tekrarı olursa uygun bir dille uyarırsınız. Dedesi olarak heves etmiştir paylaşmıştır. Boşverin. Bebeğinizin üstüne bol bol okuyun bişey olmaz inşallah.Merhaba anneler. Direkt konuya girmek istiyorum. Bebeğim 20 günlük daha ve nazar değmesin diye kimseye resmini vs. Atmadık şimdiye kadar bebeğim çok iyi uyuyor onu bile kimseye söylemedik nazar değmesin diye aslında çok inanmıyorum böyle şeylere ama yine de riske atmadım. Bugün kayınpederim bebeğimin resmini WhatsAppta paylaşmış ve bize hiç sormadı. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Biz ebeveyn olarak daha kimseye atmadık resmini paylaşmadık. Ne bileyim anne olarak paylaşılacaksa ilk ben paylaşmak isterdim çocuğumu bana ya da eşime sorulmasını beklerdim. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu konuda.
Gerçekten soruyor musun ne tepki vereceğini ?Merhaba anneler. Direkt konuya girmek istiyorum. Bebeğim 20 günlük daha ve nazar değmesin diye kimseye resmini vs. Atmadık şimdiye kadar bebeğim çok iyi uyuyor onu bile kimseye söylemedik nazar değmesin diye aslında çok inanmıyorum böyle şeylere ama yine de riske atmadım. Bugün kayınpederim bebeğimin resmini WhatsAppta paylaşmış ve bize hiç sormadı. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Biz ebeveyn olarak daha kimseye atmadık resmini paylaşmadık. Ne bileyim anne olarak paylaşılacaksa ilk ben paylaşmak isterdim çocuğumu bana ya da eşime sorulmasını beklerdim. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu konuda.
Merhabalar, benim kafam bebegim cok iyi uyuyor kismina takildi. Nasil cok iyi uyuyor bebeginiz? Biraz aciklayabilir misiniz?Merhaba anneler. Direkt konuya girmek istiyorum. Bebeğim 20 günlük daha ve nazar değmesin diye kimseye resmini vs. Atmadık şimdiye kadar bebeğim çok iyi uyuyor onu bile kimseye söylemedik nazar değmesin diye aslında çok inanmıyorum böyle şeylere ama yine de riske atmadım. Bugün kayınpederim bebeğimin resmini WhatsAppta paylaşmış ve bize hiç sormadı. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Biz ebeveyn olarak daha kimseye atmadık resmini paylaşmadık. Ne bileyim anne olarak paylaşılacaksa ilk ben paylaşmak isterdim çocuğumu bana ya da eşime sorulmasını beklerdim. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu konuda.
Sen karışma kocan uyaracaksa uyarsın. Yapacak adam gene yaparMerhaba anneler. Direkt konuya girmek istiyorum. Bebeğim 20 günlük daha ve nazar değmesin diye kimseye resmini vs. Atmadık şimdiye kadar bebeğim çok iyi uyuyor onu bile kimseye söylemedik nazar değmesin diye aslında çok inanmıyorum böyle şeylere ama yine de riske atmadım. Bugün kayınpederim bebeğimin resmini WhatsAppta paylaşmış ve bize hiç sormadı. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Biz ebeveyn olarak daha kimseye atmadık resmini paylaşmadık. Ne bileyim anne olarak paylaşılacaksa ilk ben paylaşmak isterdim çocuğumu bana ya da eşime sorulmasını beklerdim. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu konuda.
Paylaşması hoş olmamış tabiki size sormadan ama heves etmişlerdir onlarda yaşlı insanlar sonradan gördükleri için sosyal medyayı her şeyi paylaşmak istiyorlar :) çok rahatsızsanız eşinize söyleyin ya da uygun bir ortam da siz söyleyin. Nazar değmesi değil benim düşüncem ben inanmam nazar olaylarına bir çocuk bende mi var sanki ne olacak herkesin çocuğunu Allah bağışlasın nazar değdireceğini düşünecek kadar fesat tanıdıklarınızı hayatınızdan ve sosyal medyanızdan da çıkarmanızı tavsiye ederim ayrıca eğer inanıyorsanız en çok anne ve babanın nazarı değer derler o zaman kendinizden sakınmanız lazım çocuğu ama sosyal medyanın artık ne kadar kötü bir yer olduğunu biliyoruz bebekler için hiç uygun değil maalesef. Ayrıca 20 günlük bebek zaten çok güzel uyur :) biraz daha kendine geldiği zaman uyku düzeni vs değişir algıları açıldıığı zaman daha az uyuyacak vs Bebek bu bir gün uyur bir gün uyanır günü gününü tutmaz bu tarz konuları nazara bağlayıp çok takılmayın bence sakınan göze çöp batar uyuduğunu söylemedik kakasını söylemedik yediğini söylemedik vs.Merhaba anneler. Direkt konuya girmek istiyorum. Bebeğim 20 günlük daha ve nazar değmesin diye kimseye resmini vs. Atmadık şimdiye kadar bebeğim çok iyi uyuyor onu bile kimseye söylemedik nazar değmesin diye aslında çok inanmıyorum böyle şeylere ama yine de riske atmadım. Bugün kayınpederim bebeğimin resmini WhatsAppta paylaşmış ve bize hiç sormadı. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Biz ebeveyn olarak daha kimseye atmadık resmini paylaşmadık. Ne bileyim anne olarak paylaşılacaksa ilk ben paylaşmak isterdim çocuğumu bana ya da eşime sorulmasını beklerdim. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu konuda.
yaşı ileri olan insanlardan bu inceliği beklemek olmaz gibi.. siz uygun bile dille uyaracaksınız.Merhaba anneler. Direkt konuya girmek istiyorum. Bebeğim 20 günlük daha ve nazar değmesin diye kimseye resmini vs. Atmadık şimdiye kadar bebeğim çok iyi uyuyor onu bile kimseye söylemedik nazar değmesin diye aslında çok inanmıyorum böyle şeylere ama yine de riske atmadım. Bugün kayınpederim bebeğimin resmini WhatsAppta paylaşmış ve bize hiç sormadı. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Biz ebeveyn olarak daha kimseye atmadık resmini paylaşmadık. Ne bileyim anne olarak paylaşılacaksa ilk ben paylaşmak isterdim çocuğumu bana ya da eşime sorulmasını beklerdim. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu konuda.
Merhaba anneler. Direkt konuya girmek istiyorum. Bebeğim 20 günlük daha ve nazar değmesin diye kimseye resmini vs. Atmadık şimdiye kadar bebeğim çok iyi uyuyor onu bile kimseye söylemedik nazar değmesin diye aslında çok inanmıyorum böyle şeylere ama yine de riske atmadım. Bugün kayınpederim bebeğimin resmini WhatsAppta paylaşmış ve bize hiç sormadı. Bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi. Biz ebeveyn olarak daha kimseye atmadık resmini paylaşmadık. Ne bileyim anne olarak paylaşılacaksa ilk ben paylaşmak isterdim çocuğumu bana ya da eşime sorulmasını beklerdim. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu konuda.
Ya cidden cok merak ettimPaylaşması hoş olmamış tabiki size sormadan ama heves etmişlerdir onlarda yaşlı insanlar sonradan gördükleri için sosyal medyayı her şeyi paylaşmak istiyorlar :) çok rahatsızsanız eşinize söyleyin ya da uygun bir ortam da siz söyleyin. Nazar değmesi değil benim düşüncem ben inanmam nazar olaylarına bir çocuk bende mi var sanki ne olacak herkesin çocuğunu Allah bağışlasın nazar değdireceğini düşünecek kadar fesat tanıdıklarınızı hayatınızdan ve sosyal medyanızdan da çıkarmanızı tavsiye ederim ayrıca eğer inanıyorsanız en çok anne ve babanın nazarı değer derler o zaman kendinizden sakınmanız lazım çocuğu ama sosyal medyanın artık ne kadar kötü bir yer olduğunu biliyoruz bebekler için hiç uygun değil maalesef. Ayrıca 20 günlük bebek zaten çok güzel uyur :) biraz daha kendine geldiği zaman uyku düzeni vs değişir algıları açıldıığı zaman daha az uyuyacak vs Bebek bu bir gün uyur bir gün uyanır günü gününü tutmaz bu tarz konuları nazara bağlayıp çok takılmayın bence sakınan göze çöp batar uyuduğunu söylemedik kakasını söylemedik yediğini söylemedik vs.
Nazar değer diye onu da açıklamaya bilir şimdi :):)Ya cidden cok merak ettim4-5 saat uyanmadan uyuyorsa sariliktir cok net. Insallah oyle birsey yoktur