Hayır benim ailem onu çok sever bize maddi manevi destek veriyolar sırf ben onun ailesiyle görüşmek istemiyorum diye misilleme yapıyorokumakla adam olunmuyor lafının canlı örneği... kimseyle aynı eğitim ve bakış açısına sahip olmanız gerekmiyor. bence görüşün ama yüz vermeyin. laf soktuklarında " bu bizim hayatımız biz mutlu olduktan sonra size laf düşmez" diyin. kendinizi sovunmayın yani sadece sizi ilgilendirmez diyip geçin. eşinizde çocukça davranmış. sizin ailenizle hiç problem yaşadı mı?
Benim ailemle bi sorun yok aslında ama sen benim ailemle görüşmezken benim senin ailenle görüşmem tuhaf olur dedi misilleme yaniSenin ailenle neden görüşmeyecekmiş, sebebi neymiş. Açıklama yaptı mı yoksa kestirip attı mı?
erkek beynini çözdüğüm gün nobel almış kadar sevineceğim. hakikaten anlamıyorum. sizde bari göstermelik görüşün ailesiylede eşinizinde bahanesi kalmasın.Hayır benim ailem onu çok sever bize maddi manevi destek veriyolar sırf ben onun ailesiyle görüşmek istemiyorum diye misilleme yapıyor
Evet malesef bende böyle bi şey yaşayacağımı hiç sanmazdımArtik "kari - koca" iliskisinin ici bosalmis. Sanki düşman gibi sen bunu yaparsan ben de yapmam, sen edersen ben de etmem laflari dönüyor.
Biz toplum olarak nasil bu hale gelebildik ??
O zaman üzgünüm ama eşin senin yanında değil, bu yaptığı sana ve ailene haksızlık. Sakince konuş bakalım sana hak verecek mi?Benim ailemle bi sorun yok aslında ama sen benim ailemle görüşmezken benim senin ailenle görüşmem tuhaf olur dedi misilleme yani
Evet o anda bi şeyler söylemesi beni mutlu etmişti ama şimdi düşününce o kadar üstüme geldiler 4 kadın bağırarak konuştular ben ortalarında kaldım ortada hiç bi şey yokken bunları yaptılar daha büyük tepki vermesi gerekiyodu eşim ailesine düşkün malesef yanımda durmuyo galibaO zaman üzgünüm ama eşin senin yanında değil, bu yaptığı sana ve ailene haksızlık. Sakince konuş bakalım sana hak verecek mi?
Size çok katılıyorum. Ben evli değilim ama burda okuduğum çoğu konu beni hayrete düşürüyor.Artik "kari - koca" iliskisinin ici bosalmis. Sanki düşman gibi sen bunu yaparsan ben de yapmam, sen edersen ben de etmem laflari dönüyor.
Biz toplum olarak nasil bu hale gelebildik ??
görüş ama kayde alma arkadaşım ya şu erkekleri öğrenin artık. adam ailesini bırakmaz tabiki .Hayır benim ailem onu çok sever bize maddi manevi destek veriyolar sırf ben onun ailesiyle görüşmek istemiyorum diye misilleme yapıyor
Size çok katılıyorum. Ben evli değilim ama burda okuduğum çoğu konu beni hayrete düşürüyor.
Evlilik sağlıklı bir ilişkinin tamamlanma safhası olmalı.
Okuyorum ; hep bir ego savaşı, üstünlük mücadeleri, çocuk gibi şunu yaparsan böyle olur.Ailelerin çok müdahale etmesi ,saygısızlık,iletişimsizlik ,empatiden yoksunluk ...
Sırf evli olmak için mi evleniyor çoğu anlamıyorum ki, ya da hiç mi evlenmeden karşıdakinin satır aralarını okuyamıyorsunuz, evlendikten sonra birden bire değişmez kişi, evlenmeden önce görmezden gelinip,nnasılsa evlendikten sonra düzelir mantığı mı, ya da hele bi evleneyim ben ona gününü gösterirm düşüncesi mi?
ben doğduğumdan beri aile apartmanındayız, annem 3 eltisi, kayınvalifesi, pederi, hatta evli kuzenlerim bile yaşadı.. ama ne bu elti kıskançlıkları, ne kv, kp müdahalesi hiç hiç olmadı .
Sanırım en önemli etken : SAYGI.
Tamam bunu deniycembence üsteleme eşine ,ailenle görüşmek için.çünkü eşin tipik Türk erkeği,konuşmak kar etmez.
Ailesi onu aşağılamış ya ,heh işte hakediyor.
ailemle görüş ya da ikide bir sizinkilerle görüşmeyeceğim deme.Rahatını bozma.Senin kocan gibi modeller sinsilikten hoşlanıyor.Zamanı geldiğinde gitmezsin, ama şimdi o konuyu unutmuş gibi yap ,istediğini yaptır.Yaşın küçük zamanla öğreneceksin iyilikle konuşmanın işe yaramadığını,işlerin taktik hep stratejiyle döndüğünü.