eşimin ailesi :(

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
Arkadaşlar merhaba, şimdiye kadar açılan konuları takip ediyordum.Bugün bende dertleşmek istedim
10 aylık evliyim eşimle bi küs bi barışık bi evliliğimiz var nişandan beri bu böyleydi
ama vazgeçmeyip evlendik..Sorun eşimin ailesi nişanda başladı problemler eşim çocukluktan beri çalışıp eve maddi katkıda bulunmuş evdeki sorumluluklar yüzünden üniversite harcını yatırıp sınava bile girememiş bugüne kadar maaş kartını annesine vermiş diğer kadeşleride böyle yapıyor . Kayınvalidem eve gelen gelirden harcamaları yapıp kalanı bankaya atmış yıllarca köyde ev yapmış vs ama aşırı cimridir paraya çok önem verir.
Nişandandan sonra eşya alıcaz eşim ailesine bişey aldırmak istemedi anneside alırız sonra sen yardım edersin demiş
Eşimde ne alıcaksınız söyleyin ona göre kendimi ayarlim demiş ailesi yanaşmadı bişeye eşimle bundan dolayı çok büyük kavga ettik düğünü erteleyelim dedi kabul etmedim ailesi bana küstü eşyaları almıyolar diye kavga ettiğim için sonra eşim maaşını ayırdı düğüne bikaç ay kala herşeyi ikimiz aldık buraya kadar bişey yok eşimin ailesinin 4 evi var hepsi aynı blokta birinde kendileri birinde görümcem oturuyo birinde biz oturacaktık evlenice tapusu kayınpederimde ama sözde eşimin evi bu kavgadan sonra oraya gitmedik kiraya çıktık ordan kira aldık 3 ay önceye kadar bigün eşimle annesi yüzünden tartıştık daha sonra annnesini aradım evde sorun yaşadım biraz anlayışlı ol diye saygıyı bozmadan konuştum (ilk defa böle bi konuşma yaptım)
Ama kendisi çok bozulmuş eşine sölemiş eşimi arayıp buraya gel otur yoksa kira vermiyoruz dediler eşimde şuan gelemem,
kira kalsın dedi. Bende bişey demedim sonuçta kendi ailesi ama bukadar emek vermiş söleyincede beni suçluyo sayende oldu kavga çıkardın herşeyde bende alırken vicdan azabı duyuyodum artık almıyorum diyo ben napcamı şaşırdım ailesinden acayip soğudum para için oğullarına yaptıklarını ben kabul edermiyorum yanyana gelmek dahi istemiyorum ama mecbur gidiyorum eşim üzülmesin diye ayrıca çok düşkün ailesine ben saygıda hiç kusur etmedim ama onlar bi türlü beğenmediler beni hep bi kulp taktılar herşeyime sizce nasıl davranmam gerekir onlara ve eşime uzun oldu kusura bakmayın kızlar 

allah topunu bildiği gibi yapsın. gençleri rahat bırakın da evliliklerini yaşasınlar yaaaaaaaaaa. yeteeeeeeerrrrrrrrrrrrrr diye uzaya çıkıp çığlıklarımla hepsini yok etmek istiyorum.
bu durumlarda sükunetini koruyan kazanır sanırım. sükunet ama sünepe bi sükunet değil, asaletli bir sükunet...............
yapabilene aşk olsun

şunuda eklim eşime onlardan bişey istemiyorum kendimiz sıfırdan başlayıp ev alalım dedim
bunuda kabul etmedi yakın zamanda oraya gidicez orası benim deyip durdu ev alsak bile yakın yerde olurmuş
1 ay önce oraya gideceksek ben evden gidiyorum orası olmaz dedim valizimi bile topladım sonra gel otur tamam şimdilik erteleyelim
ilerde düşünürüz deyip ikna etti beni ne yapacağımı şaşırdım

allah cezasını versın topunun denır baska bırsey denmez cnm..
allahım bol bol sabır versın sana

güzelim sen eşinle niye aranı bozuyorsun ben kendi adıma gider o evde oturur kira vermem artı eşimide kendime öle bir yapıştırırımki onlar bişey yapamadıkları için hasetten ölürler...
bak şu bir gerçek erkekler aileleri hakkında konuşan kadınları sevmiyorlar konuşma hatta iyi geçiniyor gibi yap bırak o anlasın ne yapılmaya çalışıldığını

Arkadaşlar merhaba, şimdiye kadar açılan konuları takip ediyordum.Bugün bende dertleşmek istedim
10 aylık evliyim eşimle bi küs bi barışık bi evliliğimiz var nişandan beri bu böyleydi
ama vazgeçmeyip evlendik..Sorun eşimin ailesi nişanda başladı problemler eşim çocukluktan beri çalışıp eve maddi katkıda bulunmuş evdeki sorumluluklar yüzünden üniversite harcını yatırıp sınava bile girememiş bugüne kadar maaş kartını annesine vermiş diğer kadeşleride böyle yapıyor . Kayınvalidem eve gelen gelirden harcamaları yapıp kalanı bankaya atmış yıllarca köyde ev yapmış vs ama aşırı cimridir paraya çok önem verir.
Nişandandan sonra eşya alıcaz eşim ailesine bişey aldırmak istemedi anneside alırız sonra sen yardım edersin demiş
Eşimde ne alıcaksınız söyleyin ona göre kendimi ayarlim demiş ailesi yanaşmadı bişeye eşimle bundan dolayı çok büyük kavga ettik düğünü erteleyelim dedi kabul etmedim ailesi bana küstü eşyaları almıyolar diye kavga ettiğim için sonra eşim maaşını ayırdı düğüne bikaç ay kala herşeyi ikimiz aldık buraya kadar bişey yok eşimin ailesinin 4 evi var hepsi aynı blokta birinde kendileri birinde görümcem oturuyo birinde biz oturacaktık evlenice tapusu kayınpederimde ama sözde eşimin evi bu kavgadan sonra oraya gitmedik kiraya çıktık ordan kira aldık 3 ay önceye kadar bigün eşimle annesi yüzünden tartıştık daha sonra annnesini aradım evde sorun yaşadım biraz anlayışlı ol diye saygıyı bozmadan konuştum (ilk defa böle bi konuşma yaptım)
Ama kendisi çok bozulmuş eşine sölemiş eşimi arayıp buraya gel otur yoksa kira vermiyoruz dediler eşimde şuan gelemem,
kira kalsın dedi. Bende bişey demedim sonuçta kendi ailesi ama bukadar emek vermiş söleyincede beni suçluyo sayende oldu kavga çıkardın herşeyde bende alırken vicdan azabı duyuyodum artık almıyorum diyo ben napcamı şaşırdım ailesinden acayip soğudum para için oğullarına yaptıklarını ben kabul edermiyorum yanyana gelmek dahi istemiyorum ama mecbur gidiyorum eşim üzülmesin diye ayrıca çok düşkün ailesine ben saygıda hiç kusur etmedim ama onlar bi türlü beğenmediler beni hep bi kulp taktılar herşeyime sizce nasıl davranmam gerekir onlara ve eşime uzun oldu kusura bakmayın kızlar 

Canım öncelikle sana sabırlı olmanı tavsiye ederim. Eşyaları birlikte almanız bence daha iyi olmuş. En azından kendimiz yaptık herşeyi deyebilirsiniz. Seni anlıyorum bir benzeri, eşim bekarken diğer abileri ve annesi babasıyla birliktiler. İki kaynım evliydi tabi. Yeme içme hep bir, yatmadan yatmaya evlerine çıkıyorlardı. Benim düğünümden bir tam bir ay sonra ayrıldılar. Bana yapılması gerekenleri hep kendimiz yaptık para yok dediler şu dediler bu dediler çoğu eşyamızı kendimiz aldık birlikte çalıştık ödedik çok şükür. Bu zaman zarfında ise düğünden kalan borçlar için bizden para istediler + düğünde takılan tüm parayı aldılar :KK43: Genede diyorum Allah razı olsun dairelerinde oturuyoruz kira ödemedik. Eşimin ailesi diyorum saygıda kusur etmiyor sadece Allaha havale ediyorum. Ama kayınlarım dan tutun elti görümceme varana kadar nefret duyuyorum. Kendilerini hiç sevdirmediler destek olmadılar hiç bi konuda. Sırf kendi lerini düşündüler. Hiçte kafama takmıyorum ben eşimle evlendim ve bu demekki tüm zorlukları ölüceğimiz güne kadar birlikte aşıcaz ve kimseninde desteğine çok şükür ihtiyacımız yok ve inşallah Allah'ım kendisinden başkasına muhtaç etmesin (amin). Canım sende sabır lı ol takma oralı olma onlar sana nasıl davranırsa sende onlara öle davran. Eden hep kendine eder. Zaten oğlunun eş diye seçtiği kadını, ve en önemlisi Allah'ın kader diye yazdığı kadını beyenmeyen kadına ben anne demem. + Kaynana olmak değil, gelinlerine (ANNE) olabilmektir asıl marifet. Allaha havale et eşinide sitrese sokma geçer de canım. Allah yardımcınız olsun inşallah. :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

amin canım sende çok şey yaşamışsın ama ben eşime güvenemiyorum eşimi kullanıyolar çünkü
ablası hastalanır eşimi çağırırlar (eşi var ) kendilerine eşya alınacak eşimi aralar sende gel
sen biliyosun. anahtarı içerde bırakıp kapıda kalınca bile eşimi arıyolar napalım diye eşimde koşar herşeylerine gık demez
orda oturmak çözüm olsa giderim ama olmaz çünkü evlilik diye bişey kalmaz annesi tatlı dille duygu sömürüsüyle herkese dediğini yaptırıyo bi ben beceremiyorum politika yapmayı

balık baştan kokarmış
başta nasıl başlıyorsa öyle gidiyor ne yazık ki
paracı kayıvalidelerden nefret ediyorum :KK47::KK47::KK47:

Allah sabır versin canım.... nasıl bir aile bu ya! insan bari oğlum mutlu olsun diye susar. otur eşinle zun uzun bi gece konus bence. olduğu gibi anlat bıktığını yorulduğunu... baktın olmuyor git kaynananlada konuş ipler kopusa kopsun nereye kadar böle üzülerek yasıcaksın

sen eşinle arayı bozdukça onlara yardım etmiş olursun...
kendi huzuruna keyfine kocana bak...
bırak onlarda ne halleri varsa görsünler...

Evladına varlık içinde yokluk yaşatan insanlar anayım babayım diye gezmesinler diyorum
daha da bir şey demiyorum..
Sanıyorlar ki mezara taşıyacaklar o evleri.
Hayattayken yapsan analığını, babalığını da yatağa düştüğünde bakmak isteyenin
çok olsa ne olur?
Bir ayağın çukurda artık yahu azıcık korkun olsun değil mi ama?
Yok arkadaşım yok.. Bende de var aynı tiplerden.
Allah yardımcımız olsun..
Allah gönlü zenginlerle karşılaştırsın muhtaç da etmesin.
İstemem ev,para,pul hepsi onların olsun.
Çeneleri kapansın rahat versinler de
Ben huzur isterim yeter...
:KK14:

amin canım sende çok şey yaşamışsın ama ben eşime güvenemiyorum eşimi kullanıyolar çünkü
ablası hastalanır eşimi çağırırlar (eşi var ) kendilerine eşya alınacak eşimi aralar sende gel
sen biliyosun. anahtarı içerde bırakıp kapıda kalınca bile eşimi arıyolar napalım diye eşimde koşar herşeylerine gık demez
orda oturmak çözüm olsa giderim ama olmaz çünkü evlilik diye bişey kalmaz annesi tatlı dille duygu sömürüsüyle herkese dediğini yaptırıyo bi ben beceremiyorum politika yapmayı

Aman 24 saat çalış kiranı ver de sakın o eve gitme diyorum..
Paşa paşa öderim kiramı huzurum olur..
Boşversene.. Çok pişman olursun valla..

X