Ikıncı gelın dıye bır sey yok..eşinin Kuzeni..evt niye 2.gelin muhb çeksin ki diğerine yapılmış herşey yapılacksa eşit olunmalı kırgınlık kalacağına karşı taraf kırılsın ben olsam artık soğuk olurdum
Sonradan görme ve görgüsüz olduğunun farkındasın umarım.Neden 8 ayrı bohca yapiyorsun . Aaaah aaaah keske seni tanısaydım daha önce
. Ben eşime damatlık bile almadım. Bak sonra böyle oluyor. Cok üzülüyorum böyle seylere çok.
Hiç aram bozulur diye korkma! Evt doğuda bebek için herşeyi kız tarafı yapar ama siz oralı değilsiniz sizde de tam tersi bir durum olduğunu söyleyin. Bir daha konusu açılırsa aaaa olur mu öyle şey bizde çok ayıptır bizde evlenen kızın çovuğuna kimse birşey yapmaz erkek tarafı yapr de kestir at!!!! Gerçi kimse çocuğunuz için biriey yapmayın herşeyi kendiniz yapın minnet etmeyin.Ne yazık ki dediğiniz gibiymiş kendi akrabaları daha çok tutuluyor. Evet hamileyim ve daha şimdiden beşiği kız tarafı alır diye kesip attılar benim ailem zaten lafını etmez durumları iyi fakat bana gelince adet şu bu ama kendilerinde tık yok. Söylemek istiyorum dile getirmek istiyorum ama eşimin ailesiyle de aram bozulur diye korkuyorum
Ayy sarisinIntikamini al..m bebegin beşiğini sakin annecigin babacığın almasın.. sakın bak guzelim. Essek varya essek....essekler gibi alsın erkek tarafı bir tek corap almasin annen.. hatta eşinden para al kuafore gidicem de..o parayı annene ver annene deki anne bu parayla cocuguma künye yaptır isimli altın kunye.. esin de öyle saf saf aaa kaynanam cocuuguma bileklik taktı desin
Bunu yap lutfen. Icimiz sogusun bir guzel...
Yazıklar olsun bu kocayaBu hatayı malesef bende yaptım doğuluyum ve birinci derece akrabam bir derece uzak eltim var ona herşeyi yaptılar ama bana gelince hiç bizde bahsettigin gibi nisanda elvise canta ayakkabı ic çamaşırı pike ler örtüler ceyizlikler alınır ama bir beni.kimde alinmadi bana gelince yok guya akrabalariyim resmen bedavaya gittim okadar çok uzuluyorum ki bilemezsiniz evim ayrı en azından bide bunun üstüne evin ustune mi gidecem Rabbim korudu ama benim kazma gel şöyle yap böyle yap annneme yaw o bana ne yapti ki düşük yaptım doktor bana dediki düşmezse pazartesi gel kuryaj ol bayram arefesi ya eşimin lafını iletiyorum ne eksik ne fazla. KÜRTAJ OL PAZARTESİ SALIDA ANNEMLERE GIDER BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPARSIN. Ya bkiyorum aslinda eşim iyi düşünceli bak yengesine annesine kardeşine gelince acır ama bana gelince delirmek üzereyim cevabını verdim ama insan unutmuyor bu düsuncesizliği desem digerlerine de böyle ama değil. Offffff offfff