Esimin ailesi bebegimi asiri seviyor

Hayırlısı olsun ama sebep ne ki ayrılmanıza?

Bizde geçen gün konuştuk böyle olmayacağını bu gidişle işin ayrilmayla sonuclanacagini söyledim.bizde olan kocama oluyo anası çok vurdumduymaz ayrılıyoruz desek de umrunda olmaz ne yaparsan yap. Çünkü esima anlatıyorum hak veriyor ama kadına bisey yapamiyo ben de anlamadım bu işi hep biz mi kotuyuz

Hayırlısı olsun ama sebep ne ki ayrılmanıza?
ayrılmamızın çok sebebi var aslında.hem maddi olarak tüm evin yükünün bende olması eşimin tüm maaşının kendine ve başka başka yerlere harcaması ve üstüne üstlük senin paranı yemiyorum ki sana neden yük olayım falan diye düşünmesi.yani evlilikte bir sorumluluğunun olduğunu düşünmüyor, evi geçindirmek benim görevim o da aldığı maaşı kendine harcamak istiyor toptan ve böylelikle görevlerini yerine getirdiği inancında.bunun üstüne birde beni sürekli ezdirdi ailesine hala da ezdirmeye devam ediyor tepkisini koymuyor umursamıyor.bende resti çektim.nasıl bir tarafları kalkıksa annesiyle kendisinin bir türlü zararlı çıkacak olanın kendileri olduğunu görmüyorlar hala ikisi birlikte beni terkesdiyormuş havasında geziyorlar oysa tüm güç bende.

aynı durum benimkinin annesi de umuruna takmaz.benim koca yuvasını yıkınca onun bir zararı yokki bunda.on gün bir ay pohpohlar sonrasında ne halin varsa gör der.biliyorum.ama maalesef eşim bunu göremiyor.hala annesine aratıp ki küsüm altı aydır kv ile eşyalarını topla oğlumun dedirtiyor.diğer konularımda var en son doğum hikayemi okursanız durumun ne kadar vahim olduğunu görürsünüz zaten.evet hep biz kötüyüz anneleri hep iyi niyetli ve hep şakacı

İkinci cocugu yaparsan ilkini direkt evlatlık vermiş olursun kvye
Bu meselede tavrını koy alıştır sonra ikinciyi yap

Tavrını hem eşine hem ailesine koy sonrada eşini taşınmaya ikna et canım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…