Eşimin ailesinin yaşadığı apartmana taşınıyoruz!

niseyl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
212
1
118
Kırklareli
Off o kadar uzun bir konu ki nereden başlasam bilemiyorum 9 senelik evliyiz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama toplamda 3-4 ay beraberdik eşimin ailesiyle ben hep sesiz kaldım ufak tefek yaptıklerı şeylere nasıl olsa gidecekler çok görüşmüyoruz diye.Ama şimdi onların yaşadığı şehire taşınıcaz ve geçenlerde arayıp alt katlarının kiralık olduğunu orayı tutmamızı söylediler eşimde çok istiyo bende kötü olmak istemiyorum 15 dk bari olsun aramızda diyorum 2 haftadır tek konumuz bu benimde çok akrabalarım kardeşim filan var orda onlara en az 2 saat uzklıkta benim hiç sesim çıkmıyo 15 dk ya söyleniyo.3 tane herşeye karışan beni ezen grmcem olmasa yine tamam diycem ama olmaz ki.Eşimlede aramız hiç iyi degil zaten evlendik evleneli

sonradan kötü olacagina bastan kötü ol tatlim. Kesinlikle tasinmiyacagini söyle, gerekce olarakda ailene uzak oldugunu söyle. Ortada bir yerlerde oturdun, her iki tarafada ayni mesafe olsun.

allah yardımcın olsun ailesiyle anladığım kadarıyla problemlerinde var görümcelerim demişsin eşinle konuşup bi şekilde ikna etmen gerek dua et evi baskası tutsun

haklısın hem de çok.eşinin ailesiyle hatta kendi ailesiyle aynı apartmanda oturupta sorun yaşayan o kadar çok insan var ki.görümcelerinden yana da sıkıntılıymışsın zaten.eşinle sakin bir şekilde konuşmayı denedin mi?yani ilişkilerimiz zedelenir biraz uzak olmak daha iyi felan de.synı apartmanda oturunca doğal olarak sürekli orada olmamızı bekleyecek özelimiz kalmaz felan desen.zor bir durum yani.umarım herşey yoluna girer.

Eğer bu tartışmalar eşinizle aranıza çok mesafe koymayacaksa aynı apartmanda oturmayı kabul etmeyin.
Bu ikinizin hayatı, dolayısıyla ortak karar almalısınız. En uygun biçimde formlaştırıp sonlandırılmalı kararlar.
Tatlılıkla ve kesin bir dille halletmeye çalışın.

canım ne yap et uzak tut evi benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım benim başım yandı bari seninki yanmasın uzak olunca yine bi nebze idare ediliyo ama yakında çekilmi,yo herşeye karışıyolar oğullarını illa kendinde yemek yesin kahvaltı etsin valla evi tutturmasınlar ondan iyi boşa kira vermezdik ama napim eşimin hatrına katlanıyorum acaba o benim hatrıma neye katlanabilir oda tartışılır :/ şanssızım şanssızz :7:

bence baştan (taşındıktan sonra hiç kaçamazsınız oradan) sakin bir şekilde kesinlikle kavgalı değil konuşun eşinizle..

çok yakınlık tez ayrılık geitirir sözüyle..orta yol bulalım diyin.aksi taktirde oraya taşınmayacağınızı net şekilde söyleyin..

kısa, öz ve net cevapğ verin

sonradan kötü olacagina bastan kötü ol tatlim. Kesinlikle tasinmiyacagini söyle, gerekce olarakda ailene uzak oldugunu söyle. Ortada bir yerlerde oturdun, her iki tarafada ayni mesafe olsun.

ben böyle oldugum için mi üstüme geliyolar bilmiyorum ama ben onuda anlamaya çalışıp 15-20 uzaklıkta bi yerden tut diyorum onu bile kabul ettiremiyorum kendi ailem 2 saat filan sürüyor büyük bir şehir.dibdibe olmak istemiyorum sadece

bence baştan (taşındıktan sonra hiç kaçamazsınız oradan) sakin bir şekilde kesinlikle kavgalı değil konuşun eşinizle..

çok yakınlık tez ayrılık geitirir sözüyle..orta yol bulalım diyin.aksi taktirde oraya taşınmayacağınızı net şekilde söyleyin..

kısa, öz ve net cevapğ verin

zaten iş güç yok sermayemizi oraya yatıracak bir sürü şeyi düşünüyorum bi şekilde olur Allah bi kapı açar diyorum ama beraber oturma fikrine alışamıyorum kv iyidir ama çok gaza gelir.söylediklerinizi söyledim kokmayalım dedim.ben kokmam sende kokma dedi ben gelmem o zmn dedim çünki aramızı bulacagına inanmıyorum dedim en ufakşeyde bile çok acımamsız eleştirir eşim heleki ailesi konusuda en çok o-eşimin tavırları hareketleri- beni üzer eminim

eşinizle problem varsa ve eşinizin ailesinin olduğu apartmanda oturacaksanız istemesenizde var olan problem daha da büyür bence kesinlikle taşınmayın derim ben. Sabret gün doğmadan neler doğar

canım ne yap et uzak tut evi benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım benim başım yandı bari seninki yanmasın uzak olunca yine bi nebze idare ediliyo ama yakında çekilmi,yo herşeye karışıyolar oğullarını illa kendinde yemek yesin kahvaltı etsin valla evi tutturmasınlar ondan iyi boşa kira vermezdik ama napim eşimin hatrına katlanıyorum acaba o benim hatrıma neye katlanabilir oda tartışılır :/ şanssızım şanssızz :7:

aynen katılıyorum yazdıklarına 9 sene olu hala güzel bi yemek yaptığımda en güzel iltifatı anneminkine benzemiş biraz beni bi begenemedi gitti çıkmaz ordan zaten eminim.:19:

Sakın sakın alt katlarına taşınmayın, hatta aynı semte bile taşınmayın. Bir arkadaş doğru demiş sonradan kötü olacağına şimdiden kötü ol uzağa taşının huzurunuz bozulmasın.

eşinizle problem varsa ve eşinizin ailesinin olduğu apartmanda oturacaksanız istemesenizde var olan problem daha da büyür bence kesinlikle taşınmayın derim ben. Sabret gün doğmadan neler doğar

inşallah dua edin ne olur arkadaşlar çok zor durumdayım zaaten her kavgamızda kv dem nutuk çeker eş olmakla alakalı benim alttan almamı kadın olmanın zorluklarını zaten o kdr sesiz pusmuş bi insanım ki yeterince ezildim ezilmek istemiyorum artık

zaten iş güç yok sermayemizi oraya yatıracak bir sürü şeyi düşünüyorum bi şekilde olur Allah bi kapı açar diyorum ama beraber oturma fikrine alışamıyorum kv iyidir ama çok gaza gelir.söylediklerinizi söyledim kokmayalım dedim.ben kokmam sende kokma dedi ben gelmem o zmn dedim çünki aramızı bulacagına inanmıyorum dedim en ufakşeyde bile çok acımamsız eleştirir eşim heleki ailesi konusuda en çok o-eşimin tavırları hareketleri- beni üzer eminim

yaa canım durumlarınızı bilemem tabi ama..
şimdiden bir yolunu bulun..bak sonuçları sende söylüyorsun acımasız eleştirileri artarsa nasıl tahammül edeceksin..
çok haklısın bende istemem..k.v söyledi bana bizim apartmana gelin dedi eşim direk yok dedi.
yani düşünmesi gerek..aynı apartmanda olunca ne olacak yaaa çok sinirleniyorum. :47: :47:
15 dak mesafeniz olsun gitsin gelsin gene.

taşındıktan sonra ikna etmen imkansız olur. burada çok uğraşan arkadaşlar var okuyoruz :50:
sen net ol.(ama eşininde huyunu bilemem, ters teper mi :50: )

inşallah dua edin ne olur arkadaşlar çok zor durumdayım zaaten her kavgamızda kv dem nutuk çeker eş olmakla alakalı benim alttan almamı kadın olmanın zorluklarını zaten o kdr sesiz pusmuş bi insanım ki yeterince ezildim ezilmek istemiyorum artık

Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım

zaten eşinizle aranız iyi değilse alt katlarına geldiğiniz zaman daha da kötüleşecektir.
bir kere herşeyinize karışılıyor yatış kalkış sati yemek saati gezme saati.
şimdi ki aklım olsaydı asla ve asla altlı üstlü oturmatı kabul etmezsim.
sizde şimdi direttiniz direttiniz diretemezseniz giderseniz çıkmanız biraz imkansız olur.
eşiniz annesine pek düşküne benziyor.
yoksa sizin yaptığınız bir yemeği niye annesinin yemeği ile kıyaslasın ki sadece güzel olmuş dese olmuyor mu

inanılmaz derecede düşkün hemde gidelim sen insanlıgı gör diyor bana zaten here sene 1.5 ay kalıyorduk yanlarında iyi insanlar ama eşim çok aksi sinirli ve aramızda büyük mesafeler var hala aşamıyoruz en büyük kavgalarımızda hep k.v de kalırken oluyordu onlardan çok yüz buluyor annesi çok şımartır hem sözlerle hemde yaptıgı yemeklerle filan önüne gelir yemegi soyulmuş meyvesi baddaniyesi.

inanılmaz derecede düşkün hemde gidelim sen insanlıgı gör diyor bana zaten here sene 1.5 ay kalıyorduk yanlarında iyi insanlar ama eşim çok aksi sinirli ve aramızda büyük mesafeler var hala aşamıyoruz en büyük kavgalarımızda hep k.v de kalırken oluyordu onlardan çok yüz buluyor annesi çok şımartır hem sözlerle hemde yaptıgı yemeklerle filan önüne gelir yemegi soyulmuş meyvesi baddaniyesi.

Eşiniz bence çocukluğuna dönmek için oraya gitmek istiyor. İnsanlık kendi evladına iyi davranmakla, şımartmakla, meyvesini yemeğini önüne getirmek değil aynısını gelinine/damadına yapabilmektir.

aynı benim kayınvalide utanmasa kendi yedirecek oğluna yemeği. yanyana olunca çok çekilmez olur 1.5 ay kaldığınızda kavga ediyormuşsunuz her gün ordao lduğunuzda ne olur düşünmek bile istemiyorum :s
ayrıca gidelim de sen insanlığı gör ne demek ya :s siz insan değilmiymişsiniz. ayyyyy bana çok sert bir kelime çok büyük konuşmayayım ama eşim bana böyle bir kelime söyleyemez. bizim başımız yandı Allah genç kızlarımızı anacı erkeklerden korusun

Back