- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
-
- Konu Sahibi antitussif
Sig dusunceli olan biz miyiz anlamadim? Bu histerik kahkahalar bana cok normal gelmiyo, tanisi konulan psikolojik bir rahatsizliginiz var mi?ya hata bende sizin gibi düşünce çizgileri sığ insanlarla derdimi paylaşmak hata olmuş. daha bir kelime etmeden şöylesin böylesin gibi 'çoçukça' ithamlarda bulunmak siz eyakışır. siz kendi güzel dünyanızda takılın, insanlara yardımcı olmak yerine saçma sapan konuşmayın hakikaten gülme geldien azından beni biraz güldürdünüz Allah razı olsun
Ben gercekten yardim amacli yazmistim. Yukardaki yorumumda' maddi acidan iyilerse esinizin para vermesine izin vermeyin ama diger konularda haksizsiniz' yazmistim. kendinize bir ceki duzen verirsiniz esinize ve ailesine haksizlik etmeyin diye gordugumu yazdim. Ama anladim hata etmisim. Biz burda 'ayyy nasil bir kayinvaliden varmis gorumcelerin ne hadsiz insalarmis' yazsaydik iyi olurduk tabi ki.. Yardim alabilmek icin elestiriye acik olmak lazim. Hic bir ithamda bulunmadim hakaret etmedim icim rahat bundan boylede sana yorum yazmam, belki baskasi duymak istediklerini yazar rahatlarsin.ya hata bende sizin gibi düşünce çizgileri sığ insanlarla derdimi paylaşmak hata olmuş. daha bir kelime etmeden şöylesin böylesin gibi 'çoçukça' ithamlarda bulunmak siz eyakışır. siz kendi güzel dünyanızda takılın, insanlara yardımcı olmak yerine saçma sapan konuşmayın hakikaten gülme geldien azından beni biraz güldürdünüz Allah razı olsun
Dalga mı geçiyorsunuz?önce sana versin sana sadece gülüyorum burada stres atmak istiyordum gerçekten sayenizde atıyorumDD
Burada sizin anlattıklarınızdan yola çıkılarak yorum yapılıyor. Yorumlar hoşunuza gitmeyebilir fakat bu tarz davranış yanlış. Herkes size hak vermek zorunda değil.ya hata bende sizin gibi düşünce çizgileri sığ insanlarla derdimi paylaşmak hata olmuş. daha bir kelime etmeden şöylesin böylesin gibi 'çoçukça' ithamlarda bulunmak siz eyakışır. siz kendi güzel dünyanızda takılın, insanlara yardımcı olmak yerine saçma sapan konuşmayın hakikaten gülme geldien azından beni biraz güldürdünüz Allah razı olsun
Görümcelerimi evlendirmek istiyorum cümlesi ne anlama geliyor?Ya yalniz konu cok carptirilmis. Kimseyi tanimam yorumlari okuyorum kadin diyor kaynanam kizlarini kucuk saniyor ama 20lerin ortalarindalar vay efendim evlenmek zorundalar mi. Onu da biri gorumceler evlensin tarzi bi'seye cevap olarak yazmis. Az sakin ya her konu kapaniyor boyle.
görümcelerimi ben evlendirmek istiyorum ama anneleri 20 li yaşların ortalarında olan ve fiziksel olarak fazlaca gelişkin kızlarını hala 'küçük 'olarak gördüğü için işim çok zor.
Ben konu sahibini ilk mesaja göre haklı buldum fakat o kısma ben de takıldım. Sonuçta görümceleri evlendirmek neden geline düşsün. Bu forumda eşinin ailesini seven çok az üye vardır fakat üslup çok önemli oluyor haklı iken haksız duruma düşüyor konu sahipleri.Ya o cumle cidden sacma ama ben eski uyelerdenim bu gozler kaynanaya yazilmis ne sozler gordu de alkislandi burada. Kadin acikliyo hala ayni yere yogunlasiliyo ve konu kapaniyo. Su sitede cozume giden konu cok az. Cunku bi'yere takilip konu cop ediliyo.
eşimin babası ve bir çocuğu da çalışmakta ve düğünümüzü evimizi kendi paramızla yaptık babasının cebinden tek kuruş çıkmadı. yardım yapmasında sakınca yok. ama kendimden kıstığım parayı görümcelerimin bileklerinde zincir ağızlarında sigara olarak görmek hoş değil
iş ihtimali başka şehirde var gibi görünüyor ama eşimin peşini bırakmayacaklar biliyorumgitme durumunu bir kere açmıştı da annesi ağıtlara oturmuştu. ben de ailemin bir tane kızıyım ama ne onun ne de kendi ailemin olduğu yerde yaşamak istemiyorum .görümcelerimi ben evlendirmek istiyorum ama anneleri 20 li yaşların ortalarında olan ve fiziksel olarak fazlaca gelişkin kızlarını hala 'küçük 'olarak gördüğü için işim çok zor. sormayın hem çalışayım hem onlara maddi olarak yardım edeyim hem sesimi çıkarmayayım insanlşar bir kendilerini akıllı sanıyorlar .
hastalık konusunda zaten kimse isteyerek hasta olmuyor Allah düşmanımın başına vermesin . ama insan hasta olduğunu bile bile yapmaması yememesi gereken şeyleri yapınca durum sıkıntılı....
:)hastalık konusunda zaten kimse isteyerek hasta olmuyor Allah düşmanımın başına vermesin . ama insan hasta olduğunu bile bile yapmaması yememesi gereken şeyleri yapınca durum sıkıntılı....
zor durum....ALLAHIM yardımcınız olsun .eşimle birbirimiz severek ve uzun yıllar flört ettikten sonra evlendik. ailesinin tek erkek çocuğu ve malesef 3 bekar görümcem var. şu an işlerimiz gereği ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz ama artık katlanamıyorum. sürekli dertleri hastalıkları bitmiyor. olabildiğince eşime ve onlara destek olmaya çalışıyorum ama artık enayi yerine koyuyorlar insanı. maddi manevi sömürülüyoruz ve eşim birşey diyemiyor ve artık sürekli kavga eder olduk. eşimi tanıyamıyorum daha dün yapmam dediği şey için akşama halasına yaparım dedi. ben de sen hastasın iştten izin alman zor olur nasıl gidiceksin yapıcaksın dedikçe halası gidersiniz yaparsınız diye ısrar etti ve bende film koptu. suratım düştü bu sefer bana niye surat yapıyorsun diye tüm gece ve sabah konuşmadık. nöbete gelmeden misafirine kahvaltı hazırlayıp çıktım , beni görmüyorlar bıktım artık onlardan . ben yalnızmıyım yoksa benim gibi zorda olanlar varmı.
Görümcelerimi evlendirmek istiyorum cümlesi ne anlama geliyor?