eşimin ailesinden bunaldım

Sig dusunceli olan biz miyiz anlamadim? Bu histerik kahkahalar bana cok normal gelmiyo, tanisi konulan psikolojik bir rahatsizliginiz var mi?

Ben gercekten yardim amacli yazmistim. Yukardaki yorumumda' maddi acidan iyilerse esinizin para vermesine izin vermeyin ama diger konularda haksizsiniz' yazmistim. kendinize bir ceki duzen verirsiniz esinize ve ailesine haksizlik etmeyin diye gordugumu yazdim. Ama anladim hata etmisim. Biz burda 'ayyy nasil bir kayinvaliden varmis gorumcelerin ne hadsiz insalarmis' yazsaydik iyi olurduk tabi ki.. Yardim alabilmek icin elestiriye acik olmak lazim. Hic bir ithamda bulunmadim hakaret etmedim icim rahat bundan boylede sana yorum yazmam, belki baskasi duymak istediklerini yazar rahatlarsin.

Ya yalniz konu cok carptirilmis. Kimseyi tanimam yorumlari okuyorum kadin diyor kaynanam kizlarini kucuk saniyor ama 20lerin ortalarindalar vay efendim evlenmek zorundalar mi. Onu da biri gorumceler evlensin tarzi bi'seye cevap olarak yazmis. Az sakin ya her konu kapaniyor boyle.

Burada sizin anlattıklarınızdan yola çıkılarak yorum yapılıyor. Yorumlar hoşunuza gitmeyebilir fakat bu tarz davranış yanlış. Herkes size hak vermek zorunda değil.

Görümcelerimi evlendirmek istiyorum cümlesi ne anlama geliyor?

görümcelerimi ben evlendirmek istiyorum ama anneleri 20 li yaşların ortalarında olan ve fiziksel olarak fazlaca gelişkin kızlarını hala 'küçük 'olarak gördüğü için işim çok zor.

Ya o cumle cidden sacma ama ben eski uyelerdenim bu gozler kaynanaya yazilmis ne sozler gordu de alkislandi burada. Kadin acikliyo hala ayni yere yogunlasiliyo ve konu kapaniyo. Su sitede cozume giden konu cok az. Cunku bi'yere takilip konu cop ediliyo.

Ben konu sahibini ilk mesaja göre haklı buldum fakat o kısma ben de takıldım. Sonuçta görümceleri evlendirmek neden geline düşsün. Bu forumda eşinin ailesini seven çok az üye vardır fakat üslup çok önemli oluyor haklı iken haksız duruma düşüyor konu sahipleri.

Off off fenaymış. Haklısın ama baştan taviz verilmemeliydi. Eşin de sen de bu kadar sıkı fıkı olmasaymışsınız. Geçmiş zamana şöyle olsa böyle olsa demek de yanlış ama kocanızı ikna edemez misiniz? Ayrı bir aile olduğunuzu ve para yollamaya devam ederse ben de aileme yollarım diyerek bişeyler diyemez misiniz?

" fiziksel olarak fazlaca gelişkin" ne demek eheüeh "mal mülk yerinde" gibi bişi olsa gerek

Sen bence biraz geride dursan herseyi ince detayina kadar düsünmesen daha mutlu olacaksin.

1. Görümcelerin evlenir evlenmez bu seni ilgilendirmez , kul sebebtir diyosun sanane kizlardan.

2. Esin halasina tamam dedikten sonra surat yapip bosuna kendini kötü ediyosun.

Bence haklısınız yani aile bütçesi ortaktır ve eğer siz kendinizden kısıyorsanız bazı ihtiyaçlarınızı bazı sebeplerden ötürü erteliyorsanız ve bu kıstığınız para bir şekilde eşinizin ailesine keyif olarak(aksesuar ve sigara demişsiniz)gidiyorsa haklısınız.
Birazcık mesafeli davranın bence

iyide hasta adam bile isteye zararlı şeyleri yiyosa kızılır,konu sahibihastalığın neyinekılıfbulmuş anlamadım

annem diyabet hastası doktor kör olursun dedi, 2 ay hastanede yatmışlığı var,Anne dikkat ediyo musun,ediyorum ediyorum,sonra dolap diplerinde tulumba baklava buluyorum, kızıyorum tabiki

hastalık konusunda zaten kimse isteyerek hasta olmuyor Allah düşmanımın başına vermesin . ama insan hasta olduğunu bile bile yapmaması yememesi gereken şeyleri yapınca durum sıkıntılı....

konu sahibi şu yorumu yapmış bir arkadaş hastalığa kılıfbuluyorsun yazmış

ne kılıfı anlamadım yasaksa yeme,tansiyon hastası löp löp turşu yerse 20 olur o tansiyon sonra ah uh bana bak

Kocanıza çocuğunuzmuş gibi davranmazsanız, o ailenin kızlarının evliliğine bile aile reisi gibi karışmazsanız sorun olmaz. Herkesin işine karışıp sorun çıkaran biri gibi duruyorsunuz buradan bakınca. Kendi işinize bakın, koskoca insanları yönetmeye çalışmayın.

ailenin tek erkek çocugunu alan kızların genel şikayeti.kayınvalide kayınpeder görümceler hepsi senin başında oluyor oğullarına yakın olmak için

Konu sahibi eleştiriye açık olması lazım önce.
Genel olarak da haklı ama. Yani sen çalış çabala millet sefasını sürsün. Yok böyle bir dünya kardeşim. Ha çok paran vardır döküp saçacak yer arasın o ayrı. Ama kendinden kıs başkasına harca. Ohhhh ne güzel hayat!!! Buna kaba tabirle enayi yerine konmak deniliyor..
Eşini yönetme, onu kısıtlama denilmiş ama. Sonuçta iki kişi kazanıp beraber birşeyler yapılmaya çalışılıyor. Bu durumda tabiki karşışacak. Ha eşi kadının parasına hiç dokunmuyordur o ayrı konu..

Canım eşin iyi ve şevkatli birisi demekki. Onu kırmayacak birşekilde konuşmalısın. Yok demesini öğrenmeli. İhtiyacı olana tabi yardım edin, sonuçta insanın eli bu şekilde daha çok bereketleniyor ama sonuçta gereksiz masraf da niye olsun.

hastalık konusunda zaten kimse isteyerek hasta olmuyor Allah düşmanımın başına vermesin . ama insan hasta olduğunu bile bile yapmaması yememesi gereken şeyleri yapınca durum sıkıntılı....
:)
sağlıklı normal insanlar pek yapmaz bunu :).yapana bu gözle bakmak lazım

zor durum....ALLAHIM yardımcınız olsun .
hastalık evet benim başımda da var. ve hastalığını kullanıp kendini acındırarak istediğini yaptırmaya çalışan insanlar maalesef var.beterin beteri vardır diye düşünün..
bizde mesela;r
doktor kesin yasak zarar verecek dediği şey o gün eve alınır ve yer mutlaka kv.mesela ameliyattan sonra boğazı tahriş olmuş doktor tuzlu baharatlı tüketme dedi o gün bir kutu turşu açtı löpür löpür götürüyor acı o biçim. sonra ay hastayım ay kötüyüm ay beni doktora götürün:) tabi bu gittikçe artıyor ileri zamanlarda ayyy oğlum hastayım evi benim üzerime yap bana moral olsun,ay oğlumm hastayım kızına benim adımı ver bana moral olsun,ay oğlummmm hastayım bu akşam burda kal çok kötüyüm üzgünüm bana moral olsunn,ay oğlumm çok hastayım karının sözünü dinleme ben üzülürüm !! vs..
yani bu durumda hastalığını kullananlara acımam fırsatını bulsam bir kaşık suda da boğarım.. dikkatli olun :)

Görümcelerimi evlendirmek istiyorum cümlesi ne anlama geliyor?

Muhtemelen konu sahibi benim yorumuma istinaden evlenme mevzusunu açtı çünkü ben sormuştum üst tarafta. görümcelerinin evlenme gibi bir planları yok mu yakın zamanda diye. O zaman biraz el etek çekerler manasında söylemişltim. konu sahibi de ona cvp vermiş çünkü yorumu benim yazdıklarımla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…