Eşiniz bence çocukluğuna dönmek için oraya gitmek istiyor. İnsanlık kendi evladına iyi davranmakla, şımartmakla, meyvesini yemeğini önüne getirmek değil aynısını gelinine/damadına yapabilmektir.
Off o kadar uzun bir konu ki nereden başlasam bilemiyorum 9 senelik evliyiz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama toplamda 3-4 ay beraberdik eşimin ailesiyle ben hep sesiz kaldım ufak tefek yaptıklerı şeylere nasıl olsa gidecekler çok görüşmüyoruz diye.Ama şimdi onların yaşadığı şehire taşınıcaz ve geçenlerde arayıp alt katlarının kiralık olduğunu orayı tutmamızı söylediler eşimde çok istiyo bende kötü olmak istemiyorum 15 dk bari olsun aramızda diyorum 2 haftadır tek konumuz bu benimde çok akrabalarım kardeşim filan var orda onlara en az 2 saat uzklıkta benim hiç sesim çıkmıyo 15 dk ya söyleniyo.3 tane herşeye karışan beni ezen grmcem olmasa yine tamam diycem ama olmaz ki.Eşimlede aramız hiç iyi degil zaten evlendik evleneli
zaten öyle diyo ben eski günleri özledim 10 senedir ayrıyım diyor sanki memurlar napıyosa herkes annesinin dibindeymiş gibi onda söyledim ben seninle evimle iiyi olayım gerisi 2.planda kalır benim için diye
anladığım kadarıyla beraber oturupta memnun olan hiç kimse yok yada burda degiller:2:
Seni düşünmesi gerekir sende ailenden uzaktasın ama bukadar ısrar etmemişsindir eminim dipdipe olmak sanki seni daha fazla yoracak bundan sonra o yüzden bu fikrinden vazgeçirmelisin ben annenleri sevmiyo saymıyo değilim ama bu kadar yakın oturmak istemiyorum desen çoçuk var mı
anladığım kadarıyla beraber oturupta memnun olan hiç kimse yok yada burda degiller:2:
aynen söyledim çok seviyorum anneni ama sana güvenemiyorum bu konuda diyorum ben eski ben degilim diyor.benim ailemin oldugu şehirdeydik hep eşim babamla çalışıyordu annem yok zaten mecburen böyleydi bende istemiyordum babamlarla bu kadar yakın olmayı. akrabayız zaten eşimle.odaha zor biliyomusun hem eşini hem onları idare ediyorsun.ayrıca babanları sürekli şikayet ediyor laf duyuyorsun arada kalıyorsun
cnm sakınnn
ne kadar iyi olursa olsun, aynı ev, aynı apartman aile ilişkilerini vıcık vıcık yapıyo...
ne özelin kalıyo, ne de gizlin...
diretebildiğin kadar diret gitmemek için...
İkimizin ailesine de ortak mesafede bi yerde olsun
Biri üst katımızda biri 2 saat uzaklıkta , böyle olması zor olur her açıdan
Orta da bi yerde ev tutalım , zaten orda da kira burda da deyin eşinize..
işte o dediginizi kabul ettirmem imkansızdan da öte ben 15 dk olsun senin ailene diyorum ona bile ikna edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?