- 26 Temmuz 2015
- 10
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi antitussif
20 li yaslarin ortasinda olunca evlenmek zorunlulugu mu var? Siz nasil evlendirmek istiyorum diyorsunuz ki? gercekten baska bir aciniz var evlilige. Kizlar kendileri isterlerse ve severlerse evlenirler sizin buna karismaya hakkiniz yok.iş ihtimali başka şehirde var gibi görünüyor ama eşimin peşini bırakmayacaklar biliyorumgitme durumunu bir kere açmıştı da annesi ağıtlara oturmuştu. ben de ailemin bir tane kızıyım ama ne onun ne de kendi ailemin olduğu yerde yaşamak istemiyorum .görümcelerimi ben evlendirmek istiyorum ama anneleri 20 li yaşların ortalarında olan ve fiziksel olarak fazlaca gelişkin kızlarını hala 'küçük 'olarak gördüğü için işim çok zor. sormayın hem çalışayım hem onlara maddi olarak yardım edeyim hem sesimi çıkarmayayım insanlşar bir kendilerini akıllı sanıyorlar .
Allah allah evlenmez evlenmez size mi kaldi elalemin kizlarini zorla evlendirmek? Niye herkesi yonetmeye calisiyosunuz?iş ihtimali başka şehirde var gibi görünüyor ama eşimin peşini bırakmayacaklar biliyorumgitme durumunu bir kere açmıştı da annesi ağıtlara oturmuştu. ben de ailemin bir tane kızıyım ama ne onun ne de kendi ailemin olduğu yerde yaşamak istemiyorum .görümcelerimi ben evlendirmek istiyorum ama anneleri 20 li yaşların ortalarında olan ve fiziksel olarak fazlaca gelişkin kızlarını hala 'küçük 'olarak gördüğü için işim çok zor. sormayın hem çalışayım hem onlara maddi olarak yardım edeyim hem sesimi çıkarmayayım insanlşar bir kendilerini akıllı sanıyorlar .
Eger durumlari iyiyse tabi ki para vermeyin esinizle konusun, ama diger konularda sizi haksiz buldum acikcasi. Gorumceni evlendirmek sana dusmez, ve hastalik soz konusu ise esinizin sizin ailesinin yaninda gormek istemesi gayet normaleşimin babası ve bir çocuğu da çalışmakta ve düğünümüzü evimizi kendi paramızla yaptık babasının cebinden tek kuruş çıkmadı. yardım yapmasında sakınca yok. ama kendimden kıstığım parayı görümcelerimin bileklerinde zincir ağızlarında sigara olarak görmek hoş değil
yaşla takıntım yok sadece küçük demesine binaen yaş belirttim:)ayrıca evlenmek istemek ya da istememek herkesin kendi hayatı kul sadece sebeptir.Allah allah evlenmez evlenmez size mi kaldi elalemin kizlarini zorla evlendirmek? Niye herkesi yonetmeye calisiyosunuz?
Gercekten kendimi tutuyorum kirici konusmamak icin. Hastaligada kilif buluyorsunuz, hic sevmediginiz halde sirf kurtulmak icin gorumcelerinizi evlendirmek istiyorsunuz. Sonra da bunaldim diye dert yaniyorsunuz. Allah akil fikir versinhastalık konusunda zaten kimse isteyerek hasta olmuyor Allah düşmanımın başına vermesin . ama insan hasta olduğunu bile bile yapmaması yememesi gereken şeyleri yapınca durum sıkıntılı....
yönetmek istediğim sadece kendi hayatımAllah allah evlenmez evlenmez size mi kaldi elalemin kizlarini zorla evlendirmek? Niye herkesi yonetmeye calisiyosunuz?
önce sana versin sana sadece gülüyorum burada stres atmak istiyordum gerçekten sayenizde atıyorumGercekten kendimi tutuyorum kirici konusmamak icin. Hastaligada kilif buluyorsunuz, hic sevmediginiz halde sirf kurtulmak icin gorumcelerinizi evlendirmek istiyorsunuz. Sonra da bunaldim diye dert yaniyorsunuz. Allah akil fikir versin
Kocanin hasta ailesiyle ilgilenmesine izin verme, evlenmek istemeyen gorumceleri evlendirmeye calis, aynen sadece kendi hayatini yonetmek istiyosun aynenyönetmek istediğim sadece kendi hayatım
Allah allah biz haksizsin deyince niye kahkaha atmaya basladiniz iyi misiniz?önce sana versin sana sadece gülüyorum burada stres atmak istiyordum gerçekten sayenizde atıyorumDD
ya hata bende sizin gibi düşünce çizgileri sığ insanlarla derdimi paylaşmak hata olmuş. daha bir kelime etmeden şöylesin böylesin gibi 'çoçukça' ithamlarda bulunmak siz eyakışır. siz kendi güzel dünyanızda takılın, insanlara yardımcı olmak yerine saçma sapan konuşmayın hakikaten gülme geldiKocanin hasta ailesiyle ilgilenmesine izin verme, evlenmek istemeyen gorumceleri evlendirmeye calis, aynen sadece kendi hayatini yonetmek istiyosun aynen
sizin gibilerin varlığını gördükçe gerçekten iyi oluyorumAllah allah biz haksizsin deyince niye kahkaha atmaya basladiniz iyi misiniz?