- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- Konu Sahibi gerigelenmektup
Eşinde boş ver diyorsa sende zorlama. Bende eşimin ailesiyle fazla içli dışlı değilim. (Biraz uzakta oturuyoruz da ondan ) kötü olmamaktansa samimi olmamak iyidir. Boşverin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk evlilige karar verdigimizde bende boyleydim hediyeler bilmem neler vs ne aldim koca bi hic ustune duydugum surtuk. O is bilmez gezer tozar suslenir aaa yemek yapmayi bilmiyo ki laflari da cabasi her yapttigim yemek kiskanildi gittigim doktor dahi gozlerine batti ben yiprandim yiprandim sinir hastasi oldum nerdeyse iyilikten gercekten maraz doguyo[/QUOT
Bazı insanlar neden böyle ya,iyilik güzellik insanlık varken neden kötülüğü seçerler. Hiç anlayamıyorum hiç
Kendini bu kadar farkettirme çaban niye.Herkesin tutumu karakteri yapısı farklıdır.Bazısı içtendir bazısı değildir.Ne kadar iyi sakin sessiz olursan,o kadar kötüsündür bu dünyada.Sen eşinle iyiysen gerisi boŞ.İnsan kendi ailesiyle anlaşamıyor.Kaynının daha sorunlu bir evliliği varsa ona yönelmişlerdir.Aslında aynen başlıktaki gibi...Ben istiyorum ki Kadir Kıymet bilsinler saygımdan hürmetimden sahip Olduğum özelliklerden dolayı mutlu olsunlar,bunu bana da yansıtsınlar,gelsinler,arasınlar,çağırsınlar ,ilgili olsunlar...
Onlara verdiğim Değeri görüp mutlu olsunlar...
Ama yok ,olmuyor,iyilik tek Taraflı olmuyormuş gerçekten...
Şu ana kadar bana doğrudan bir zararları da olmadı aslında ama düşünüyorum da ben gerçekten o kadar verici ve ince düşünceliydim ki zarar vermelerine de fırsat vermedim.
Gelmezler aramazlar takdiretmezler mutlu olmazlar tek dertleri kaynımın evliliğini yürütmeye çalışmak onlara maddi manevi yardımcı olmaya çalışmak ...Onlar hakkında ayrıntıya girmek istemiyorum ama tek kelime ile tehlikeli bir çift.....bir gün eşim dayanamamış annesine anne sen kendini çok ezdiriyorsun sana üzülüyorum yazık kendini bu kadar kullandırma Demiş kayınvalidem de "oğlum senin karın da ağzıma ...... Etsin onu da kapatırım "Demiş.O günden beri eşim bile sallama değmez boşver keyfime bak diyor ama ben çok üzülüyorum ,hayalim böyle olmak değildi,hiçbir zaman aman eşimle iyi olayım eşim ailesinden uzaklaşsın mantığında olmadım,sadece benimle iyi olsun diye de bir derdim yok ama Artık bu evlat ayrımı oluyor,ne bileyim zoruma gidiyor ,anlayamıyorum ,illaki kötü olmak mı gerekiyor fark edilmek için?