kusura bakmayın ama rahat mı batıyor ? bırakın aramasınlar herkes değeriyle kalsın. çok sıkılıyorsanız bir kursa yazılıp kafanızı dağıtabilirsinizMerhaba arkadaşlar,
diger açtıgım konulardan sorunlarımı az çok bilenler vardir.
Görümcelerim aramaz sormazlar pek. Ararlarsada eşimi arayıp konuşurlar. Ben eşimin ailesi tarafında pek ciddiye alınmıyorum sanırım. Bu durumu çok kafama taktım, burada çok yalnızım çünkü. Eşimide bu yönden çok kızdım çok kırdımda. Ailesi hakkında ona çok fazla söylendim.
O sana nasıl davranıyorlarsa aynı davran diyor, ancak diyor onlardan hiçbir farkın kalmaz diyo.
Şimdi tüm söylediklerimden dolayı üzüntülüyüm. Ne kadar onlara kızsamda iyiligimi esirgemeyim diyorum. Laubali kaalese almaz. umursamaz davranışlarını gördükçe yine tepem atıyor yine eşimi sıkıyorum. Kendimide üzüyorum. Ama birkere bile aranmıyorum, nasılsın denmyor. Hep arayan soran ben.
Kendimi enayı yerine konmuş gibi hissediyorum.
Nasıl davrancagımı şaşırdım, eden bulu düşüncesiyle ben bildigim gibimi davranayım?
Ama sürekli hep ben arayıp soruncada, sanki onları sıkıyormuş gibi hissediyorum
ay ne güzel aramıyolar ne takıyosun benm annemi arıyolar ne oluyo laf sokuyolar blmem ne AL işte bende konu açtım annemi evnden kovdular aaman uzak dur aklın varsa kmse yaranmaya çalışmaMerhaba arkadaşlar,
diger açtıgım konulardan sorunlarımı az çok bilenler vardir.
Görümcelerim aramaz sormazlar pek. Ararlarsada eşimi arayıp konuşurlar. Ben eşimin ailesi tarafında pek ciddiye alınmıyorum sanırım. Bu durumu çok kafama taktım, burada çok yalnızım çünkü. Eşimide bu yönden çok kızdım çok kırdımda. Ailesi hakkında ona çok fazla söylendim.
O sana nasıl davranıyorlarsa aynı davran diyor, ancak diyor onlardan hiçbir farkın kalmaz diyo.
Şimdi tüm söylediklerimden dolayı üzüntülüyüm. Ne kadar onlara kızsamda iyiligimi esirgemeyim diyorum. Laubali kaalese almaz. umursamaz davranışlarını gördükçe yine tepem atıyor yine eşimi sıkıyorum. Kendimide üzüyorum. Ama birkere bile aranmıyorum, nasılsın denmyor. Hep arayan soran ben.
Kendimi enayı yerine konmuş gibi hissediyorum.
Nasıl davrancagımı şaşırdım, eden bulu düşüncesiyle ben bildigim gibimi davranayım?
Ama sürekli hep ben arayıp soruncada, sanki onları sıkıyormuş gibi hissediyorum
Sen daha taktikleri bilmiyosun :)) Ben hep arardım önceleri, beni kimse aramazdı. Sonra bir araya gelince duyduğum laf "hiç arayıp sormuyosun hayırsız" olurdu. Sinirimden çatlardım, tabi eşimi de çatlatırdım. Şimdi ilk önce ben diyorum o cümleyi zınk kalıyolar :)) Azıcık taktik bileceksin :)) Yan yana geldiğinde iyi anlaş kı en ufak meselede eşin sana kusur bulmasın. Azıcık aklını kullan :) Öfkeyle kalkan zararla oturur :))kızdıgımda bu işte. Aramazlar sormazlar. Bir araya gelincede hep laf sokarlar.
Hastalandıgımda görümceme anlattım. Bana dedigi bu oldu. Hmmm iyi birşey olursa bana yazarsınyani hastaymış arayım sorayımda yok.. Evlilik çok farklıymış gerçekten.
Gerçekten böyle taktikleri falan bilmem varsa taktikleriniz paylaşırsanız sevinirim. Görümcem mesela eşim yaanımda oldumuydu yüzüme güler ilgileniyormus gibi yapar. Eşim olmayınca suratıma bile bakmaz. Düşünün kahvaltıda bile benimle aynı masaya oturmak istemeyen biri. Hep bir bahane bulurdu. Ama eşimin yanında saatlerce oturur sigara içer sohbet ederdi. Ben geldimi uykum geldi der kalkıp gider. Böyle durumda insan kendisini çok kötü hissediyor.Sen daha taktikleri bilmiyosun :)) Ben hep arardım önceleri, beni kimse aramazdı. Sonra bir araya gelince duyduğum laf "hiç arayıp sormuyosun hayırsız" olurdu. Sinirimden çatlardım, tabi eşimi de çatlatırdım. Şimdi ilk önce ben diyorum o cümleyi zınk kalıyolar :)) Azıcık taktik bileceksin :)) Yan yana geldiğinde iyi anlaş kı en ufak meselede eşin sana kusur bulmasın. Azıcık aklını kullan :) Öfkeyle kalkan zararla oturur :))