Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen hemen herkes ayni seyleri yazmis.bosver arama sende,bayramda seyranda alo nasilsin,hayirli bayramlar,herkese selam,iyigunler,oldu bitti iste..zaman gelirde gelin aramiyor etmiyor diye sikayetlenirlerse,zamaninda cok aradim,sizden o yakinligi goremeyince bende rahatsiz etmemek icin aramaktan cekindim dersin,boylede uste cikarsin tamam iste.bu arada birsey soracagim,esinin senin ailenle iletisimi nasil.
size nasıl davranılıyorsa siz de öyle davranın .Merhaba arkadaşlar,
diger açtıgım konulardan sorunlarımı az çok bilenler vardir.
Görümcelerim aramaz sormazlar pek. Ararlarsada eşimi arayıp konuşurlar. Ben eşimin ailesi tarafında pek ciddiye alınmıyorum sanırım. Bu durumu çok kafama taktım, burada çok yalnızım çünkü. Eşimide bu yönden çok kızdım çok kırdımda. Ailesi hakkında ona çok fazla söylendim.
O sana nasıl davranıyorlarsa aynı davran diyor, ancak diyor onlardan hiçbir farkın kalmaz diyo.
Şimdi tüm söylediklerimden dolayı üzüntülüyüm. Ne kadar onlara kızsamda iyiligimi esirgemeyim diyorum. Laubali kaalese almaz. umursamaz davranışlarını gördükçe yine tepem atıyor yine eşimi sıkıyorum. Kendimide üzüyorum. Ama birkere bile aranmıyorum, nasılsın denmyor. Hep arayan soran ben.
Kendimi enayı yerine konmuş gibi hissediyorum.
Nasıl davrancagımı şaşırdım, eden bulu düşüncesiyle ben bildigim gibimi davranayım?
Ama sürekli hep ben arayıp soruncada, sanki onları sıkıyormuş gibi hissediyorum
Esinde bu konuda senin ailene karsi uzakmis,ama o senin gibi arasammi uzulurlermi diye vicdan yapmiyor belli ki.senin ailenin ne sucu gunahi var,onlarda bir kez de damatlari donsun arasin ister degil mi,bunu dusunurek sen de rahat ol.hem zamaninda cok aramisin geri donen olmamis,bununda rahatligiyla bkle,konusmak isteyen arasin.Eşim hiç sormaz annenler nasıl arıyorlar mı falan. Genelde annem arar, annem veya babam konuşmak isterler onunla, konuşurlar.
kayınvalidemin evinde bende her işini yaparım hoşuna gider sesini bile çıkarmaz. Ama eşime bir keresinde bulaşıkları sen yıkarmısın demem, kayınvalidem hemen, o benim oglum yoruluyor, işe gidiyor. yıkasana sen eline mi yapısır demişti. Hep kendi ailesini ön planda tutuyor. E bende çalişiyorum, yemek yapıyorum evi temizliyorum. Birde gidip onların bahçesinde yardım ediyorum. Gelip dedigi lafa bak.Sen yine saygini yap. Bende hic haz etmedigim halde ki bu kadin benim kilolarimla oramla buramla surekli eski gelinini kiyaslayan kadin agzimi acip onla muhattap olmadan direkt anneme soledim annemde evladimi seveni severim uzenin cigerini sokerim diye esime cikisinca sorunlarin %90'i kayboldu gibi. Birak aramasinlar ya sen kucuk olarsk haftada bi kere nasilsin diye ara bitti. Bende hic hoslanmadigim halde kv ile alisverise cikiyorum nedeni onun bende hatri olmasi deil zaten yokta ne yapmis ki bana ama esimin kredisi bende sonsuz ve benim aileme agiz ucuyla bile kotuluk yapmamis olmasi. Onun hatrina annesine katlaniyorum sirf esim uzulmesin sirf o benim aileme gosterdigi saygi ve sevgi annesine gosterilmemis olmasin diye. Iste bunlar hep fedakarliktir. Kucuk bi ornek vereyim. Ben kendimelce mutfak ve banyosu temiz olan evi temiz sayarim. Kv gidincede ben yemis olayim yememis olayim hemen bulasiklarini yikarim tuvalete camasir suyu dokerim oda bana yapma yorulma der. Bir keresinde de yapacak durumda degildim migrenden oluyodum esime diyormus ki insan o iki bulasigi calkalar bu evdedemi boyle oglum esime bu zamana kadar utusuz corap giydirmemisim de iki bulasikmi zor gelecek ey allahin akillisi kisaca kendimide dokmus oldum canim gul yuzune koy g.t.ne lafi kesinlikle dogru heeheee eyle gitsin onlari sen esine bak
Allahtan daha ne istiyosun kardeş? Ne güzel ya hu.Merhaba arkadaşlar,
Görümcelerim aramaz sormazlar pek. Ararlarsada eşimi arayıp konuşurlar. Ben eşimin ailesi tarafında pek ciddiye alınmıyorum sanırım. Bu durumu çok kafama taktım, burada çok yalnızım çünkü. Eşimide bu yönden çok kızdım çok kırdımda. Ailesi hakkında ona çok fazla söylendim.
O sana nasıl davranıyorlarsa aynı davran diyor, ancak diyor onlardan hiçbir farkın kalmaz diyo.
Şimdi tüm söylediklerimden dolayı üzüntülüyüm. Ne kadar onlara kızsamda iyiligimi esirgemeyim diyorum. Laubali kaalese almaz. umursamaz davranışlarını gördükçe yine tepem atıyor yine eşimi sıkıyorum. Kendimide üzüyorum. Ama birkere bile aranmıyorum, nasılsın denmyor. Hep arayan soran ben.
Nasıl davrancagımı şaşırdım, eden bulu düşüncesiyle ben bildigim gibimi davranayım?
Bende yakın olsunlar, abla kardeş gibi olalım istiyorum :)Allahtan daha ne istiyosun kardeş? Ne güzel ya hu.
Allahım biz istemiyoruz bizim yakamizi birakmiyorlar. Bi kusseler bi soguk aile olsalar göbek atacağız bu kızın derdine bak yaa :)
Agzin bal yesin senin canim ya nerde o bolluk pazarlari bile tepemde lanet olasi yatak odami bitirecek zaten haftanin 6gunu calisiyorum birakta pazarlari kocamla basbasa olim ama olmaz illa o dus almis halimizi beni gecelikle gorup o kahkahayi atacak oyle mutlu oluyor zirdeliAllahtan daha ne istiyosun kardeş? Ne güzel ya hu.
Allahım biz istemiyoruz bizim yakamizi birakmiyorlar. Bi kusseler bi soguk aile olsalar göbek atacağız bu kızın derdine bak yaa :)
Agzin bal yesin senin canim ya nerde o bolluk pazarlari bile tepemde lanet olasi yatak odami bitirecek zaten haftanin 6gunu calisiyorum birakta pazarlari kocamla basbasa olim ama olmaz illa o dus almis halimizi beni gecelikle gorup o kahkahayi atacak oyle mutlu oluyor zirdeli
Boşver senden uzak olsunlar dertsiz başa dert açma durduk yereMerhaba arkadaşlar,
Yok gıı sen de var bi tuhaflık bizler normalizBende yakın olsunlar, abla kardeş gibi olalım istiyorum :)
belkide :)) bilemiyorumYok gıı sen de var bi tuhaflık bizler normaliz