Eşimin ailesinin yaşadığı apartmana taşınıyoruz!

Eşiniz bence çocukluğuna dönmek için oraya gitmek istiyor. İnsanlık kendi evladına iyi davranmakla, şımartmakla, meyvesini yemeğini önüne getirmek değil aynısını gelinine/damadına yapabilmektir.

zaten öyle diyo ben eski günleri özledim 10 senedir ayrıyım diyor sanki memurlar napıyosa herkes annesinin dibindeymiş gibi onda söyledim ben seninle evimle iiyi olayım gerisi 2.planda kalır benim için diye

bence aynı apt. yaşamayı kabul etme.baştan kes at.mesafe her zaman iyidir.aynı binada olmak demek herşeyine karşmaları ortak olmaları demek.içini karartmş gibi olmak istemezdm ama napim söylemek istedm ben bir oturuyorm ve aşırı zor.pişmanım...

zaten öyle diyo ben eski günleri özledim 10 senedir ayrıyım diyor sanki memurlar napıyosa herkes annesinin dibindeymiş gibi onda söyledim ben seninle evimle iiyi olayım gerisi 2.planda kalır benim için diye

Seni düşünmesi gerekir sende ailenden uzaktasın ama bukadar ısrar etmemişsindir eminim dipdipe olmak sanki seni daha fazla yoracak bundan sonra o yüzden bu fikrinden vazgeçirmelisin ben annenleri sevmiyo saymıyo değilim ama bu kadar yakın oturmak istemiyorum desen çoçuk var mı

aynen söyledim çok seviyorum anneni ama sana güvenemiyorum bu konuda diyorum ben eski ben degilim diyor.benim ailemin oldugu şehirdeydik hep eşim babamla çalışıyordu annem yok zaten mecburen böyleydi bende istemiyordum babamlarla bu kadar yakın olmayı. akrabayız zaten eşimle.odaha zor biliyomusun hem eşini hem onları idare ediyorsun.ayrıca babanları sürekli şikayet ediyor laf duyuyorsun arada kalıyorsun

valla benım kayınvalıdemle aram çok ıyı ama genede asla oturmam aynı apartmanda. dahası aynı sokakta bıle. sakın kabul etmeyın

anladığım kadarıyla beraber oturupta memnun olan hiç kimse yok yada burda degiller:2:

Canım zaten yeterince herkes yazmış ama bir kez de ben yazayım. Aman diyim sakın, bir yolunu bul evi beğenme orasına burasına kusur bul daha güzel bir ev bul onu göster ama oraya taşınma. Bak ben inanılmaz iyi niyetlerle evlendim. Kayınlarımla da aram süperdi ama hep benim iyiliğimden süperdi. 2 yıl oldu aynı apartmanda bile olmamamıza rağmen ciddi anlamda sorun olmaya, yakınlığımız beni sıkıştırmaya başladı. Allahtan aynı apartmanda falan değiliz de haftadan haftaya ufak tefek bahane bulabiliyorum.
Sen bence başka evler bul, bunlar çok güzel, onun şurası şöle burası böle ben kendi oturacağım eve ısınmalıyım falan de ...

daha zor tabi iki tarafı idare etmek aradaki laflardan en çok sen etkilenirsin kime hak vereceğini şaşırmışsındır dediğin gibi biraz uzak mesafe olamsı senin için en iyisi belki kendilinden vazgeçer eşin çoçuğu şu yüzden sordum taşınsanız bile onunla ilgilenirsin kafan dağılır sürekli yanına gitmek zorunda olmazsın

tecrübeyle sabittir diyosunuz yani gerçekten çok ihtiyacım var bu yaşanmışlıkları dinlemeye çok yalnız hissediyorum kendimi ve çaresiz

cnm sakınnn
ne kadar iyi olursa olsun, aynı ev, aynı apartman aile ilişkilerini vıcık vıcık yapıyo...
ne özelin kalıyo, ne de gizlin...
diretebildiğin kadar diret gitmemek için...

erkekler anlamaz cnm.. düz mantık... gitmek veya gitmemek, arkasında bi sebep aramazlar...
eğer mecbur kalırsan yapacak bişey yok.... o zaman da mesafeni nasıl koruman gerektiğini düşüneceksin...

İkimizin ailesine de ortak mesafede bi yerde olsun
Biri üst katımızda biri 2 saat uzaklıkta , böyle olması zor olur her açıdan
Orta da bi yerde ev tutalım , zaten orda da kira burda da deyin eşinize..

İkimizin ailesine de ortak mesafede bi yerde olsun
Biri üst katımızda biri 2 saat uzaklıkta , böyle olması zor olur her açıdan
Orta da bi yerde ev tutalım , zaten orda da kira burda da deyin eşinize..

işte o dediginizi kabul ettirmem imkansızdan da öte ben 15 dk olsun senin ailene diyorum ona bile ikna edemiyorum

bende çoğunlukla aynı fikirdeyim olan huzurunda gider kesinlikle kabul etme mesafe her zaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…