Eşimin ailesinin yaşadığı apartmana taşınıyoruz!

şöyle yapabilirsin git evi gör dolaş suratın öyle bir düşsünki sanki bir sevdiğini kaybetmişsin gibi bak, o kiralanacak evin duvarlarına:)
eğer becerebiliyorsan gözlerini yaşart evi beğenme ayyy beni sıcak bastı bunaldım balkona falan cık dısarıyı seyret tıpkı hapis gibi
sonra eşine sessizce söyle ama kv de duysun bunu farkında değilmişsin gibi yap hatta ağla falan o zaman sönüyor o heyecanları hem eve kusur bul
şişte kebapta yanmaz diyorum.tabi eşin için senin begenmen önemliyse ben eşime öyle bir ders verdimki artık sadece benim begendiklerimi kabul ediyor

O nasıl bir oyunculuk öyle

benim basıma böyle bişi gelse hangisini yapacagımı sasırırım dediklerinizden. mimik konusma

üstüne gülme krizine girerdim

Ne yap ne et oraya taşınmamanız için uğraş bence. Kabul edersen çok zorluk çekersin gibime geliyor. Aynı apartmanda oturmak ne kötü olur çünkü.. Sen istemedikten sonra taşınamazsınız ne de olsa..

gidip bakma imkanım yok 12 saat uzaklıkta eşim gidicek haftaya bizde nisan mayıs taşınırız sanırım diretiyorum bakalım o gidince dolduruşa gelecekmi iyce

Ne yap ne et oraya taşınmamanız için uğraş bence. Kabul edersen çok zorluk çekersin gibime geliyor. Aynı apartmanda oturmak ne kötü olur çünkü.. Sen istemedikten sonra taşınamazsınız ne de olsa..

resmine bayıldım canım çok şekersiniz hep böyle olun inş.

gidip bakma imkanım yok 12 saat uzaklıkta eşim gidicek haftaya bizde nisan mayıs taşınırız sanırım diretiyorum bakalım o gidince dolduruşa gelecekmi iyce

Keşke bir yolunu bulup sen de gidebilsen. Anlattıklarından çıkardığım kadarıyla, dolduruşa gelecek gibi. Bir de görmediğin ev içine hiç sinmez zaten.

resmine bayıldım canım çok şekersiniz hep böyle olun inş.

Çok teşekkür ederim İnşallah canım Allah'tan tek isteğim onunla bir ömür mutlu olmak..
Allah tüm sevenlere nasip eder inşallah o mutluluğu

kayinvalide-kayinpeder iliskiniz nasil?

tasinma canim yoksa benim gibi paranoyak olur evliliginden de bir cik anlamazsin...

ayak dire ev mi yok sakin tasinma...

esini bir sekilde iyi yoldan ikna etmeye calis...

sonra sen psman olursun

aylar öncesinden ev tutup kira vermek mantıksız,desen

Aklın varsa sakın böyle bişeyi kabul etme.Sonra işin içinden çıkamazsın.Ne kadar uzaklık o kadar iyidir.

O nasıl bir oyunculuk öyle
,
evet eşini karsına alsın ben orda oturmak istemiyorum desinoda sen annenmi babmı istemiyorsun,hem ne günahları var yazık yaşlılar
falan .....uzayan konusmalar sonrada saçma sapan kavgalar uzasın gitsn
eşinin tüm ailesi aa anneni yalnız bırakma vs....inanın bana bu cok daha zor ve huzur bozucu
ne gerek var haksız mıyım şekerim sanki dizilerdeki mankenler senin benim gibi rol yapmıyor mu bizde bayıla bayıla seyrediyoruz
gercek hayattan ne farkı var :))
üstelik tecrübeyle sabit bir uygulama bu

Oraya taşınrsanız daha kötü olacak belli. Kesinlikle kabul etmeyin.

cidden mi öyle mi yaptınız sizay benim ki inanmaz ki ev sıfırmış hastane okul cami park dibinde tutsakta ondan kötüsünü tutcaz zaten mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…