eşimin ailesini kırmamak ...(Lütfen cevap yazın)

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
arkadaşlar benim eşimin ailesi iyi insanlar ama biraz samimi olunca hemen hayatına karışıyorlar bende cana yakın davranırdım birde kıskançlar yarın bize eşimin halası geliyor biraz bizde kalacak özünde iyi bir insan 1-2 saat görürdüm hep azman bile sürekli bunu böyle yap sürekli akıl verirdi falan bende he der geçer kendi bildiğimi okurdum ama bu sefer bizim evimizide kalacak karışırsa ben bir susarım iki susarım sonra cevap veririm ama kimsenşn seviyesine düşmek istemiyorum çalışıyorum evde zaten bir bakııcı var oğluma bakan ona da karışsın istemiyorum açıkçası seviyesini ve sınırını bilsin istiyorum ama kalbini kırmadan nasıl davranmam lazım bir akıl veren yok mu?

bence idare et.. daimi kalacak degil yaninda.. soylese bile sen yine kendi duzenine devam et gozune gozune sokmadan.. huzur bozmaya gerek yok..

genel olarak mesafeli olmak istiyorum bu seferlik değil bir kere gelmek için müsaitmisin gelmek istiyorum demedi ben geliyorum dedi geldi bu samimiyeti genel olarak yapmasınlar istiyorum. bunun için ne konuşmam ne konuşmamam lazım tavrım nasıl olmalı bunu beceren yok mu

esin durumun farkinda mi?

Eger bi kac gunlugune geliyorsa tanri misafiridir kirma derim. Kibarca uyarirsin yeri geldiginde.

Direk geliyorum demeside belki size nazi gectigindendir sonucta yabanci degilsiniz idare et bence bi kac gun kendine stres yapma

Gözler herşeyi anlatır ya da ya da Hehehe bence aksi bişey söylemeyin.gerek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…