bu nasıl bir tabirdirgelsin abladır başımızın gözümüzün üstüne
Öyle olsa bile onda da sınıfta kalma diye bir şey olmaz. Bu sefer ortalık diplomalı cahillerle dolar. Gerçi şimdi de öyle
Nasıl aile benim için herşeydir önce ben tabi ki ama ailemin her zaman başımın üstünde yeri vardırbu nasıl bir tabirdir
başkasının başımın gözümün üstünde ne işi var
konu burada sınıfta kaldı benim için
Belki bana hic inanmazsin bilmiyorum ne düşünürsün ama benim hayatta hep dik durusum oldu bir insanı sildim mi daha da yazmam oyle söyleyim ben de esimin ailesiyle görüşmüyorum asla birsey söyleyemez eger birgun bu aramizda sorun olacak ve evliligimizi bitirecekse de varsın bitsin ne diyim yani
Karaktersiz insani asla sevmem bir insan benim kadinligima laf etme hakkini kendinde buluyorsa sonuçlarına katlanacak
Evi cekip ceviren biraz da kadınmış gec uyaniyormusunuz kahvalti etmiyormusuz . Saa naa neee ! Bunu soyleyen kaynanam bana
Biz esimle boşanmanın esiginden döndük
Yemin ederim
Barıştık
Şuanda birlikteyiz hatta eskisinden de iyi olcaz nerdeyse
Kaynanam evime girmiyor giremez
Zaten bana küs kendisi ama ben onunla barismicam neden mi
Esim bana demisti ki nisanli iken aynen yazıyorum bak
"Benim babam yok. Bir tane annem var. Onunla da küsemem zaten."
Ben de dedim ki tamam sen küsme ben gorusmek istemiyorum sen görüşebilirsin tabi ki
"Hayır olmaz oyle sey huzursuzluk olur iste "
Yani ben annesiyle gorusecekmisim
Nitekim de oyle oldu her hafta kaynana ziyareti falan
Simdi annesi bana küstü
Demek ki annesinin bana kusmeye hakkı var. Boyle adaletsiz olmaz sırf esimin bu lafindan dolayi bile adım atmam,atmicam da ha kaynanam adim atar evime gelir birsey olur telefon acar amenna düşman degiliz.
Yani eslere de dikkat etmek lazim bu hususta benim esimin zamaninda yedigi hurmalar bugun onu tırmalıyor bana ailesi aaaay cok zayifsin yok cocuk varmi cocuk yapin gibi cahil cahil konusurken esim bunlarin hepsini duydu
Bana bazi insanlar icin gelmesinler evime ne isleri var derken annesini yaninda e gelsinler madem cay icsinler dedi. Sonucta gelmediler tabi benim dedigim oldu o ayrı
Erkeklere dikkat edin.. senin esin seni tutuyormus ailemi ben secmedim napayım diyormus bunlar durust ve samimi sözler gibi.. esin guvenilir bir insana benziyor ama benimki oyle degil ve suanda da tek basina annesine gidiyor ayni bekar gibi tek basina dönüyor
Onumuzde bayramlar var yine tek basina memleketine gidicek
Kendisi hazırladı bu sonu ama
Demem o ki sende yol ver gorusme zaten haklısın iste daha ne olsun firsat bu firsat hayatindan cikart gitsin
Para meselesine gelince esin evin erzagini giderlerini karsiliyorsa,sana para veriyorsa bir seyini eksik etmiyorsa bosver yardim ediyorsa etsin boyle vebal alma derim dunya hali kimin kime muhtac olacagi bilinmez
Bak acikca yaziyorum burdaki arkadaslar yanlis anlamasin net olsun diye soyluyorum 2 hafta önce 1500 tl lik kozmetik aldim 400 lira kuafore para verdim haftaici hastaneye gidicem orayada bi 100 lira falan gider indim gecen gun market alisverisimi yaptm haftasonu babamin dogumgunu para alcam ondan 50 lira
Simdi bu sartlarda esim annesine para verse neden karisayim ki? Gerci annesi calisiyor ama sıkışmıştır bise olmustur ha ben ne zaman hissederim bizi eksik birakip onlara veriyor o zaman isler değişir
2017 yazacaktım ama birşey söylemek istiyorum ilk defa bir sey paylaştım burda ki derdimi paylaşmak için ama bakıyorum da bazı insanlar kusur arama derdindeTemmuz 2018'de nasıl aileler tanışıp bir sene nişanlı kaldınız?
Esim uzulmesin diye surekli alttan alma.ailesi sonuçta eşimin üzülmesini istemedim yoksa isteyerek içimden geçerek demedim
Siz özgüven bakımından mı dediniz :) ben yanlış anladım. İnsanlar, belki fazla eğitimle başkalarını rahatsız etmemeyi öğrenirler diye düşündüm.Genelde yüksek eğitim gören insanlar biraz daha özgüvenli olabiliyor.. genelleme yapıyorum ama istisnalar tabi ki vardır...
Çok bile yapmışsın iletişimi kes bence bayram düğün cenaze dışında görüşmeöncelikle merhaba ,
burada çok fazla konu okudum ve bende içimi dökmek istedim
6 aylık evliyim yeni gelin sayılırım ama evliliğimin düğün günü dahil burnumdan getirdiler sorun eşimin ailesi en çokta görümce. görümcem 3 yıl önce eşinden boşanıp eşimin yanına geldi biz sevgiliyken . gelsin abladır başımızın gözümüzün üstüne ama maddi olarak mahvetti sevgilimi 15 yaşında kızı var işe girmedi girdiği yerlerden beni taciz ediyor patronum gibisinden saçma sapan şeylerden dolayı ayrıldı işyerlerinden neyse evde de çok sıkıntıları oldu onları es geçiyorum ama ben hiç ısınmadım ama hiç saygısızlıkta yapmadım . neyse 2018 temmuzda aileler tanıştı ailesi biz bir şey yapamayız dediler çekildiler. ben ve ailem biliyorduk zaten eşimin maddiyatının olmadığını birşey istemedik zaten nişanı evde yaptık bi miktar takımız oldu annem almadı biz bilezik yaptık onlara . neyse maddiyatta değilim ama 1 sene nişanlı kaldık 1 kere bile aramadı ne ablası ne ailesi bizi bir şeye ihtiyacınız var mı yardım edilecek bir şey var mı sormadılar bile ben toplasan onları 4 kere görmedim nişanlıyken Allah yukarda bende ısınamadığım için gitmek için bir adımım olmadı çeyiz serme olayımız oldu görümce arkamdan whatsaptta gruplarında atmış savurmuş onu gördüm tartıştık neyse özür diledi affettim. düğün günümü zehir ettiler eşimi bile ağlattılar düğünde o kadar arada kaldı ki ablası babası yüzünden . neyse kurban bayramında köylerine gittik ben ilk defa gittim kuzenin bir tanesi benimle selamlaşmadı (evli bizimle yaşıt amcasının kızı ) hayatımda 3. görüşüm çok kötü oldum kimseye ses etmedim herkesin tadı kaçmasın diye sonra söyledim selda benle slmlaşmadı ben ne yaptım diye ama çok ağladım çok zoruma gitti neyse daha sonra aynı şeyi görümcemin kızı da yaptı ben eşimin yanında duruyordum onunla bayramlaştı beni es geçti bu 2 . oldu neyse vedaalaştık giderken söyledim onu da ben bunlara ne yaptım diye eşim kızı çağırdı kızdı ben arabaya soktum eve geldik neyse sonra görümcem tlf etti yaklaşık 1 saat bağırdı tlf nda eşim beni savunuyor hep duyuyorum en son ben geldim yeter ya dedim aldım tlfnu bi sürü şey söyledim o sinirle yemin ettim bu eve girmeyecek girerse ben evden giderim diye daha bunları 10 günlük evliydim yaşadığımda bunalıma girdim kendi aileme söyleyemedim üzülmesinler diye çünkü babam bile eşime oğlum seni sevmeseydik sana güvenmeseydik bu düğün olmazdı demişti .
neyse çok uzatıyorum hakkınızı helal edin ailesi para istemiş çok değil tutarı ama ben 1 kere ver ama devamı olmaz dedim çünkü babası çalışmıyor benim annem bile 50 yaşında hala çalışır ihtiyacımız olmadığı halde o yüzden para vermesi taraftarı değilim annesi kaç kere geldi bu arada çalışıyorum iş çıkışımda geliyor bir kere de nasılsın kızım iyi misin bi derdin var mı demedi ya ben evlendim cicim aylarım ağlamakla geçti düğün fotolarımızı bile seçmeye gitmedim düğümü mahvettiler diye nolur söyleyin size bu kadar çektiren siz üzülürken hiç umursamayan daha para diyen insanları sever misiniz anne baba der misiniz?
Tamam siz kusur aradım zannedin ama ben söyliyeyim, kusur aramadım; dikkatimi çekti.2017 yazacaktım ama birşey söylemek istiyorum ilk defa bir sey paylaştım burda ki derdimi paylaşmak için ama bakıyorum da bazı insanlar kusur arama derdinde
Siz özgüven bakımından mı dediniz :) ben yanlış anladım. İnsanlar, belki fazla eğitimle başkalarını rahatsız etmemeyi öğrenirler diye düşündüm.
İnanın bahsettiğiniz isnisnalardan biri de benim :) yüksek eğitimim var ama utanmaz insanların yaptıkları karşısında ben daha çok utanıyorum, kalakalıyorum. O biraz yapı, tecrübe ve yetiştirilme meselesi.
15 günlükken evden kovanöncelikle merhaba ,
burada çok fazla konu okudum ve bende içimi dökmek istedim
6 aylık evliyim yeni gelin sayılırım ama evliliğimin düğün günü dahil burnumdan getirdiler sorun eşimin ailesi en çokta görümce. görümcem 3 yıl önce eşinden boşanıp eşimin yanına geldi biz sevgiliyken . gelsin abladır başımızın gözümüzün üstüne ama maddi olarak mahvetti sevgilimi 15 yaşında kızı var işe girmedi girdiği yerlerden beni taciz ediyor patronum gibisinden saçma sapan şeylerden dolayı ayrıldı işyerlerinden neyse evde de çok sıkıntıları oldu onları es geçiyorum ama ben hiç ısınmadım ama hiç saygısızlıkta yapmadım . neyse 2018 temmuzda aileler tanıştı ailesi biz bir şey yapamayız dediler çekildiler. ben ve ailem biliyorduk zaten eşimin maddiyatının olmadığını birşey istemedik zaten nişanı evde yaptık bi miktar takımız oldu annem almadı biz bilezik yaptık onlara . neyse maddiyatta değilim ama 1 sene nişanlı kaldık 1 kere bile aramadı ne ablası ne ailesi bizi bir şeye ihtiyacınız var mı yardım edilecek bir şey var mı sormadılar bile ben toplasan onları 4 kere görmedim nişanlıyken Allah yukarda bende ısınamadığım için gitmek için bir adımım olmadı çeyiz serme olayımız oldu görümce arkamdan whatsaptta gruplarında atmış savurmuş onu gördüm tartıştık neyse özür diledi affettim. düğün günümü zehir ettiler eşimi bile ağlattılar düğünde o kadar arada kaldı ki ablası babası yüzünden . neyse kurban bayramında köylerine gittik ben ilk defa gittim kuzenin bir tanesi benimle selamlaşmadı (evli bizimle yaşıt amcasının kızı ) hayatımda 3. görüşüm çok kötü oldum kimseye ses etmedim herkesin tadı kaçmasın diye sonra söyledim selda benle slmlaşmadı ben ne yaptım diye ama çok ağladım çok zoruma gitti neyse daha sonra aynı şeyi görümcemin kızı da yaptı ben eşimin yanında duruyordum onunla bayramlaştı beni es geçti bu 2 . oldu neyse vedaalaştık giderken söyledim onu da ben bunlara ne yaptım diye eşim kızı çağırdı kızdı ben arabaya soktum eve geldik neyse sonra görümcem tlf etti yaklaşık 1 saat bağırdı tlf nda eşim beni savunuyor hep duyuyorum en son ben geldim yeter ya dedim aldım tlfnu bi sürü şey söyledim o sinirle yemin ettim bu eve girmeyecek girerse ben evden giderim diye daha bunları 10 günlük evliydim yaşadığımda bunalıma girdim kendi aileme söyleyemedim üzülmesinler diye çünkü babam bile eşime oğlum seni sevmeseydik sana güvenmeseydik bu düğün olmazdı demişti .
neyse çok uzatıyorum hakkınızı helal edin ailesi para istemiş çok değil tutarı ama ben 1 kere ver ama devamı olmaz dedim çünkü babası çalışmıyor benim annem bile 50 yaşında hala çalışır ihtiyacımız olmadığı halde o yüzden para vermesi taraftarı değilim annesi kaç kere geldi bu arada çalışıyorum iş çıkışımda geliyor bir kere de nasılsın kızım iyi misin bi derdin var mı demedi ya ben evlendim cicim aylarım ağlamakla geçti düğün fotolarımızı bile seçmeye gitmedim düğümü mahvettiler diye nolur söyleyin size bu kadar çektiren siz üzülürken hiç umursamayan daha para diyen insanları sever misiniz anne baba der misiniz?
Duvara yapıştırıp dövmek derken?15 günlükken evden kovan
Anneme babama küfürler savuran
Beni duvara yapıştırıp dövmeye kalkan kayınvaldeme anne tabikide demiyorum ama Allah huzurunda suçlu olmamak için yılda 2 kez katlanıyorum. Para mevzusuna gelince 1 kere verilirse devamı gelir.
Münkün olduğu kadar uzak dur
En güzel günleri zehir etme o günler gelmiyor geri milleti boşver alttada kalma çata çat