Belki bana hic inanmazsin bilmiyorum ne düşünürsün ama benim hayatta hep dik durusum oldu bir insanı sildim mi daha da yazmam oyle söyleyim ben de esimin ailesiyle görüşmüyorum asla birsey söyleyemez eger birgun bu aramizda sorun olacak ve evliligimizi bitirecekse de varsın bitsin ne diyim yani
Karaktersiz insani asla sevmem bir insan benim kadinligima laf etme hakkini kendinde buluyorsa sonuçlarına katlanacak
Evi cekip ceviren biraz da kadınmış gec uyaniyormusunuz kahvalti etmiyormusuz . Saa naa neee ! Bunu soyleyen kaynanam bana
Biz esimle boşanmanın esiginden döndük
Yemin ederim
Barıştık
Şuanda birlikteyiz hatta eskisinden de iyi olcaz nerdeyse
Kaynanam evime girmiyor giremez
Zaten bana küs kendisi ama ben onunla barismicam neden mi
Esim bana demisti ki nisanli iken aynen yazıyorum bak
"Benim babam yok. Bir tane annem var. Onunla da küsemem zaten."
Ben de dedim ki tamam sen küsme ben gorusmek istemiyorum sen görüşebilirsin tabi ki
"Hayır olmaz oyle sey huzursuzluk olur iste "
Yani ben annesiyle gorusecekmisim
Nitekim de oyle oldu her hafta kaynana ziyareti falan
Simdi annesi bana küstü
Demek ki annesinin bana kusmeye hakkı var. Boyle adaletsiz olmaz sırf esimin bu lafindan dolayi bile adım atmam,atmicam da ha kaynanam adim atar evime gelir birsey olur telefon acar amenna düşman degiliz.
Yani eslere de dikkat etmek lazim bu hususta benim esimin zamaninda yedigi hurmalar bugun onu tırmalıyor bana ailesi aaaay cok zayifsin yok cocuk varmi cocuk yapin gibi cahil cahil konusurken esim bunlarin hepsini duydu
Bana bazi insanlar icin gelmesinler evime ne isleri var derken annesini yaninda e gelsinler madem cay icsinler dedi. Sonucta gelmediler tabi benim dedigim oldu o ayrı
Erkeklere dikkat edin.. senin esin seni tutuyormus ailemi ben secmedim napayım diyormus bunlar durust ve samimi sözler gibi.. esin guvenilir bir insana benziyor ama benimki oyle degil ve suanda da tek basina annesine gidiyor ayni bekar gibi tek basina dönüyor
Onumuzde bayramlar var yine tek basina memleketine gidicek
Kendisi hazırladı bu sonu ama
Demem o ki sende yol ver gorusme zaten haklısın iste daha ne olsun firsat bu firsat hayatindan cikart gitsin
Para meselesine gelince esin evin erzagini giderlerini karsiliyorsa,sana para veriyorsa bir seyini eksik etmiyorsa bosver yardim ediyorsa etsin boyle vebal alma derim dunya hali kimin kime muhtac olacagi bilinmez
Bak acikca yaziyorum burdaki arkadaslar yanlis anlamasin net olsun diye soyluyorum 2 hafta önce 1500 tl lik kozmetik aldim 400 lira kuafore para verdim haftaici hastaneye gidicem orayada bi 100 lira falan gider indim gecen gun market alisverisimi yaptm haftasonu babamin dogumgunu para alcam ondan 50 lira
Simdi bu sartlarda esim annesine para verse neden karisayim ki? Gerci annesi calisiyor ama sıkışmıştır bise olmustur ha ben ne zaman hissederim bizi eksik birakip onlara veriyor o zaman isler değişir