- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
anlamadınız sanırım bayram zamanından bayramlaşmaktan bahsettim boş duygusal herşeye ağlayan biri değilim ama hayatımda ilk defa öyle bir durumla karşılaştım yoksa çok umrumda değil zaten o an olan bi duygusallıktan bahsediyorum
Zaten niyetim yakın olmak arkadaş olmak değil ama bizde bayramlar böyle geçmez küs olanlar dahi barışır ben hep böyle gördüm ailemden sadece tanımadığım bi insanın böyle yapması hemcinsimin yapması üzdü yoksa tanımam etmem olsa da bir olmasadaYoo anladım. Kendi kuzenim bayramlaşmasa dahi aglamam. Sizinki bir de esin kuzeni. Didinin didisi yani evli olmasaniz tanimayacaktiniz bile.
çalışıyor ablası eşim sadece annesine üzülüyor ondan gelip gidiyo bağları koparmak kolay ama eşim üzülmesin istiyorum yoksa bi söze bakar ama sonuçta ailesi atamaz satamazYa düşündüm de eşinizin ailesiyle ipleri koparmak, gidip gelmemek, bir daha görüşmemek için ayağınıza fırsat gelmiş. Bırakın görüşmeyin. Para falan da bilemedim yani ailesi ama, anlattığınız gibi görümce ben yatayım çalışmayayım abim bana para göndersin kafasındaysa para da göndertmeyin.
1 sefer bile vermesinöncelikle merhaba ,
burada çok fazla konu okudum ve bende içimi dökmek istedim
6 aylık evliyim yeni gelin sayılırım ama evliliğimin düğün günü dahil burnumdan getirdiler sorun eşimin ailesi en çokta görümce. görümcem 3 yıl önce eşinden boşanıp eşimin yanına geldi biz sevgiliyken . gelsin abladır başımızın gözümüzün üstüne ama maddi olarak mahvetti sevgilimi 15 yaşında kızı var işe girmedi girdiği yerlerden beni taciz ediyor patronum gibisinden saçma sapan şeylerden dolayı ayrıldı işyerlerinden neyse evde de çok sıkıntıları oldu onları es geçiyorum ama ben hiç ısınmadım ama hiç saygısızlıkta yapmadım . neyse 2018 temmuzda aileler tanıştı ailesi biz bir şey yapamayız dediler çekildiler. ben ve ailem biliyorduk zaten eşimin maddiyatının olmadığını birşey istemedik zaten nişanı evde yaptık bi miktar takımız oldu annem almadı biz bilezik yaptık onlara . neyse maddiyatta değilim ama 1 sene nişanlı kaldık 1 kere bile aramadı ne ablası ne ailesi bizi bir şeye ihtiyacınız var mı yardım edilecek bir şey var mı sormadılar bile ben toplasan onları 4 kere görmedim nişanlıyken Allah yukarda bende ısınamadığım için gitmek için bir adımım olmadı çeyiz serme olayımız oldu görümce arkamdan whatsaptta gruplarında atmış savurmuş onu gördüm tartıştık neyse özür diledi affettim. düğün günümü zehir ettiler eşimi bile ağlattılar düğünde o kadar arada kaldı ki ablası babası yüzünden . neyse kurban bayramında köylerine gittik ben ilk defa gittim kuzenin bir tanesi benimle selamlaşmadı (evli bizimle yaşıt amcasının kızı ) hayatımda 3. görüşüm çok kötü oldum kimseye ses etmedim herkesin tadı kaçmasın diye sonra söyledim selda benle slmlaşmadı ben ne yaptım diye ama çok ağladım çok zoruma gitti neyse daha sonra aynı şeyi görümcemin kızı da yaptı ben eşimin yanında duruyordum onunla bayramlaştı beni es geçti bu 2 . oldu neyse vedaalaştık giderken söyledim onu da ben bunlara ne yaptım diye eşim kızı çağırdı kızdı ben arabaya soktum eve geldik neyse sonra görümcem tlf etti yaklaşık 1 saat bağırdı tlf nda eşim beni savunuyor hep duyuyorum en son ben geldim yeter ya dedim aldım tlfnu bi sürü şey söyledim o sinirle yemin ettim bu eve girmeyecek girerse ben evden giderim diye daha bunları 10 günlük evliydim yaşadığımda bunalıma girdim kendi aileme söyleyemedim üzülmesinler diye çünkü babam bile eşime oğlum seni sevmeseydik sana güvenmeseydik bu düğün olmazdı demişti .
neyse çok uzatıyorum hakkınızı helal edin ailesi para istemiş çok değil tutarı ama ben 1 kere ver ama devamı olmaz dedim çünkü babası çalışmıyor benim annem bile 50 yaşında hala çalışır ihtiyacımız olmadığı halde o yüzden para vermesi taraftarı değilim annesi kaç kere geldi bu arada çalışıyorum iş çıkışımda geliyor bir kere de nasılsın kızım iyi misin bi derdin var mı demedi ya ben evlendim cicim aylarım ağlamakla geçti düğün fotolarımızı bile seçmeye gitmedim düğümü mahvettiler diye nolur söyleyin size bu kadar çektiren siz üzülürken hiç umursamayan daha para diyen insanları sever misiniz anne baba der misiniz?
Böyle insanlara da hep iyiler denk geliyor zaten. Kötü kötüyü tanır nişan kına dinlemez ayrılırdı hep iyi niyet hep sabır hep alttan alma sonuç evlilik çocuk dram dram ve dram.. Eşinizle mutluluklar dilerim size umarım o ailesine çekmemiştir.bizde bayramlar böyle geçmez küs olanlar dahi barışır ben hep böyle gördüm ailemden sadece tanımadığım bi insanın böyle yapması hemcinsimin yapması üzdü
Ben de hep bundan korkuyorum zaten daha fazlası istemesinler diye maddi manevi sonuçta borçla evlendik çok şükür annemler takıları almadı benim tarafın durumu iyi çok şükür o yüzden iyi takım oldu ama çektiğimiz kredi var onu oduyoruz çocuk için biirkim yapalım diye uğraşıyoruz benim derdim o allah onlara çok versin ama benim huzurumu bozmasınlarSevilecek insanlar değillermiş uzak dur zamanla aranızdaki mesafeye alışır onlarda yüz verme elini kolunu herşeyini kaptırırsın.
6 senedir sevgiliyiz zerre güvenmesem çıkmazdım bu yola herşeye rağmen yine de o olsun benden çok o korudu beni kendi ailesine karşı şimdi bile çocuğum için para biriktiren kimseye bisi vermem ben diyo allahım inşallah hep böyle giderBöyle insanlara da hep iyiler denk geliyor zaten. Kötü kötüyü tanır nişan kına dinlemez ayrılırdı hep iyi niyet hep sabır hep alttan alma sonuç evlilik çocuk dram dram ve dram.. Eşinizle mutluluklar dilerim size umarım o ailesine çekmemiştir.
Ben burda beni hakli görün diye yazmadım dertlesmek istedim çok şükür mızmız bi insan olmadım hic bi zaman ayaklarımın üstünde duruyorum üniversite mezunuyum eşim ilkokul herşeye rağmen çok sevdim eşimi hic bi şeyi umursamadım o kadar çok şeyi alttan aldım ki bunu bilemezsiniz ki benim ilk evliliğim ben yaşamak ister miyim bunları sizce abi adreslerini vereyim isterseniz cok şükür yazdıklarımın eksiği var 1fazlası yok allah ta şahidimdir inanmak ya da inanmamak size kalmisGörümcen whatsappta baskalari ile foto paylastigini nerden gördün? Onun cep telefonundanmi?
Ve amca kizi selam vermiyor diye kriz cikarmak, aglamak niye? Vermiyorsa sende verme, oldu bitti. Ayni sey görümce kizi icinde gecerli.
Sana hak veremedim acikcasi. Herseyi olay yapan, fazla mizmiz bir tipe benziyorsun. Bu hikayeyi kayin ailedende duymak isterdim.
Ben burda beni hakli görün diye yazmadım dertlesmek istedim çok şükür mızmız bi insan olmadım hic bi zaman ayaklarımın üstünde duruyorum üniversite mezunuyum eşim ilkokul herşeye rağmen çok sevdim eşimi hic bi şeyi umursamadım o kadar çok şeyi alttan aldım ki bunu bilemezsiniz ki benim ilk evliliğim ben yaşamak ister miyim bunları sizce abi adreslerini vereyim isterseniz cok şükür yazdıklarımın eksiği var 1fazlası yok allah ta şahidimdir inanmak ya da inanmamak size kalmisGörümcen whatsappta baskalari ile foto paylastigini nerden gördün? Onun cep telefonundanmi?
Ve amca kizi selam vermiyor diye kriz cikarmak, aglamak niye? Vermiyorsa sende verme, oldu bitti. Ayni sey görümce kizi icinde gecerli.
Sana hak veremedim acikcasi. Herseyi olay yapan, fazla mizmiz bir tipe benziyorsun. Bu hikayeyi kayin ailedende duymak isterdim.
İnşallah değişirlerNe yapacaksınız ne güzel işte mesafe var arada. Çocuk olunca değişiyor böyle tuhaf aileler
Zaten niyetim yakın olmak arkadaş olmak değil ama bizde bayramlar böyle geçmez küs olanlar dahi barışır ben hep böyle gördüm ailemden sadece tanımadığım bi insanın böyle yapması hemcinsimin yapması üzdü yoksa tanımam etmem olsa da bir olmasada
Öyle olsa bile onda da sınıfta kalma diye bir şey olmaz. Bu sefer ortalık diplomalı cahillerle dolar. Gerçi şimdi de öyleKeşke 16 senelik mecburi eğitim gelse... 2 ileri 5 geri gidiyoruz resmen...