• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile yaşamak

sahildenizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
3
1
86
41
Merhaba
Resmi bir kurumda çalışıyorum.2 tane çocuğum var biri 4 yaşında biri 15 aylık.kizima doğumdan sonra ise başladığımdan beri kayınpeder ve kaynanam kendi evimizde bakıyor.baska şehirde yaşadıkları için İstanbul'a bize taşındılar ve üst katimizda dubleks oturuyorlar.
Oğluma hamile kalıp doğum izninden işe basladigimda bakıcı ile devam etmek istedik ancak kendileri iki cocugada bakabilecek lerini soylediler.kizim kreşe gidiyor akşam 5 te eve geliyor gün içinde sadece oğluma daha fazla zaman ayiriyorlar.
Sorun şu ki kayinvaldem şeker hastası oldugundamidir nedir ki kendisinin söylemi öyle sinir krizleri hergun bitmeyen baş ağrıları şiddetli kavga çıkartma
Mutluluğa tahammülü olmama herozel günde ilgiyi kendine çekmek için kavga çıkartma gibi huylara sahip.ben daha nekadar bizde kalacakları süre belli olmayan bir akışta bunu kabullenip kanser mi olmalıyım yoksa eşimin memleketine taşınıp yeni eve çıkıp çocukları ise giderken onlara bırakıp akşam gelirkende onlardan alıp kendi evimemi geçmeliyiz.arkda kendi ailemi çevremi arkadaslarimi bırakarak. Sizce bu nekadar mantıklı sizlerin fikrini merk ettim

Biraz ücretsiz izin alın küçük 2 yaşına gelince de onu da kreşe verin

Niye kendi düzeninden vazgeçeceksin ki

Onları memleketine gönderir çocukları kreşe verir ya da bakıcı tutarım. Niye vazgeçeyim kendi düzenimden

Şimdi gönderemiyorsanız 2-3 yaş kreşleri oluyor, oğlunuz o yaşa gelene kadar sabredin. Sonra da anneciğim emekleriniz için teşekkürler. Çocuklar büyüdü, artık biz başımızın çaresine bakabiliriz. Siz dönebilirsiniz evinize deyin.

bakici tutmaniz en mantiklisi, onlarda memleketine donsunler. Niye duzeninizi bozacaksiniz? Bi arkadasim bakici da dikis tutturamayinca 18 aylikken krese verdi cocugunu cok da memnun simdilik

bakici tutmaniz en mantiklisi, onlarda memleketine donsunler. Niye duzeninizi bozacaksiniz? Bi arkadasim bakici da dikis tutturamayinca 18 aylikken krese verdi cocugunu cok da memnun simdilik
18 aylık bebeği alan yerler var mı ben genelde en az 24 ay diye biliyorum da

Back