- 28 Nisan 2012
- 131
- 2
- 48
şöyle yapabilirsin git evi gör dolaş suratın öyle bir düşsünki sanki bir sevdiğini kaybetmişsin gibi bak, o kiralanacak evin duvarlarına:)
eğer becerebiliyorsan gözlerini yaşart evi beğenme ayyy beni sıcak bastı bunaldım balkona falan cık dısarıyı seyret tıpkı hapis gibi
sonra eşine sessizce söyle ama kv de duysun bunu farkında değilmişsin gibi yap hatta ağla falan o zaman sönüyor o heyecanları hem eve kusur bul
şişte kebapta yanmaz diyorum.tabi eşin için senin begenmen önemliyse ben eşime öyle bir ders verdimki artık sadece benim begendiklerimi kabul ediyor
şöyle yapabilirsin git evi gör dolaş suratın öyle bir düşsünki sanki bir sevdiğini kaybetmişsin gibi bak, o kiralanacak evin duvarlarına:)
eğer becerebiliyorsan gözlerini yaşart evi beğenme ayyy beni sıcak bastı bunaldım balkona falan cık dısarıyı seyret tıpkı hapis gibi
sonra eşine sessizce söyle ama kv de duysun bunu farkında değilmişsin gibi yap hatta ağla falan o zaman sönüyor o heyecanları hem eve kusur bul
şişte kebapta yanmaz diyorum.tabi eşin için senin begenmen önemliyse ben eşime öyle bir ders verdimki artık sadece benim begendiklerimi kabul ediyor
Ne yap ne et oraya taşınmamanız için uğraş bence. Kabul edersen çok zorluk çekersin gibime geliyor. Aynı apartmanda oturmak ne kötü olur çünkü.. Sen istemedikten sonra taşınamazsınız ne de olsa..
gidip bakma imkanım yok 12 saat uzaklıkta eşim gidicek haftaya bizde nisan mayıs taşınırız sanırım diretiyorum bakalım o gidince dolduruşa gelecekmi iyce
resmine bayıldım canım çok şekersiniz hep böyle olun inş.
Off o kadar uzun bir konu ki nereden başlasam bilemiyorum 9 senelik evliyiz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama toplamda 3-4 ay beraberdik eşimin ailesiyle ben hep sesiz kaldım ufak tefek yaptıklerı şeylere nasıl olsa gidecekler çok görüşmüyoruz diye.Ama şimdi onların yaşadığı şehire taşınıcaz ve geçenlerde arayıp alt katlarının kiralık olduğunu orayı tutmamızı söylediler eşimde çok istiyo bende kötü olmak istemiyorum 15 dk bari olsun aramızda diyorum 2 haftadır tek konumuz bu benimde çok akrabalarım kardeşim filan var orda onlara en az 2 saat uzklıkta benim hiç sesim çıkmıyo 15 dk ya söyleniyo.3 tane herşeye karışan beni ezen grmcem olmasa yine tamam diycem ama olmaz ki.Eşimlede aramız hiç iyi degil zaten evlendik evleneli
aylar öncesinden ev tutup kira vermek mantıksız,desen
Aklın varsa sakın böyle bişeyi kabul etme.Sonra işin içinden çıkamazsın.Ne kadar uzaklık o kadar iyidir.
,
O nasıl bir oyunculuk öyle
,
evet eşini karsına alsın ben orda oturmak istemiyorum desinoda sen annenmi babmı istemiyorsun,hem ne günahları var yazık yaşlılar
falan .....uzayan konusmalar sonrada saçma sapan kavgalar uzasın gitsn
eşinin tüm ailesi aa anneni yalnız bırakma vs....inanın bana bu cok daha zor ve huzur bozucu
ne gerek var haksız mıyım şekerim sanki dizilerdeki mankenler senin benim gibi rol yapmıyor mu bizde bayıla bayıla seyrediyoruz
gercek hayattan ne farkı var :))
üstelik tecrübeyle sabit bir uygulama bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?