ailesi sonuçta eşimin üzülmesini istemedim yoksa isteyerek içimden geçerek demedimBu kadar olay olmuş ve siz bu seferlik para ver diyorsunuz.
yok arkamdan konuşuyorlarmış anne baba demiyor diye ki demiyorumsenden sevgi ve ilgi beklememisler zaten.
para konusu zor- ben gerekce olmadan vermem. 3 lira bile vermem.
kına gecem merkezde oldu benim tarafım vardı onlar 10 kişi geldi annemle kavga etmiş görümcem zatn saat 9 da geldiler kuaförden o günü geçirdik ertesi gün onların tarafındakinde bizden arabalar gitti karşılamadılar kimseyi görümcem herkesi gördüğü halde kendi tarafını toplayıp başka yere oturmuş annemlere bakan bile olmamış neyse düğünün ortasında kamermana bizi çek onlar kim demiş ki benim sülalem duymuş sonra eşim gitti yanlarına ne yapyorsun sen diye tartıştılar takı tam bi rezalet 1000 tl yoktu herkes dışladı bizden gidenleri anlatamam size herkes o ka-dar kötü oldu ki sırf benm hatrıma gitmedilerDugunde ne yaptilar tam olarak?
evet doğru ama eşim arada onun üzüldüğünü görmesem zerre umrumda değilBu tarz insanlara yağmurlu havada su vermemek lazım.
Bence bosuna bu kadar uzulup aglamissiniz. Esiniz arkanizdaysa gorusmeyin olsun bitsin. Eger esiniz gorusmek istiyorsa gorusur. Para olayi da cok sacma. Eger cidden aciliyeti olan bir durum yoksa ne diye oara veriyorsunuz ki? Herkes calisip kazansin parasini.kına gecem merkezde oldu benim tarafım vardı onlar 10 kişi geldi annemle kavga etmiş görümcem zatn saat 9 da geldiler kuaförden o günü geçirdik ertesi gün onların tarafındakinde bizden arabalar gitti karşılamadılar kimseyi görümcem herkesi gördüğü halde kendi tarafını toplayıp başka yere oturmuş annemlere bakan bile olmamış neyse düğünün ortasında kamermana bizi çek onlar kim demiş ki benim sülalem duymuş sonra eşim gitti yanlarına ne yapyorsun sen diye tartıştılar takı tam bi rezalet 1000 tl yoktu herkes dışladı bizden gidenleri anlatamam size herkes o ka-dar kötü oldu ki sırf benm hatrıma gitmediler
her zaman benim yanımda durdu hiç ezdirmedi ama çok üzülüyo geçen gün ben seçmedim ailemi böyle olmasaydı keşke hiçbir şey dedi çok üzüldümEşiniz ne diyor tüm bunlar olurken ?
elimden geldiğince uzak duruyorum aileme yakın oturuyorum onlar uzak inanır mısınız yatıya kalmasınlar dıye 2. bi yatak ya da çekyat almadım bunu bile düşündürtüler banaDemem, demiyorum.. uzak durabilirsiniz umarım yoksa daha çok üzecekler sizi belli.
evet doğru diyorsunuz ama elimde değil ben böyle bi aile de yetişmedim benim aile kavramım bu değil o kadar zoruma gitti ki herşey geçer diyorum ama geçmiyo işteBence bosuna bu kadar uzulup aglamissiniz. Esiniz arkanizdaysa gorusmeyin olsun bitsin. Eger esiniz gorusmek istiyorsa gorusur. Para olayi da cok sacma. Eger cidden aciliyeti olan bir durum yoksa ne diye oara veriyorsunuz ki? Herkes calisip kazansin parasini.
yok arkamdan konuşuyorlarmış anne baba demiyor diye ki demiyorum
Zamanla alisirsiniz.evet doğru diyorsunuz ama elimde değil ben böyle bi aile de yetişmedim benim aile kavramım bu değil o kadar zoruma gitti ki herşey geçer diyorum ama geçmiyo işte
çok mu zor sanki bize de evlatlarıymış gibi davransalar benim ailemin eşime davranışını görüyorum içim gidiyo keşke onlarda bana böyle yapsalardı ne gerek vardı şu olnlara diye5 senedir evliyim
Ben de ısınamadım