Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni çok iyi anlıyorum :) Öğrenirsin baş etmeyi merak etme. Ben de yapım gereği numara, düzen böyle şeylerden anlamazdım ama karşındaki insanlar yüzünden mecbur kalıyosun bazen. En önemlisi eşinle iyi ol. Onun ailesinin yanında eşine çok iyi davran. Eşinin yanında da ailesine, özellikle en çok annesine. Bu zaten herkesin yapması gereken bir şey. İşin seninle ilgili kısmı; sana nasıl davranılıyorsa sen de aynı şekilde davran. Eşinin yanında iyiler mi, sen daha iyi ol. Eşin yokken konuşmazlar mı, sen hiç konuşma. Ve ne olursa olsun sakın onlara gücenip üzüleyim deme. Kıymetli olsan sensin, onlar değil. Seninle samimi olmak istemiyorlarsa bu onların tercihi. Kimseyle zorla yakınlık kuramazsın. Eşin zaten özellikle anne ve babayla çok iyi geçindiğini, kardeşleriyle de orta halli anlaştığını görürse bu sana artı bir dönüş olur. Ufacık bir şikayette kötü olan onlar olur sen değil.Gerçekten böyle taktikleri falan bilmem varsa taktikleriniz paylaşırsanız sevinirim. Görümcem mesela eşim yaanımda oldumuydu yüzüme güler ilgileniyormus gibi yapar. Eşim olmayınca suratıma bile bakmaz. Düşünün kahvaltıda bile benimle aynı masaya oturmak istemeyen biri. Hep bir bahane bulurdu. Ama eşimin yanında saatlerce oturur sigara içer sohbet ederdi. Ben geldimi uykum geldi der kalkıp gider. Böyle durumda insan kendisini çok kötü hissediyor.
Ben seni çok iyi anlıyorum :) Öğrenirsin baş etmeyi merak etme. Ben de yapım gereği numara, düzen böyle şeylerden anlamazdım ama karşındaki insanlar yüzünden mecbur kalıyosun bazen. En önemlisi eşinle iyi ol. Onun ailesinin yanında eşine çok iyi davran. Eşinin yanında da ailesine, özellikle en çok annesine. Bu zaten herkesin yapması gereken bir şey. İşin seninle ilgili kısmı; sana nasıl davranılıyorsa sen de aynı şekilde davran. Eşinin yanında iyiler mi, sen daha iyi ol. Eşin yokken konuşmazlar mı, sen hiç konuşma. Ve ne olursa olsun sakın onlara gücenip üzüleyim deme. Kıymetli olsan sensin, onlar değil. Seninle samimi olmak istemiyorlarsa bu onların tercihi. Kimseyle zorla yakınlık kuramazsın. Eşin zaten özellikle anne ve babayla çok iyi geçindiğini, kardeşleriyle de orta halli anlaştığını görürse bu sana artı bir dönüş olur. Ufacık bir şikayette kötü olan onlar olur sen değil.
Arama ya ne arıyorsun... Nasıl davranırlarsa da öyle muamele görsünler yarın birgün ezilen hep sen olacaksın arama resmi davran hatta eşinin başına da kalkma bu durumda herkes evinde huzurlu otururken sen huzurunuzu kaçırma eşinin saygısını ve sevgisini kaybedersin onların da umurunda olmaz ve sonra bi ağlayanın da kalmazsa etrafında görürsünMerhaba arkadaşlar,
diger açtıgım konulardan sorunlarımı az çok bilenler vardir.
Görümcelerim aramaz sormazlar pek. Ararlarsada eşimi arayıp konuşurlar. Ben eşimin ailesi tarafında pek ciddiye alınmıyorum sanırım. Bu durumu çok kafama taktım, burada çok yalnızım çünkü. Eşimide bu yönden çok kızdım çok kırdımda. Ailesi hakkında ona çok fazla söylendim.
O sana nasıl davranıyorlarsa aynı davran diyor, ancak diyor onlardan hiçbir farkın kalmaz diyo.
Şimdi tüm söylediklerimden dolayı üzüntülüyüm. Ne kadar onlara kızsamda iyiligimi esirgemeyim diyorum. Laubali kaalese almaz. umursamaz davranışlarını gördükçe yine tepem atıyor yine eşimi sıkıyorum. Kendimide üzüyorum. Ama birkere bile aranmıyorum, nasılsın denmyor. Hep arayan soran ben.
Kendimi enayı yerine konmuş gibi hissediyorum.
Nasıl davrancagımı şaşırdım, eden bulu düşüncesiyle ben bildigim gibimi davranayım?
Ama sürekli hep ben arayıp soruncada, sanki onları sıkıyormuş gibi hissediyorum
haklısınız işte bu yüzden şimdi bu konuları eşimle konuştugum için onu üzdügüm için içim içimi yiyor ya.Arama ya ne arıyorsun... Nasıl davranırlarsa da öyle muamele görsünler yarın birgün ezilen hep sen olacaksın arama resmi davran hatta eşinin başına da kalkma bu durumda herkes evinde huzurlu otururken sen huzurunuzu kaçırma eşinin saygısını ve sevgisini kaybedersin onların da umurunda olmaz ve sonra bi ağlayanın da kalmazsa etrafında görürsün
Hiç bahsetme hatta eşini onlar aradığında umursama onlar yokmuş gibi davran hatta konuştuğu yerden ayrılabilirsin elinden geldiğince ben öyle yapıyom çünkü...haklısınız işte bu yüzden şimdi bu konuları eşimle konuştugum için onu üzdügüm için içim içimi yiyor ya.
Canım benim, salla gitsin, gerektiğinde ara, sende onlar gibi gördüğünde çok samimiymiş gibi yap.Merhaba arkadaşlar,
Görümcelerim aramaz sormazlar pek. Ararlarsada eşimi arayıp konuşurlar. Ben eşimin ailesi tarafında pek ciddiye alınmıyorum sanırım. Bu durumu çok kafama taktım, burada çok yalnızım çünkü. Eşimide bu yönden çok kızdım çok kırdımda. Ailesi hakkında ona çok fazla söylendim.
O sana nasıl davranıyorlarsa aynı davran diyor, ancak diyor onlardan hiçbir farkın kalmaz diyo.
Şimdi tüm söylediklerimden dolayı üzüntülüyüm. Ne kadar onlara kızsamda iyiligimi esirgemeyim diyorum. Laubali kaalese almaz. umursamaz davranışlarını gördükçe yine tepem atıyor yine eşimi sıkıyorum. Kendimide üzüyorum. Ama birkere bile aranmıyorum, nasılsın denmyor. Hep arayan soran ben.
Nasıl davrancagımı şaşırdım, eden bulu düşüncesiyle ben bildigim gibimi davranayım?
bayılmıyorum böyle şeyleri ona anlatmaya. Ama en azından onları daha iyi tanıdıgı için belki yardımcı olur düşüncesiyle paylaşıyordum. Ancak sonradan fark ettim ki, onu sanırım üzüyorum. Yoksa problem çıkartmak falan degil esasen amacım.ay nefret ettiğim şeydir benim kocasına kocasının ailesini şikayet etmek.bence eşin bu dırdırı haketmiyor bunu her halükarda çözebilirsin mesela konuyu görümcelerine aç tatlı dille bahset yani neden kocanın kafasını şişiriyorsun?
nasıl davranacağını şaşırma efendim arama sorma bak kk dan arkadaş bul zamanla ortam yapın kendi arkadaşlarınlar görüş aaaa.Merhaba arkadaşlar,
tatlım seninle aynı dertten muzdaribiz.. bende her ne kadar alışmış sayılsam da çok kafama takıyorum.. benimde eşimi ararlar beni aramazlar.. bi çare bulursan bana da söyle :)Merhaba arkadaşlar,
sizde aramayın bir hastalık veya özel bir gün olur öyle arayın saygı gereği oda gerisini hiç takmayın bence eşinizi de hiç sıkmayın boş yere huzurunuzu kaçırmayın derimMerhaba arkadaşlar,