Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde babaannem sürekli babamı doldurur ve evde tartışma çıkmasına neden olurdu.aynı şekilde kızımı büyütmek istemem açıkçası.ama dediğim gibi bilsemki bize sorun olmayacaklar tabiki isterim amca dede vs. bilsin.Empati yaparak durumu içine sindirebilirsin canım.
Sen akrabalarını tanımadan yetiştirilmiş olmak ister miydin?
İleride olacak torunlarını hiç görememek, öpüp koklayamamak,
büyüdüklerini izleyememek ister miydin?
aynen hamileykende canımızı sıkmaktan geri kalmadılar.Anne baba gittigi yerde mutlu degilse ve hep gerginlik yasaniyosa, o ortama bi cocugu sokmak bana göre yanlis. Eger deger veriyorlarsa ortaligi germeden birtek cocukla ilgilenirler. Anne baba hakki var ama babaanne dede hakki diye hic birsey duymadim henüz. Bende kayinvalidem ve kayinpederimle gorusmuyorum cunku ben ve esimi ayirmak istediler ve bu olaylar ben hamileyken oldu bu yuzden ne benim cocugumu dusunuyorlardi karnimdayken neden dogdugunda dusunsunler ozaman. Anne baba sevgisi cocuk icin a ve o gerisi önemsiz.
Cocugu boyle ortama sokmak piskolojisiyle oynamak gibi birsey. Birak boyle olacaklarina uzak dursunlar daha iyi.aynen hamileykende canımızı sıkmaktan geri kalmadılar.