Eşimin ailesinin yüzsüzlüğü....

daha evliliğiiz çok yeni bu yollardan bende geçtim size tek tavsiyem zıtlaşıp yüz göz olmayın ben oldum görrüşünce hayat çekilmez oluyor yüzüne bakasım gelmiyor... o insanı görmek zorundasınız malesef siz sevmeyince ya da istemeyince hayatınızdan çıkmayacak çünkü eşinizin annesi... eşiniz sizin ne kadar haklı olduğunuzu bilse de bir süre sonra sen hep benim ailemden şikayet ediyosun seni memnun edemiyrlar diye bilir benimki gibi o yüzden eşinizin desteği belli bir süre sonra ortadan kalkabilir bizde öyle oldu umarım sizde olmaz... kv bi süre sonra sizi kabul ediyor kabul edip sakinleşene kadar siz onun sözlerine takılmayın laf soksa bile üzerinde durmamaya çalışın... ben bunları yazıyorum ama henüz bende o olgunluğa erişemedim ama en azından artık umrumda değil

görümcen sanki gizli güç gibi. dolduruyor sanırım ama sakin ol eşini karşına deil yanına al

Son düzenleme:

yani inanın öylede çok denedim ben 1 isteyince onlar 10 anlıyor inanılmaz yapışkanlar birşey söylemeye istemeye çok korkuyorum. birde içimde ki öfkeyide dindiremiyorum annemle ev temizliğine gelmiştik.Şehirdışından misafir gelmişiz insan aç bırakılırmı ya akşama kadar sürekli laf sokmalar annem aspiratör takılmamış dedi hnm efendi küstü gitti evden hiçbirşey söylemeneden arkasından hemen görümcem arıyo annesini neden ağlatmışız diye arkasından eşim aradı aynı şekilde offff tabi delirdik annemle cnm annemde sırf benm hatırıma sesini hiç çıkarmadı ama kadının ağlamaktan gözleri şişti. bunları ve buna benzer şeyleri unutamıyorum!

evet cnm çok haklısın ama işte 8 yıllık beraberliğin sonunda evlendik biz.Aslında eşimle inanılmaz uyumluyuz daha ben çok büyük kavga ettiğimi bilmem ama ailesi yüzünden ilk büyük kavgamızıda gerçekleştirdik yani eşim kesinlikle suçlu mesafesini bir türlü koyamıyor ama başında 2 tane annesi var çocuk ağzını açmadan kapatıyolar.duygu sömürüsü yapıyolar eşim annesini her sabah görmesine rağmen öğle tatilinde ve iş çıkışında birde telefonda görüşürler eşim aramasada kendisi arar

ahhh be cnm ağzıma neler geliyorda içime atıyorum.Üstelik daha bunlar başlangıç bakalım daha neler göreceğim iyice soğudum yüzlerini görmek istemiyorum.

bence siz gidip kv.lerde kalsaydınız

biz öyle bir şey yapsak var ya bittik demektir haftada 1-2 gidiyoruz bir sürü laf yiyoruz bu sefer kalınlara başlar ve tabi kendisi de daha çok gelip kalmak ister yani olağan gelmeye başlar bu durumlar ona

cnm benim aynen senin dediklerini ben de yaptım eşim tam ikna olur gibi oluyor hooopp ordan görümcem arıyor hesap soruyor hatta olayın olduğu gün msj atmış eşime "biz seni düşündüğümzen sesimizi çıkarmıyoruz kardeş candır aile bütündür anne baba vazgeçilmezdir" diye ama kendi kv. ile asla görüşmez bayramdan bayrama neden çünkü sevmez uzakta oturuyor kayınvalidemde aynı alt katında oturuyor kendi kv. üstelik felçli kadın asla inmez aşağıya bırak inmeyi 1 tabak yemek indirmez yaşlı adam yapar yemeklerini düşünün artık

Yaptıgınız cok ayıp sadece bunu soylıyım bende 2 aylık evlıyım
kadına bır kalın dıyememıssınız kac yasında kadın sankı sırtınızda tasıyacaksınız
kusura bakmayın evet cok ayıp etmişssiniz

yaşadığının kolay olduğunu kimse iddia edemez. ama ben eşimin ailesine laf söylemeye korkarım oda benim aileme söylemesin diye. yüz bulmasın diye. çk ince çizgiler bunlar ama aslaa eşinle ailesi helede annesi için tartışma burda çok okuduk sırf bu yüzden evliliği bitenler oldu. dikkatli ve akıllı hareket etmeni öneririrm kalbinle değil beyninle

zaten sorunun çoğu eşimde kesinlikle sınır koyamıyor adam ya

görümcen sanki gizli güç gibi. dolduruyor sanırım ama sakin ol eşini karşına deil yanına al

evet görümcem kv beter hayır bide kendisi hiç sevmez kvsini yok öok çektirmiş hiç bir şey yapmamış sanki kendi annesi farksızmış gibi bigün beni aradı annem çok iyidir yani o herşeyin en iyisini yaptı çok uğraştı emek verdi diyor bana inanmadım duyduklarıma yaptığı bi haltta yoktu

sanırım sizin tuzunuz kuru insan yaşamadan inanın anlamıyor bazı şeyleri önceleri bana da çok saçma gelirdi bu konular ama işte çeken anlıyor.

allah kolaylık versin uğraşılamayacak ömür törpülerinden biri daha. kendi kv geldi gözümün önüne. bir gece yanlız kaldı oda gece diil 1e kadar bir duygu sömürüsü bir duygu sömürüsü oğlu aramış gündüz. niye gece aramamışız niye gitmemişiz diye kıyamet koptu. bizde dışardaydık bende uzatmaya çalıştım tabi oğluda acıdıkça acıdı. sanki ne varsa yanlız kalınca benim babam yok ve annem hep yanlız. napsın kadın. bunalrı düşünüp şükredeceğine oğlunu arayıp sömürü yapıo. hastalıklarıda hiç bitmez bu tiplerin görüntüde ve gerçekte turp gibidirler ama oğulları gelince 45 yaşında kadının gözü görmez olur ne diyim Rabbim bildiği gibi yapsın bunları!!!

allah kolaylık versin uğraşılamayacak ömür törpülerinden biri daha. kendi kv geldi gözümün önüne. bir gece yanlız kaldı oda gece diil 1e kadar bir duygu sömürüsü bir duygu sömürüsü oğlu aramış gündüz. niye gece aramamışız niye gitmemişiz diye kıyamet koptu. bizde dışardaydık bende uzatmaya çalıştım tabi oğluda acıdıkça acıdı. sanki ne varsa yanlız kalınca benim babam yok ve annem hep yanlız. napsın kadın. bunalrı düşünüp şükredeceğine oğlunu arayıp sömürü yapıo. hastalıklarıda hiç bitmez bu tiplerin görüntüde ve gerçekte turp gibidirler ama oğulları gelince 45 yaşında kadının gözü görmez olur ne diyim Rabbim bildiği gibi yapsın bunları!!!

aynı cnm bizim kv deler inan bazen nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.Bana o kadar yapmacık geliyor ki hareketleri konuşmaları he bide görümcem Allahımmm o çok fena çok bize oturmaya geldikleri gün sürekli aman anne dikkat et kapını iyi kilitle başına birşey gelir diye çok korkuyorum. aman anneciğim vallah sabaha kadar gözüme uyku girmiyor ayyyy daha neler neler sanırsın kadın savaş bölgesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…