- 6 Kasım 2022
- 1
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi gokyuzumasali
Bir evde mutlu evlilik olmuyor. Ayrı eve çıkmaya eşinizi ikna etmeye bakın. Ben ayrı eve çıktım ve görümcem ile kvden kurtuldum. Ne kadar da olsa aynı evin içinde başkaları da olduğunda eşinizle bir evlilik hayatınız olmuyor. Anneden kardeşten kopamayan zavallı bir adamın karısı olmak bir zaman sonra tahammül sınırınızı fersah fersah aşıyor. Ben hamile kaldığımda ayrı eve çıkmak için eşime baskı yaptım ve ayrı eve çıktık. O cenderenin içinde kalsaydık oğlum her gün kavga ve gürültü içinde olacaktı. Psikolojik olarak sağlıksız bir ortamda büyümesini istemediğim için eşimi ortamın bir çocuk için uygun olmayacağına ikna ettim. Baskılarım sonucu eşimin ailesinden farklı bir şehirde yaşıyoruz. İlçe değil il değiştirmek gerekecek duruma gelmiştim artık çünkü. Yüz yüze bakamayacak duruma gelen insanların aynı evin içinde yaşaması imkansız. Yapabiliyorsanız tavsiye ederim.
Ayni evde yaşamiyorlar ki.
Aynı evdelermiş gibi bir izlenim edindim okuduklarımdan o yüzden o şekilde cevap verdim. Eğer aynı evde değiller ise onlarla aynı ortamda olmak zorunda değil. Kendisi de bir birey ve nerede olmak istediğini yada istemediğini kendisi seçer. Mesafe koyması gerekiyor sadece.Ayni evde yaşamiyorlar ki.
Okumadan mi yorum yapıyorsunuz anlamiyorun ki kadının yazdıklarından ayrı yaşadıkları belli..Bir evde mutlu evlilik olmuyor. Ayrı eve çıkmaya eşinizi ikna etmeye bakın. Ben ayrı eve çıktım ve görümcem ile kvden kurtuldum. Ne kadar da olsa aynı evin içinde başkaları da olduğunda eşinizle bir evlilik hayatınız olmuyor. Anneden kardeşten kopamayan zavallı bir adamın karısı olmak bir zaman sonra tahammül sınırınızı fersah fersah aşıyor. Ben hamile kaldığımda ayrı eve çıkmak için eşime baskı yaptım ve ayrı eve çıktık. O cenderenin içinde kalsaydık oğlum her gün kavga ve gürültü içinde olacaktı. Psikolojik olarak sağlıksız bir ortamda büyümesini istemediğim için eşimi ortamın bir çocuk için uygun olmayacağına ikna ettim. Baskılarım sonucu eşimin ailesinden farklı bir şehirde yaşıyoruz. İlçe değil il değiştirmek gerekecek duruma gelmiştim artık çünkü. Yüz yüze bakamayacak duruma gelen insanların aynı evin içinde yaşaması imkansız. Yapabiliyorsanız tavsiye ederim.
Sonradan düzelttim. Benim yorumum sizi niye bu kadar rahatsız etti çözemedim ama neyse uzatmayacağım. Kendi yorumunuza bakın iyi gecelerOkumadan mi yorum yapıyorsunuz anlamiyorun ki kadının yazdıklarından ayrı yaşadıkları belli..