Eşimin ailesi

Bahar Gul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
3
0
29
Kızlar eşimin ailesinden çekiniyorum korkuyorum eşim benim her daim arkamda beni korur ama bi mevzu olduğunda eşim haklı olduğu halde arkasında duramıyorum sizce nasıl bunu aşabilirim ne yapabilirim eşimin ailesi gerçekten çok sorunlu annesi babası kardeşleri hepsi ayrı bir sorunlu 3 yıldır evliyim bıkmış durumdayım bana akıl verin

Kızlar eşimin ailesinden çekiniyorum korkuyorum eşim benim her daim arkamda beni korur ama bi mevzu olduğunda eşim haklı olduğu halde arkasında duramıyorum sizce nasıl bunu aşabilirim ne yapabilirim eşimin ailesi gerçekten çok sorunlu annesi babası kardeşleri hepsi ayrı bir sorunlu 3 yıldır evliyim bıkmış durumdayım bana akıl verin
Ne güzel arkanızda olan bir eşiniz var. Eğer ailesi ona zarar veriyorsa siz de görüşmeyin doğru düzgün. Eşiniz de görüşmesin.

İnsanın üzerine çok gidiyorlar psikolojik baskı yapıyorlar ve evirip çevirip seni suçlu pozisyonuna sokuyorlar

Ne güzel arkanızda olan bir eşiniz var. Eğer ailesi ona zarar veriyorsa siz de görüşmeyin doğru düzgün. Eşiniz de görüşmesin.
Öyle birşey ki yardımları çok oluyor ama çok ağır lafları var insanı küçük görüyorlar onlar olmasa biz ayakta duramayacağız gibi görüyorlar ve o kadar çok laflarıyla psikolojik baskı yapıyorlar ki suçsuzken suçlu konuma geliyorsun

Eşin de arkandaymış madem zor insanlar sende mesafe koy araya onlar senden korksun yani korksun doğru kelime değil ama çekinsin. Mesafeli olursan ne laflari seni üzer ne de evliliğini etkiler. Pek umursama çizgini net bir şekilde cek ve taviz verme. Eşini de bu konuda uyar.

Öyle birşey ki yardımları çok oluyor ama çok ağır lafları var insanı küçük görüyorlar onlar olmasa biz ayakta duramayacağız gibi görüyorlar ve o kadar çok laflarıyla psikolojik baskı yapıyorlar ki suçsuzken suçlu konuma geliyorsun

Böyle insanlarsa kendi ayaklarınızın üzerinde durun ,yardım almayin ,konuşacak lafları olmaz sizde karşılarında dimdik durursunuz. Eşimin babasının 100 dönüm tarlası ,kaç tane olduğunu bilmediğim evi var . Onlarda senin eşinin ailesi gibiler bunu gördüm yıllarca kiralık iş yerimin 1 göz odasında oturdum . Sonra evimi aldim . Müdanasız olursan rahat olursun

Özür dilerim para veren emir de verir diye bi laf var. Onlar size her şeyi söylemeyi kendilerine hal görüyorlar. Sizden gelecek yardım Allahtan gelsin deyin bi daha görüşmeyin.

Ay ben olsam ne yardımları ne laflarını çekemem.gerci böyle problemli bı aileyse yardım etmeseler de yine laf sokarlar.bende yeni evliyken her lafı bedavaya yiyordum😂artık akillandim sıkıyosa tek laf etsinler bakalım.

yardımlarını alıp kocanız haklı iken bile koruyamayarak onlara “biz size muhtacız ne derseniz eyvallah” demek olmuş sanki

X