size gerçekten inanamıyorum insan eşini burda bu şekilde rezil edermi? o sizin için bunları yazsa ve duysanız ne olurdu acaba ..herşey olabilir..dişi çürüktür..midesinden gelen bişeydir... sigara içiyorsa ondandır..yirmilik dişlerinden kaynaklanıyorda olabilir..kokulu şekerlerden kullanabilir..sakızlardan kullanabilir..gargara çok faydalı...ama keşke buraya sormadan bir doktora gitseydiniz....
size gerçekten inanamıyorum insan eşini burda bu şekilde rezil edermi? o sizin için bunları yazsa ve duysanız ne olurdu acaba ..herşey olabilir..dişi çürüktür..midesinden gelen bişeydir... sigara içiyorsa ondandır..yirmilik dişlerinden kaynaklanıyorda olabilir..kokulu şekerlerden kullanabilir..sakızlardan kullanabilir..gargara çok faydalı...ama keşke buraya sormadan bir doktora gitseydiniz....
benim esimde sigara iciyor ama agzi hic kokmaz benden temiz sigara icmedigim halde benim agzim bazen kokuyor ama onun kokmuyo cunku dislerini iyi fircaliyor ve ozen gosteriyo sabah dislerini fircalamadan hic bisey yapmaz evde dis fircasi yoksa mesela demez bugunde fircalamiyim gider firca alir gellir fircalar rahatlar...
ne kadar şanslısın canım yaa bunun için hergün dua etmelisin bence Allaha temiz bir koca hep hayalimdir
sanirsam haklisinbazen benim agiz kokum oluyor o soyleyince utanip kusuyorum sonrada oda ben soylemicem bidaha baskasindan duy rahatla diyo o yuzden ciddi problem yasiyorum konusurken acaba koku varmi yokmu diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?