Herkese merhaba hanımlar. Sitedeki konuların çoğunu okudum ancak kendimle ilgili sorunu göremedim, eğer varsa kusuruma bakmayın..
Konuya geleyim, eşimle 1 yıldır evliyiz. Birbirimizi seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ancak ailesiyle maalesef hiçbir konuda anlaşamıyorum. Çok sık misafirliğe geliyorlar 2 günde bir veya bazen hergün. Eşim çalışıyor akşam 8’de eve geliyor bazen abisi akşam 22’de arayıp ben geliyorum diyor geliyor. Evlerimiz çok yakın.
Bir zaman eşimin ailesi maddi sıkıntı çekti eşim çok destek oldu annesi diyor mecbur yardım edecek. Tabiki insan zor zamanda ailesine destek olur ama benden çok fazla kıstı ve şuan biz biraz maddi sıkıntı çekiyoruz hiçbiri yardım etmiyor, durumları düzeldiği halde. Ve mecburiyet kılmak doğru gelmiyor bana. Ve hala eşimden 50-100 istiyor ailesi ya da alışverişe giderken bize de şunları al diyorlar. Eşim de alıyor.
Bir başka sorun ise eşimin abisi çok fazla vücudumu süzüyor. Tesettürlü değilim ama çok açık giyinen birisi de değilim. Hafif balık etliyim. Bol giymeme rağmen konuşurken gözleri göğüs bölgeme kayıyor, kendi eşi tesettürlü. Rahatsız olduğumu nasıl belli etmeliyim?
Dediğim gibi eşimi seviyorum.. Misafirlik işini eşimle konuştum diyorum onlar gelmeden sen git, ya da akşamları eşimle bir yerlere çıkıyoruz. Ama ertesi gün muhakkak geliyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum…