Eşiniz ne düşünüyor bu konuda?evlilik öncesi ve evlenirken bize yarattıkları sorunlardan dolayı eşimin ailesiyle görüşmüyordum.daha sonra bebeğimiz oldu 2 kez ailece daha sonra kv tek olarak gelmeye başladı.ben gelmesini istemiyordum.bir geldiğinde tartıştık ve artık görüşmüyoruz.
ama kafama takılan şu.benim anne baba yok kardeşlerim başka illerde.2 3 sene daha istanbuldayız.daha sonra bi kardeşimin bulunduğu ile taşınmayı planlıyoruz.ama bu 3 yıl içinde ve sonrasında dede babaanne amca tanımamak çocuğum için nekadar iyi olur.onun gelişimi için önemlimidir.yada benim kızımı onlardan uzak tutmaya hakkım varmı.bitaraftanda artık onları görmeye tahammülüm yok.bilsemki bize karışmadan sadece çocuğumla ilgilenecekler...ama öyle olacağınıda sanmıyorum
onunla henüz konuşmadı.ama sürekli tartışma yarattıkları için eşim kendisi gitmek isstese bile içinden gelmiyor ailesinin yanına gitmek.Eşiniz ne düşünüyor bu konuda?
Bence çocuklar büyük ailelerde büyümeli,siz görüşmesenizde babasıyla gönderebilirsiniz çocuğunuzu.
Anne baba sevgisinin yanında akraba sevgiside ihtiyaçtır çocuklar için.
onlar sorun yarattığında bizde geriliyoruz.kızımı öyle bi ortamda büyütmekte istemem.zaten bundan korkuyorum.Sizin sorunlarınız olabilir ama onlar eşinizin ailesi olarak tabiki gorecekler. Gostermeme gibi bir hakkınız olamaz.
herşeye karışan ve sürekli eşimi dolduran insanlar.oğullarının kendi anlayışlarında bir erkek olmasını bekleyen insanlar.vurdulu kırdılı.çok devasa bir olay değilse
çocuk babaanneyi dedeyi bilmeli
sen gitmesen de eşinle gönder
eşin etkileniyo mu onlardan?herşeye karışan ve sürekli eşimi dolduran insanlar.oğullarının kendi anlayışlarında bir erkek olmasını bekleyen insanlar.vurdulu kırdılı.
eşim yanımda.yarattıkları tartışmalardan okadar yoruldukki artık onlarla ilgili konuşmuyoruz bile.ama eşim sinirli bi yapısı var onlar bize karıştığında kendini yiyip bitiriyor.eşin etkileniyo mu onlardan?
eğer senin arkanda ise boşver hiç aldırış etme
sakın haa ailesini kötüleme
bence eşinle birlikte gönder çocuğunu bişey olmaz :)
canım seni karıştırmasındaeşim yanımda.yarattıkları tartışmalardan okadar yoruldukki artık onlarla ilgili konuşmuyoruz bile.ama eşim sinirli bi yapısı var onlar bize karıştığında kendini yiyip bitiriyor.
ikisi arasında kaldım.çocuğumun onlarla büyümesimi daha önemli yoksa mutlu bir ailede büyümesimi
en son tartışmamızda benin yanımda defalarca karına haddini bildir tarzı şeyler söyledi.ne yapmasını beklıyordu bilmiyorum..bende kv ilkkez böyle bi yüzünü gördüm evlilik hazırlığındayken çoğu kez eşim seninle alakalı tartıştık diyodu fazla detaya girmeden.ama bukadarını görünce tekrar yakın olmak nasıl olur.kızımı tek göndermem yanlarına önceden güvenirdim ama şimdi nasıl davranacakları konusunda şüpheliyimhayır cnm onlara hiç ihtiyacı yok kızının bende senin gibi düşünüyordum ama neler yaşadım bir ben bilirim aklın varsa hazır eşinede bişi söylememişken uzak dur onlardan. anne babası teyzeleri yeter ona. huzurla büyüt yavrunu
herşeye karışan ve sürekli eşimi dolduran insanlar.oğullarının kendi anlayışlarında bir erkek olmasını bekleyen insanlar.vurdulu kırdılı.
oda ailesinin tavırlarından bıktığı için hak veriyor.ben ona demiştim evlendiğimizde.çocuğumuz olduğunda hiçbirşey olmamış gibi gelirler diye oylede oldu.eşin yine iyi adammış dolsa bu durumda olmazdınız
sen istemezsen isteme o görüşürdü ailesiyle
senin duygularına önem veriyor belli
oda ailesinin tavırlarından bıktığı için hak veriyor.ben ona demiştim evlendiğimizde.çocuğumuz olduğunda hiçbirşey olmamış gibi gelirler diye oylede oldu.