eşimin ailesin ısınamıyorum

Yoo anladım. Kendi kuzenim bayramlaşmasa dahi aglamam. Sizinki bir de esin kuzeni. Didinin didisi yani evli olmasaniz tanimayacaktiniz bile.

Isinmak sevmek zorunda değilsin evleniyoruz diye esin ailesini anne baba yerine koyma zorunluluğu yok zaten eşinde arkandaymis bırak ne halleri varsa görsünler sende slm sabah verme bayramdan bayrama git hiçte yüz verme parada verme

Merhaba
Aynen böyle devam edin.
Eşiniz sizin yanınızda bunun değerini bilin. Taviz vermeyin. Bir kere daha yüz verirseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir.

16 aylık evliyim. Eşimin ailesinden nefret ediyorum. Gitmem gelmem konuşmam anne baba demem. Ilk zamanlar eşimin hatırı için o üzülmesin diye mesafeli de olsa iletişimi koparmamaya çalıştım. Ama yapılanların dozu giderek arttı. O kadar yıprandım ki psikolojik destek alacak raddeye geldim.

Artık sadece kendimi düsünüyorum. Önce ben, önce benim mutluluğum huzurum sonra başkaları. Size de acizane bunu tavsiye ederim.

Bizde esimin ailesiyle iyi degiliz. Bir kere oara istemislerdi .. 500 euro verebilirdik ama vermedik. Kimseden borc istemem almamda.

12 senelık evlıyım düğün videomu birkere bile izlemedim
çünkü o güne donmem sanıyelerimi alıyor ,

sevmek sevmiorum tabikii ama yıllarımı mahveden gereksiz abisini görürüyom tabikii

Sevilecek insanlar değillermiş uzak dur zamanla aranızdaki mesafeye alışır onlarda yüz verme elini kolunu herşeyini kaptırırsın.

Ya düşündüm de eşinizin ailesiyle ipleri koparmak, gidip gelmemek, bir daha görüşmemek için ayağınıza fırsat gelmiş. Bırakın görüşmeyin. Para falan da bilemedim yani ailesi ama, anlattığınız gibi görümce ben yatayım çalışmayayım abim bana para göndersin kafasındaysa para da göndertmeyin.

Yoo anladım. Kendi kuzenim bayramlaşmasa dahi aglamam. Sizinki bir de esin kuzeni. Didinin didisi yani evli olmasaniz tanimayacaktiniz bile.
Zaten niyetim yakın olmak arkadaş olmak değil ama bizde bayramlar böyle geçmez küs olanlar dahi barışır ben hep böyle gördüm ailemden sadece tanımadığım bi insanın böyle yapması hemcinsimin yapması üzdü yoksa tanımam etmem olsa da bir olmasada

Şuan
çalışıyor ablası eşim sadece annesine üzülüyor ondan gelip gidiyo bağları koparmak kolay ama eşim üzülmesin istiyorum yoksa bi söze bakar ama sonuçta ailesi atamaz satamaz

1 sefer bile vermesin

bizde bayramlar böyle geçmez küs olanlar dahi barışır ben hep böyle gördüm ailemden sadece tanımadığım bi insanın böyle yapması hemcinsimin yapması üzdü
Böyle insanlara da hep iyiler denk geliyor zaten. Kötü kötüyü tanır nişan kına dinlemez ayrılırdı hep iyi niyet hep sabır hep alttan alma sonuç evlilik çocuk dram dram ve dram.. Eşinizle mutluluklar dilerim size umarım o ailesine çekmemiştir.

Sevilecek insanlar değillermiş uzak dur zamanla aranızdaki mesafeye alışır onlarda yüz verme elini kolunu herşeyini kaptırırsın.
Ben de hep bundan korkuyorum zaten daha fazlası istemesinler diye maddi manevi sonuçta borçla evlendik çok şükür annemler takıları almadı benim tarafın durumu iyi çok şükür o yüzden iyi takım oldu ama çektiğimiz kredi var onu oduyoruz çocuk için biirkim yapalım diye uğraşıyoruz benim derdim o allah onlara çok versin ama benim huzurumu bozmasınlar

Görümcen whatsappta baskalari ile foto paylastigini nerden gördün? Onun cep telefonundanmi?
Ve amca kizi selam vermiyor diye kriz cikarmak, aglamak niye? Vermiyorsa sende verme, oldu bitti. Ayni sey görümce kizi icinde gecerli.

Sana hak veremedim acikcasi. Herseyi olay yapan, fazla mizmiz bir tipe benziyorsun. Bu hikayeyi kayin ailedende duymak isterdim.

6 senedir sevgiliyiz zerre güvenmesem çıkmazdım bu yola herşeye rağmen yine de o olsun benden çok o korudu beni kendi ailesine karşı şimdi bile çocuğum için para biriktiren kimseye bisi vermem ben diyo allahım inşallah hep böyle gider

Ben burda beni hakli görün diye yazmadım dertlesmek istedim çok şükür mızmız bi insan olmadım hic bi zaman ayaklarımın üstünde duruyorum üniversite mezunuyum eşim ilkokul herşeye rağmen çok sevdim eşimi hic bi şeyi umursamadım o kadar çok şeyi alttan aldım ki bunu bilemezsiniz ki benim ilk evliliğim ben yaşamak ister miyim bunları sizce abi adreslerini vereyim isterseniz cok şükür yazdıklarımın eksiği var 1fazlası yok allah ta şahidimdir inanmak ya da inanmamak size kalmis

Ben burda beni hakli görün diye yazmadım dertlesmek istedim çok şükür mızmız bi insan olmadım hic bi zaman ayaklarımın üstünde duruyorum üniversite mezunuyum eşim ilkokul herşeye rağmen çok sevdim eşimi hic bi şeyi umursamadım o kadar çok şeyi alttan aldım ki bunu bilemezsiniz ki benim ilk evliliğim ben yaşamak ister miyim bunları sizce abi adreslerini vereyim isterseniz cok şükür yazdıklarımın eksiği var 1fazlası yok allah ta şahidimdir inanmak ya da inanmamak size kalmis

Ne yapacaksınız ne güzel işte mesafe var arada. Çocuk olunca değişiyor böyle tuhaf aileler

bu konu tam benim konum.... hayatımda hep sevilen biri olmuşken görümcem tarafından cok sey gordum. terbiyesiz dahi dendim. ve küs olmak bana cok koydu . hayatımda ilk kez biri bana bunları yaşattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…