Eşimin ailesinin yaşadığı apartmana taşınıyoruz!

iş eşini ikna etmekte kv ile arnıda hiiiç bozmamakta... hemen ara kayınvalideciğini birşeyler bahane et arayamadım filan fişman çoluk çocuk... eşine de deki bari yakın olsun ama aynı apartmanda olmasın gerçekten çok zor oluyor be.. eşinde o evi beğenmesin ve o kadar ay boş yere kira vermeyelim desin..( derse:) sen burdaki aynı apartman da oturanların yazısını okutsana:))
bizzat ben kayınvalideciğimle karşılıklı oturuyorum doğum iznim çabuk bitsin diye ne dualar ettim çocuğum 3,5 aylık işe başladım zorum neydi kaynana.ki öyle herşeye karışan biri de değil sadece biraz fazla alıngan...

Ne desem ki..
Yabi oraya gidip başın sürekli ağrıyacağına şimdi ağrıt başını ve diret uzak olsun diye..
Hiç çekilmez çünkü..

ALLAH kolaylık versin.

söylediklerinin aynısınısöyledim bak beni kötü yapmada arada sen söylersen ayıp olmaz dedim aynı mahalle olsun ama 10 dk olsun aramızda dedim-onu bile istemiyodum ama-okutsam sizlerede laf eder emin olun ki herşeye o kadr gzl kusur eleştirirki bnm eşim:9: bu gidişle benim eşilede ailesiylede aram çok bozulacak ve eşim rest çekecek gibi geliyo. görmelimiyim o resti ne diyosunuz .

Bencede ne yap et bul bir bahane sonradan başın ağrıyacağına şimdi ağrısın...eşimlede pek iyi değiliz demişsin orayada giderseniz daha kötü olursunuz...umarım istediğin gibi sonuçlanır...

Off o kadar uzun bir konu ki nereden başlasam bilemiyorum 9 senelik evliyiz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama toplamda 3-4 ay beraberdik eşimin ailesiyle ben hep sesiz kaldım ufak tefek yaptıklerı şeylere nasıl olsa gidecekler çok görüşmüyoruz diye.Ama şimdi onların yaşadığı şehire taşınıcaz ve geçenlerde arayıp alt katlarının kiralık olduğunu orayı tutmamızı söylediler eşimde çok istiyo bende kötü olmak istemiyorum 15 dk bari olsun aramızda diyorum 2 haftadır tek konumuz bu benimde çok akrabalarım kardeşim filan var orda onlara en az 2 saat uzklıkta benim hiç sesim çıkmıyo 15 dk ya söyleniyo.3 tane herşeye karışan beni ezen grmcem olmasa yine tamam diycem ama olmaz ki.Eşimlede aramız hiç iyi degil zaten evlendik evleneli

bu ve buna benzer konuları okadar çok okuduk ki
burda sonuçlarını tahmin etmek zor olmasa gerek
bu yüzden sana katılıyorum
aynı apartmana taşınmaktansa yakın bir mesafede oturmak daha mantıklı
ama onemli olan
bunu eşine kabul ettirmek
benim onerim şu
eşinin yanına otur
canım biz 9 yıldır birlikteyiz inişlerimiz çıkışlarımız oldu
şimdi yeni bir eve taşınmak üzereyiz ki
bu herşeye yeniden başlamak için bulunmaz bir fırsat
annenlere yakın bir ev bulalım hem onlarada yardımcı oluruz
hemde biz başbaşa kalır biraz birbirimize ve evliliğimze vakit ayırırız.
de tartılüşmadan onuda dinleyerek

yalnız benim canımı sıkan yazmış olduğun
evlendik evleneli eşimle aramız hiç iyi değil cümlesi..

sakın sakın ısterse ıyı olsunlar ıllaki sorunlar patlak verir az uzda olsa mesafe iyidir. bende mesafe varda ortalığı yıkıyolar aynı apatman kabus olur :52:

bu ve buna benzer konuları okadar çok okuduk ki
burda sonuçlarını tahmin etmek zor olmasa gerek
bu yüzden sana katılıyorum
aynı apartmana taşınmaktansa yakın bir mesafede oturmak daha mantıklı
ama onemli olan
bunu eşine kabul ettirmek
benim onerim şu
eşinin yanına otur
canım biz 9 yıldır birlikteyiz inişlerimiz çıkışlarımız oldu
şimdi yeni bir eve taşınmak üzereyiz ki
bu herşeye yeniden başlamak için bulunmaz bir fırsat
annenlere yakın bir ev bulalım hem onlarada yardımcı oluruz
hemde biz başbaşa kalır biraz birbirimize ve evliliğimze vakit ayırırız.
de tartılüşmadan onuda dinleyerek

yalnız benim canımı sıkan yazmış olduğun
evlendik evleneli eşimle aramız hiç iyi değil cümlesi..
canım çok gzl yazmışsında işte konuşmaya başlayınca ikimizde kılıç kalkan kuşanıyoruz sanki sakin olamıyoruz bi türlü.benimde en çok üzüldügüm konu o zaten.eşimle aramız iyi olsa mutlaka her konuda bir ortak nokta bulunur.

Back