınpederin de emeklisi vardır illaki. 2+1 evde oturacağınıza bari geniş bir eve çıksaydınız. oğlunuz babanne dede ile aynı odayı paylaşıyormuş, kızınız da sizle yatıyormuş. bu hiç doğru bi durum değil. üstelik kızınız odada iken sessizce sevişmek vs... neler duyuyor allah bilir. ben anlamadım yani öğretmen bir kadınsınız, hadi hataydı evlendiniz sülale ile yaşamaya başladınız. ne diye çocuk yapıp iyice ayağınızı bağlıyorsunuz ki?
anneniz ne yapıyor? ben olsam boşanırım, böyle ömür geçmez. öğretmen maaşı ile ailemi geçindiririm, annemi de yanıma alırım.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
evet başka üyenin eski konusuna bakmışım. ama işte ibret olsun. 10 senedir çekiyormuş. sen çekme.Böyle bisi yazmadım konu karısıklıgı yaptınız sanırım ben bir yıllık evliyim ve çocugum da yok
- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
Bu tarz konularda hep aynı yorumu yapıyorum. 10 yıl oldu beraber oturuyoruz ailesiyle. Yaşamadığım hastalık kalmadı kanser dahil... diyecek sözüm yok, eşiniz bulacak ortasını yoksa boşanın hayat çok kısa inanın değmiyor
Kanser dahil her türlü hastalık yaşadığınızı bilen ama evini ayırmayan adamın neden hala eşisiniz? Geçmiş gitmiştir inşallah hastalığınız.
Kendiniz içinde bir şeyler yapın lütfen.
böyle konular okuyunca konu sahibinden çok ailesine kızıyorum
hiç mi demediler kızım sen napiyorsun, aklınımı yitirdin, bizim sana neyimiz battıda gidip elalemin anne babasının kahrını çekeceksin.
Yok ya ben anlamiyorum bu insanları.
Anne-baba hadi izin verdi siz nasıl kabul ediyorsunuz, aşk tan meşkten bahsetmeyin kimsenin gözü bukadar aşktan kör olamaz
hiç mi demediler kızım sen napiyorsun, aklınımı yitirdin, bizim sana neyimiz battıda gidip elalemin anne babasının kahrını çekeceksin.
Yok ya ben anlamiyorum bu insanları.
Anne-baba hadi izin verdi siz nasıl kabul ediyorsunuz, aşk tan meşkten bahsetmeyin kimsenin gözü bukadar aşktan kör olamaz
Çocuk gibi aile evinde oturursanız çocukmuşsunuz gibi her şeyinize karışmaları çok normal.
Eşiniz evi ayırmak istemiyor mu?
Boşanma lafı sürekli ortaya atılmaz ama böyle bir durumda gerekirse boşanmayı öne süreceksiniz.
Evi ayırmıyorsa da ciddi ciddi boşanın. Böyle geçer mi hayat?
Eşiniz evi ayırmak istemiyor mu?
Boşanma lafı sürekli ortaya atılmaz ama böyle bir durumda gerekirse boşanmayı öne süreceksiniz.
Evi ayırmıyorsa da ciddi ciddi boşanın. Böyle geçer mi hayat?