Henüz 1 aylık evliyim. Eşim ile severek evlendik. Ancak ailesinin eşimden maddi olarak sürekli bişiler koparmaya çalışması beni onlardan ilk soğuktan şey oldu. En basiti eşimin kendi çalışarak aldığı evde bile kendisi oturmak istiyor. Daha nişanlıyken benimle bunun davasını görüyordu. hele düğün zamanı yol paralarını bile eşim ödedi. Bize evlenirken 1 TL bile katkıları olmadı. Kendi ailem ve eşimin ailesinden epey bi uzakta oturuyoruz. Dün aldığım bi haberden sonra psikolojim bozuldu konuşacak kimsede yok kendi kendimi yedim bitirdim. 2 ay sonra bizde kalmaya gelecekmişler. Ve tam 3 ay kalırmışlar. Sebep olarakta evlerinin sobalı olması ve burada kayınpederimin gittiği bi kahvenin olması. Ha bide kendi evinde bi gideri olmaması. Ben daha eşime işime evime alışamadım. Hele ailemin özlemi ayrı bi konu. Benim Ailem gelmiyor bize yeni evliyiz alışalım diye. Babam gelecek 1 ay sonra 3 gün kalıp dönecek o da hiç evimi görmediği için. Eşime söyledim ki ben o kadar süre evimde kalınmasını istemiyorum. 1 ay kalırlar belki sorun etme annem yemek yapar işten gelince hazır yemek buluruz dedi. Otur burdan yak. Onuda görmek istemiyorum ailesinide. İçim volkan gibi kabardı. Ne yapmalıyım? Herşeyimi toplayıp evime dönmeyi bile düşünüyorum.
CANIM BENDE EŞİMİB AİLESİNİ SEVMİYORUM Geçen sene grlmişlerdi 1 ay kalcaktı ve havalatda çok sıcaktı sohbet ederken çok sıcak diye şikayet edp dutuyordu bende baba bu hava sizi hasta yapat şekerin var allah korusun astım falan olursun dedim burda uzman doktor yok 1 saat yol gifersin dedim beni yanlış anlama git diye demiyorum istediğin kadar kal dedim bastım gazı adam 4.gün gitti evine
Eşinizi alın karşınıza konuşun, yeni evli olduğunuzu, birbirinizi tanıma ve evliliğe alışma evresinde olduğunuzu, yatılı misafir geldiğinde evlilik hayatınızın pek olamayacağını, sizin işten yorgun argın gelip bir de evde farklı kişilerle birlikte 3 ay geçiremeyeceğinizi söyleyin. Kabul etmeyin, kesenize küsmeyin ve hemen evi terk etmeyi düşünmeyin.
O 3 ayı yıllara çevirenleri gördüm... İnşallah sende öyle olmaz.
Otobüsle ya da uçakla neyle geleceklerse, eşine de ki biz yeni evliyiz, 2 hafta kadar kalsınlar dönüş biletlerini alalım ben yeni evliyim kocamla evliliğime alışmak istiyorum diyebilirsin.
CANIM BENDE EŞİMİB AİLESİNİ SEVMİYORUM Geçen sene grlmişlerdi 1 ay kalcaktı ve havalatda çok sıcaktı sohbet ederken çok sıcak diye şikayet edp dutuyordu bende baba bu hava sizi hasta yapat şekerin var allah korusun astım falan olursun dedim burda uzman doktor yok 1 saat yol gifersin dedim beni yanlış anlama git diye demiyorum istediğin kadar kal dedim bastım gazı adam 4.gün gitti evine
Eşinizi alın karşınıza konuşun, yeni evli olduğunuzu, birbirinizi tanıma ve evliliğe alışma evresinde olduğunuzu, yatılı misafir geldiğinde evlilik hayatınızın pek olamayacağını, sizin işten yorgun argın gelip bir de evde farklı kişilerle birlikte 3 ay geçiremeyeceğinizi söyleyin. Kabul etmeyin, kesenize küsmeyin ve hemen evi terk etmeyi düşünmeyin.