- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- Konu Sahibi sarenaz110
Erkek Yok artık akıllandım vermemCanim yaaa seninki oglan miydi kiz mi?
Oglan olursa sunnet altinlarina da iyi sahip cikman lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek Yok artık akıllandım vermemCanim yaaa seninki oglan miydi kiz mi?
Oglan olursa sunnet altinlarina da iyi sahip cikman lazim
cidden böyle mi derdi:) allah tan benim kızın altınlarını almadı kv.
o benim kızım ben doğurdum dediği içindir belki :) yoksa benim olsa mutlaka isterdi hatta istemekten de öte"ayyy oğlum moralim bozuluyor zeytinin altınları görünce ayyyy oğlum stres oluyorum zeytinin altınlarını görünce ayyyyyyy oğlum kötüyüm zeytinin altınları görünce ben 30 yıllık evliyim takmadım yapmadım ,hepsini bana verinnn" :))) der di
Bana karşı iyiler tabiki doğruya doğru. Dedigin gibi ezikligini yasiyor olabilirler.Istiyolar ki sürekli arayip sorayım. arayamiyorum içimden gelmiyor Iste bunu yenemiyorum yemeye uğraşıyorum
kesinlikle evet....cidden böyle mi derdi
işte o zaman kötü oluyor insan canımemin ol yaparlar cn
emin ol yapalar cnm cünkü kacta kac kız istemez kız istemese ailesi ister kızımı dim dızlak evlendiremem ben sahsen dost var düsman var herkezin bi sanı şerefi var
kesinlikle evet....
ben de bişey görse hasta olur eşim benim sözümü dinlese bişey istesem yapsa hasta olur :) ve açık açık da der. ben oğlumun senin sözünü dinlemesini istemem diye
ben ne yaparsam aynısı kv de vardır.
düğün bitti ilk iş mobilyaları yeniledi . benim kıyafet aldığım hafta içinde mutlaka o da alır. ben doktora gideyim hasta olsun olmasın mutlaka birkaç gün içinde kv doktora gider :)
şöyle söyleyeyim ;
ben kızımı nasıl seversem o da öyle sever ben her seferinde değiştiririm hitabımı ama o da o hitabı kullanır.
kızım için onu ben doğurdum o benim kızım sen cici annesisin der . emzirmeye kalkmışlığı çoktur :)
lohusa depresyonuna girmişliği bile vardır ben doğum yapınca :)
ben ne yaparsam yapayım bir adım sonra o aynısını yapar hiç sekmeden atlamadan:)
ben kızıma kıyafet alayım ertesi gün oda aynısını alır :) BEN İLK HASTANE ÇIKIŞI ALDIM KENDİ ANNEM İLE GETİRDİM YIKADIM ASKIDA GÖRDÜ BENİM KIZIM BUNLARA SIĞMAZ BEN BÜYÜK ALACAĞIM DEDİ GİTTİ AYNI MARKA VE MODEL ALMIŞ :) AYNI EBAT TABİ :))
ne zaman dışarı çıkılsa bir yere gidilse eşimle mutlaka oda peşimize takılır.
benim yatağıma yatmışlığı dahi vardır :) vs.
her fırsatta ben çok akıllıyım der durur bi kendini ispat çabasında (eşi öğretmen, benim eşim öğretmen ve ben çalışma ekonomisti )
kendini mükemmel göstermeye çalışır hele benim yanımda ...
akraba içinde toplantılarda vs çevre hep beni över durur acayip bozulur hemen karşı atak kötülemeye çalışır ki fazla kusur bulamadığı için boyu kısa yok kilosu var (1,60cm doğumdan sonra 65 kg oldum da ,AMA KENDİSİ 110 KG ) vs beni rencide etmeye çalışır tabi gülerek tatlı tatlı :)
bu ve buna benzer değişik durumlar yaniiii
Iste değer görüldüğü kadar değer veriyor insan. Uzak oldugumuzdan karışan fazla yok. Ama yakın olsak mutlaka karisirlar, birbirlerine çok karısirlar, akrabaları falan herkes. kimseyi tanimiyordum o onu demiş bu bunu demiş yok kavgalar bilmem neler .. birbirlerinin işlerine karıştıkca çıkan kavgaları çok bunalmistim oraya gittiğimde, bir an önce evime dönmek istemistim
bu ne ya altın da altın
benim kv de kendi anne babam da bana altını bırakın teneke bile almadı
zaten ben de istemem.
hakikaten kafam almıyor altın almak zorundalar mı?
Çok merak ettim sizin konunuzu.
Benimde kv herşeye karışıyor,benim eşimde evin tek oğlu. Ama Allah var bazen iyi oluyo.karışması olmasa
Harika yazmissinUzun uzun cevap yazdım türk kızının evlilikten ne anladığı ile alakalı. Tam göndermeye meylettim ki yazılan cevaplar arasında "kız oğlan kız evleniyorsun yapacaklar tabi" şeklinde bir cümle gördüm. Yazdığım her şeyi sildim. Bir de utandım onlar adına. Değerini altın ile ölçen, evliliğe mal değiş tokuşu yahut maddi yatırım gözüyle bakan hemcinslerim adına mütemadiyen utanıyorum. Erkekler tarafından aşağılandıklarını ve dahi ezildiklerini söyleyip yakınan yine aynı kadınlar. Hayatlarında sahip olmak istedikleri şeyler için zerre çaba sarf etmeyen, çalışmayan, evliliğe o eşi bulunmaz bedeni ile altın-para ikilisinin değiş tokuş yapılması gözü ile bakan kadınlar. Bu forumda hiç durmadan erkekleri eleştiriyoruz. Kadına değer vermeyen, sözünü dikkate almayan erkekleri. Ben bir kadın olarak evliliğin ne olduğunu idrak edememiş, kendi ayakları üstünde durmak yerine ısrarla değerini maddiyatla ölçen hemcinslerimden utanırken, erkeklerin böyle düşünen kadınlara zerre kadar değer vermiyor olmalarına artık şaşırmıyorum. Çünkü sizler henüz kendinizi birey olarak göremiyor iken onların sizi "kadın bedeni" olarak görmesine şaşırmamalı.
ooo bebeği kıskanırdı :) neler neler bakma şuan gülüyorum da o zamanlar çok kızıyordumAyy çok güldüm yaa, sen çok yaşa emi:) Türünün ilk ve son örneği sanırım senin kv:) Lohusa depresyonuna da girmiş yaa yarıldım gülmekten
höh maşallah kardeeeeeş peygamber sabrımı var sizde..bu kadın bunları yaparken kocanın ağzı ekin mi ekiyor sorması ayıptırkesinlikle evet....
ben de bişey görse hasta olur eşim benim sözümü dinlese bişey istesem yapsa hasta olur :) ve açık açık da der. ben oğlumun senin sözünü dinlemesini istemem diye
düğün bitti ilk iş mobilyaları yeniledi . benim kıyafet aldığım hafta içinde mutlaka o da alır. ben doktora gideyim hasta olsun olmasın mutlaka birkaç gün içinde kv doktora gider :)
şöyle söyleyeyim ;
ben kızımı nasıl seversem o da öyle sever ben her seferinde değiştiririm hitabımı ama o da o hitabı kullanır.
kızım için onu ben doğurdum o benim kızım sen cici annesisin der . emzirmeye kalkmışlığı çoktur :)
ben ne yaparsam yapayım bir adım sonra o aynısını yapar hiç sekmeden atlamadan:)
ben kızıma kıyafet alayım ertesi gün oda aynısını alır :) BEN İLK HASTANE ÇIKIŞI ALDIM KENDİ ANNEM İLE GETİRDİM YIKADIM ASKIDA GÖRDÜ BENİM KIZIM BUNLARA SIĞMAZ BEN BÜYÜK ALACAĞIM DEDİ GİTTİ AYNI MARKA VE MODEL ALMIŞ :) AYNI EBAT TABİ :))
her fırsatta ben çok akıllıyım der durur bi kendini ispat çabasında (eşi öğretmen, benim eşim öğretmen ve ben çalışma ekonomisti )
akraba içinde toplantılarda vs çevre hep beni över durur acayip bozulur hemen karşı atak kötülemeye çalışır ki fazla kusur bulamadığı için boyu kısa yok kilosu var (1,60cm doğumdan sonra 65 kg oldum da ,AMA KENDİSİ 110 KG ) vs beni rencide etmeye çalışır tabi gülerek tatlı tatlı :)
Uzun uzun cevap yazdım türk kızının evlilikten ne anladığı ile alakalı. Tam göndermeye meylettim ki yazılan cevaplar arasında "kız oğlan kız evleniyorsun yapacaklar tabi" şeklinde bir cümle gördüm. Yazdığım her şeyi sildim. Bir de utandım onlar adına. Değerini altın ile ölçen, evliliğe mal değiş tokuşu yahut maddi yatırım gözüyle bakan hemcinslerim adına mütemadiyen utanıyorum. Erkekler tarafından aşağılandıklarını ve dahi ezildiklerini söyleyip yakınan yine aynı kadınlar. Hayatlarında sahip olmak istedikleri şeyler için zerre çaba sarf etmeyen, çalışmayan, evliliğe o eşi bulunmaz bedeni ile altın-para ikilisinin değiş tokuş yapılması gözü ile bakan kadınlar. Bu forumda hiç durmadan erkekleri eleştiriyoruz. Kadına değer vermeyen, sözünü dikkate almayan erkekleri. Ben bir kadın olarak evliliğin ne olduğunu idrak edememiş, kendi ayakları üstünde durmak yerine ısrarla değerini maddiyatla ölçen hemcinslerimden utanırken, erkeklerin böyle düşünen kadınlara zerre kadar değer vermiyor olmalarına artık şaşırmıyorum. Çünkü sizler henüz kendinizi birey olarak göremiyor iken onların sizi "kadın bedeni" olarak görmesine şaşırmamalı.
şimdi şu kara kaplı yazıdan anladığım benim kaynana kız oğlan kızdı zannımca tüm para ve altınları bünyesinde topladığına göreUzun uzun cevap yazdım türk kızının evlilikten ne anladığı ile alakalı. Tam göndermeye meylettim ki yazılan cevaplar arasında "kız oğlan kız evleniyorsun yapacaklar tabi" şeklinde bir cümle gördüm. Yazdığım her şeyi sildim. Bir de utandım onlar adına. Değerini altın ile ölçen, evliliğe mal değiş tokuşu yahut maddi yatırım gözüyle bakan hemcinslerim adına mütemadiyen utanıyorum. Erkekler tarafından aşağılandıklarını ve dahi ezildiklerini söyleyip yakınan yine aynı kadınlar. Hayatlarında sahip olmak istedikleri şeyler için zerre çaba sarf etmeyen, çalışmayan, evliliğe o eşi bulunmaz bedeni ile altın-para ikilisinin değiş tokuş yapılması gözü ile bakan kadınlar. Bu forumda hiç durmadan erkekleri eleştiriyoruz. Kadına değer vermeyen, sözünü dikkate almayan erkekleri. Ben bir kadın olarak evliliğin ne olduğunu idrak edememiş, kendi ayakları üstünde durmak yerine ısrarla değerini maddiyatla ölçen hemcinslerimden utanırken, erkeklerin böyle düşünen kadınlara zerre kadar değer vermiyor olmalarına artık şaşırmıyorum. Çünkü sizler henüz kendinizi birey olarak göremiyor iken onların sizi "kadın bedeni" olarak görmesine şaşırmamalı.
ıyyyy ıyyyyyyyyyyyyyyyy Allah korusun bölelerinden vallahi nefret geliyo hepsindenkesinlikle evet....
şöyle söyleyeyim ;
evlilik konusu evet haklısınız ama ;Uzun uzun cevap yazdım türk kızının evlilikten ne anladığı ile alakalı. Tam göndermeye meylettim ki yazılan cevaplar arasında "kız oğlan kız evleniyorsun yapacaklar tabi" şeklinde bir cümle gördüm. Yazdığım her şeyi sildim. Bir de utandım onlar adına. Değerini altın ile ölçen, evliliğe mal değiş tokuşu yahut maddi yatırım gözüyle bakan hemcinslerim adına mütemadiyen utanıyorum. Erkekler tarafından aşağılandıklarını ve dahi ezildiklerini söyleyip yakınan yine aynı kadınlar. Hayatlarında sahip olmak istedikleri şeyler için zerre çaba sarf etmeyen, çalışmayan, evliliğe o eşi bulunmaz bedeni ile altın-para ikilisinin değiş tokuş yapılması gözü ile bakan kadınlar. Bu forumda hiç durmadan erkekleri eleştiriyoruz. Kadına değer vermeyen, sözünü dikkate almayan erkekleri. Ben bir kadın olarak evliliğin ne olduğunu idrak edememiş, kendi ayakları üstünde durmak yerine ısrarla değerini maddiyatla ölçen hemcinslerimden utanırken, erkeklerin böyle düşünen kadınlara zerre kadar değer vermiyor olmalarına artık şaşırmıyorum. Çünkü sizler henüz kendinizi birey olarak göremiyor iken onların sizi "kadın bedeni" olarak görmesine şaşırmamalı.
başkalarının adına utanmak bende kronik bir hal aldı.. şimdi sen bu mesajını anlamalarını bekleyeceksin değil mi idrak? ı-ıh anlamayacaklar, ta ki mesajının içinde "bana 5 tane beşi bir yerde taktılar" cümlesi geçene kadar..
canım kv kanser hastası bir göğsü alındı . bir de daha önceden rahim ve yumurtalıklar alındı. sanırım bunun psikolojik etkisi. otuzlu yaşlarında menapoza girmiş ..höh maşallah kardeeeeeş peygamber sabrımı var sizde..bu kadın bunları yaparken kocanın ağzı ekin mi ekiyor sorması ayıptır