sonradan kötü olacagina bastan kötü ol tatlim. Kesinlikle tasinmiyacagini söyle, gerekce olarakda ailene uzak oldugunu söyle. Ortada bir yerlerde oturdun, her iki tarafada ayni mesafe olsun.
bence baştan (taşındıktan sonra hiç kaçamazsınız oradan) sakin bir şekilde kesinlikle kavgalı değil konuşun eşinizle..
çok yakınlık tez ayrılık geitirir sözüyle..orta yol bulalım diyin.aksi taktirde oraya taşınmayacağınızı net şekilde söyleyin..
kısa, öz ve net cevapğ verin
canım ne yap et uzak tut evi benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım benim başım yandı bari seninki yanmasın uzak olunca yine bi nebze idare ediliyo ama yakında çekilmi,yo herşeye karışıyolar oğullarını illa kendinde yemek yesin kahvaltı etsin valla evi tutturmasınlar ondan iyi boşa kira vermezdik ama napim eşimin hatrına katlanıyorum acaba o benim hatrıma neye katlanabilir oda tartışılır :/ şanssızım şanssızz
eşinizle problem varsa ve eşinizin ailesinin olduğu apartmanda oturacaksanız istemesenizde var olan problem daha da büyür bence kesinlikle taşınmayın derim ben. Sabret gün doğmadan neler doğar
zaten iş güç yok sermayemizi oraya yatıracak bir sürü şeyi düşünüyorum bi şekilde olur Allah bi kapı açar diyorum ama beraber oturma fikrine alışamıyorum kv iyidir ama çok gaza gelir.söylediklerinizi söyledim kokmayalım dedim.ben kokmam sende kokma dedi ben gelmem o zmn dedim çünki aramızı bulacagına inanmıyorum dedim en ufakşeyde bile çok acımamsız eleştirir eşim heleki ailesi konusuda en çok o-eşimin tavırları hareketleri- beni üzer eminim
inşallah dua edin ne olur arkadaşlar çok zor durumdayım zaaten her kavgamızda kv dem nutuk çeker eş olmakla alakalı benim alttan almamı kadın olmanın zorluklarını zaten o kdr sesiz pusmuş bi insanım ki yeterince ezildim ezilmek istemiyorum artık
inanılmaz derecede düşkün hemde gidelim sen insanlıgı gör diyor bana zaten here sene 1.5 ay kalıyorduk yanlarında iyi insanlar ama eşim çok aksi sinirli ve aramızda büyük mesafeler var hala aşamıyoruz en büyük kavgalarımızda hep k.v de kalırken oluyordu onlardan çok yüz buluyor annesi çok şımartır hem sözlerle hemde yaptıgı yemeklerle filan önüne gelir yemegi soyulmuş meyvesi baddaniyesi.
inanılmaz derecede düşkün hemde gidelim sen insanlıgı gör diyor bana zaten here sene 1.5 ay kalıyorduk yanlarında iyi insanlar ama eşim çok aksi sinirli ve aramızda büyük mesafeler var hala aşamıyoruz en büyük kavgalarımızda hep k.v de kalırken oluyordu onlardan çok yüz buluyor annesi çok şımartır hem sözlerle hemde yaptıgı yemeklerle filan önüne gelir yemegi soyulmuş meyvesi baddaniyesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?