Eşimin ailesine nasıl davranmalıyım

Biberli Gazoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
34
3
26
Herkese merhaba hanımlar. Sitedeki konuların çoğunu okudum ancak kendimle ilgili sorunu göremedim, eğer varsa kusuruma bakmayın..

Konuya geleyim, eşimle 1 yıldır evliyiz. Birbirimizi seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ancak ailesiyle maalesef hiçbir konuda anlaşamıyorum. Çok sık misafirliğe geliyorlar 2 günde bir veya bazen hergün. Eşim çalışıyor akşam 8’de eve geliyor bazen abisi akşam 22’de arayıp ben geliyorum diyor geliyor. Evlerimiz çok yakın.

Bir zaman eşimin ailesi maddi sıkıntı çekti eşim çok destek oldu annesi diyor mecbur yardım edecek. Tabiki insan zor zamanda ailesine destek olur ama benden çok fazla kıstı ve şuan biz biraz maddi sıkıntı çekiyoruz hiçbiri yardım etmiyor, durumları düzeldiği halde. Ve mecburiyet kılmak doğru gelmiyor bana. Ve hala eşimden 50-100 istiyor ailesi ya da alışverişe giderken bize de şunları al diyorlar. Eşim de alıyor.

Bir başka sorun ise eşimin abisi çok fazla vücudumu süzüyor. Tesettürlü değilim ama çok açık giyinen birisi de değilim. Hafif balık etliyim. Bol giymeme rağmen konuşurken gözleri göğüs bölgeme kayıyor, kendi eşi tesettürlü. Rahatsız olduğumu nasıl belli etmeliyim?

Dediğim gibi eşimi seviyorum.. Misafirlik işini eşimle konuştum diyorum onlar gelmeden sen git, ya da akşamları eşimle bir yerlere çıkıyoruz. Ama ertesi gün muhakkak geliyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum…

Evi ilaçlatıyoruz haşere çıktı diyebilirsiniz. Hoş onlar eve geldiğinde her birinin suratına bir tane lağam faresini yapıştırmak gerek. Evde iş var gelmeyin diye bahane uydurun, sonra da telefonlarını açmamaya başlayın. Böyle böyle uzaklaşırlar.

Emin misiniz bu cok agir bir itham?
Ayrica esinin tesetturlu olmasiyla ne alaka anlamadim? Kadin esi yani, adam biliyordur kadinin her yerini haliyle? Esi tesetturlu diye mi size bakiyor? Bence siz adamin gelmesinden rahatsiz oldugunuz icin boyle bir hissiyata girdiniz ama cok tehlikeli sular bunlar

Bence kapalı giyinmiyorum ama çok açık da giymiyorum demek istemiş.

Kimse kolay kolay kardesinin eşine o gözle bakmaz. Her türlü pisliği duyuyoruz ama buna hiç rastlamadım. Ya adam ağır sapik ya da siz yanlış anlıyorsunuz. Bence araya mesafe koyun sizde böyle düşüncelerin kafaniza yerleşmesi bile tüm masumiyeti bitirmiş çoktan. Uzak durun gorusmeyin

yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın ailesi biraz muhafazakar yapıya sahip benim açık giyinmem tuhaf mı geliyor diye söylemek istedim aslında. Çünkü tüm ailesi tesettürlü bir ben açığım onu mu tuhaf buluyor o yüzden mi bakıyor demek için..

Ne alakası var muhafazakar demek açık insanlara gözünü belerte belerte bakmak demek değildir. Almayın evinize.

Ay oha iğrenç!
Benim böyle iğrençlik yapan birine doğru eğilip, göz hizasını yakalayıp "Gözlerim burda yalnız" demişliğim var, ama eşinizin kardeşine yapılır mı bilemedim. Ay erkekler kapatılsın kusucam ya!

5 sefer üst üste evde yokuz. Musait değiliz deyin. Ya da telefonları açmayın
Ertesi gün dönün. Yaa erken uyumuş kalmışız baş ağrım vardı falan. Hatta kapıya gelirseler kapiyi açmayın. Dustaydik olsun adı. Valla yalan olduğu belli olursa olsun ayıp olan sizin yaptığınız degil onların yaptığı bu nedir!

Ama eşinle birlikte rahatsiz olup tavır koymalisiniz. Bir yumuşak yüz açık kapıdır. Çözülmez ki bu sorun.

Kayninizin süzme konusunda ise ciddiyseniz eğer zaten onun olduğu ortama bile girmeyin derim.

Evinize almayin demissiniz de esinin kardesi nasil almiycak? Esine bu durumu soylese bi dert soylemese baska bi dert...o geldiginde bol salas giyinseniz ve uzak durmaya calissaniz olmaz mi? Yani esime bunu nasil soylerim ki ben olsam dusunuyorum cok zor. Eminseniz bu bakislardan biraz daha kendinizi koruyarak gozlemleyin devam ederse artik allah ne verdiyse. Hadsiz pislik.

Ben derim şahsen ne bakıyorsun diye. Ya da bakışlarımla kaş göz yaparım hayırdır gibisinden. Ayy aşkı memnu oldu ortalık tövbest.

Çocuk yapmayın. Evliliğiniz uzun sürmeyecek. Sizin sorununuz eşiniz, ailesi değil. Eşiniz sizi ailesi görmüyor.
Geçmiş olsun şimdiden.

Kaynina dikkat et.Surekli eve alma.Sizi kullanmalarına izin verme.

Yok artık, ifade ediş şekliniz çok çirkin.Direkt sapık olarak nitelendiriyorsunuz adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…