eşimin ailesi off

20-30 belki kendi başına küçük görünebilir gözümüze ama bunu 12 aya yada 24 aya vurduğunuzda hiçte küçümsenecek bir rakam çıkmıyor ortaya. Şu insanlardaki rahatlığa aklım ermiyor. Borç senin borcun hayır bu kredi benim değil senin üstüne olsa paşa paşa tamamlayacaktın üstünü :KK62:

mesele küsuratın/ 20 liranın eksik yatırılması değil ki, ne kadar kredi ödüyor bilmiyorum ama 20 liraya kadarkini ödüyor da gerisini mi ödeyemiyor...

sadakam olsun deyip lafını etmemelisin, sonra 20 lira için kavga çıkardı derler, zaten üzüldüğüne bile değmez.

ama, sen bu aile ile arana mesafe koy, eşin bir daha kimse için kredi felan çekmesin.... Perşembenin gelişi çarşambadan hesabı olmasın...

neme lazım, kredi olmaz başka bir şey olur bu defa daha fazla bir yük altına girmiş buluverirsiniz kendinizi...

öncelikle herkese meraba...ben 7 aylık evliyim..evliliğim gayet güzel gidiyor eşimden yana hiçbir sıkıntım yok çok şükür fakat malumunuz eşimin ailesi sıkıntııısı bendede var malesef :/// benimkisi çok büyük sıkıntılar değil ama canımı sıkmayua yetiyor..eşim abisi için kredi çekti eşime az faiz uygulandıgı için eşimden çekildi fakat abisi ödüyor heray kendi borcunuu...sıkıntı ise her ay eksik para yatırıyor toparlayamadım diye fazla miktar değil 20 30 tl gibi ...ve son gune kadar ödemiyo ..bu ay gene aynısını yaptı ...20 30 tl sıkıntı değil ama her ay yapıyor 20 30 20 30 derken nerdeyse 200tlyi buldu bu artık canımı sıkmaya basladı eşimde birşey demiyor bende dedirtmiyorum zatn soncta abisi ..bu durumu nasıl düzeltebilir hangi dille anlıtalım böyle olmucagnı abisini :KK43:(( şimdiden teşekürler herkesee
Kardeşler arasında 20-30 un lafı olmaz.Bugün siz ona,yarın o size.Sonuçta ödüyor.Varsa bir sıkıntı ikisinin arasında.Eşin halletmeli.

X