• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ağzı kokuyor

aysun_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
12
0
36
İzmir
eşim inanılmaz titiz biri ama buna ragmen ağzı inanılmaz kokuyor.bunun için bir öneri var mı acaba

Son düzenleme:
ağız kokusu bazen başka hastalıklar yüzünden de olabiliyomuş sanırım.eşinizin başka bi rahatsızlığı var mı ?belki o yüzden oluyodur..

canım eşin dişlerini bir temizletsin kesinlikle agız kokusunu gideriyor.

Eşiniz gargara kullanarak, dişlerin arasında kalan, diş fırçasının temizleyemediği yiyeceklerden oluşan bakterileri yok edip ağız kokusunu engelleyebilir. Eğer midesinde sorun yoksa.

size gerçekten inanamıyorum insan eşini burda bu şekilde rezil edermi? o sizin için bunları yazsa ve duysanız ne olurdu acaba ..herşey olabilir..dişi çürüktür..midesinden gelen bişeydir... sigara içiyorsa ondandır..yirmilik dişlerinden kaynaklanıyorda olabilir..kokulu şekerlerden kullanabilir..sakızlardan kullanabilir..gargara çok faydalı...ama keşke buraya sormadan bir doktora gitseydiniz....:9:

Eşiniz gargara kullanarak, dişlerin arasında kalan, diş fırçasının temizleyemediği yiyeceklerden oluşan bakterileri yok edip ağız kokusunu engelleyebilir. Eğer midesinde sorun yoksa.

size gerçekten inanamıyorum insan eşini burda bu şekilde rezil edermi? o sizin için bunları yazsa ve duysanız ne olurdu acaba ..herşey olabilir..dişi çürüktür..midesinden gelen bişeydir... sigara içiyorsa ondandır..yirmilik dişlerinden kaynaklanıyorda olabilir..kokulu şekerlerden kullanabilir..sakızlardan kullanabilir..gargara çok faydalı...ama keşke buraya sormadan bir doktora gitseydiniz....:9:

arkadas care ariyor, esini neden rezil etsin ki???

eşi niye resil olsunki?şahsen ben gayet normal karşıladım bu durumu..
burası tüm türkiyeye canlı yayın yapan ulusal bir tv kanalı değilki:)sanki kadıncağız ana haber bütteninde kocasını ifşa etmiş gibi yazmışsınız:)

yazacak tabi,derdini anlatacak ki derman bulsun:)
derman bulmasa bile rahat bırakında içini döksün:)

Canım ben de ağız kokusu sorunu yaşıyorum.Bu yüzden baya bir araştırma yaptım.Bir yer bulmuştum.Diş hekimi, KBB uzmanı, Gastroenteroloji ( Genel Cerrahi ) uzmanının koordineli çalışmasıyla doğru teşhisi yakalayıp, uygun tedaviyi gerçekleştiriyorlarmış.Ücreti ise 200 liraymış.Kurtulmak istiyorsanız bir deneyin derim ben.Ama ben buraya gitmiş değilim.Jinemed sağlık merkezleri Beşiktaştaymış yeri internetten bir araştırırsın.Umarım iyileşir...

benim esimdede vardi deli ediodu beni kokusu degil ama umursamayipta doktora gitmemesi sonundaki sigara ictiginden temizlik yaptirmasi gerekiomus dis tabakasinina rkasinda birikiolarki disleri hafif seyrekse daha cok cabuk oluomus siksik temizleyince gecti simdi mutlu temziiz:D

dişinde bi sorun olabilir diş eti şişmesi,diş taşı ve çürük gb. midesinde sorun olabilir farenjit olabilir sinüzit olabilir bunlar için doktora gittikten sonra gece yatmadan önce mutlaka dişlerini fırçalasın ve ağız gargarası kullansın ve dişleri eğer fırçalarken kanarsa kanıyo diye bırakmasın kanadıkça fırçalamaya devam etsin o kanın akması gerekiyormuş umarım iyileşir kocan canım sağlıkllı günler...

benim esimde sigara iciyor ama agzi hic kokmaz benden temiz sigara icmedigim halde benim agzim bazen kokuyor ama onun kokmuyo cunku dislerini iyi fircaliyor ve ozen gosteriyo sabah dislerini fircalamadan hic bisey yapmaz evde dis fircasi yoksa mesela demez bugunde fircalamiyim gider firca alir gellir fircalar rahatlar:69::69:... :27::27:

benim esimde sigara iciyor ama agzi hic kokmaz benden temiz sigara icmedigim halde benim agzim bazen kokuyor ama onun kokmuyo cunku dislerini iyi fircaliyor ve ozen gosteriyo sabah dislerini fircalamadan hic bisey yapmaz evde dis fircasi yoksa mesela demez bugunde fircalamiyim gider firca alir gellir fircalar rahatlar:69::69:... :27::27:

ne kadar şanslısın canım yaa bunun için hergün dua etmelisin bence Allaha temiz bir koca hep hayalimdir:34:

ne kadar şanslısın canım yaa bunun için hergün dua etmelisin bence Allaha temiz bir koca hep hayalimdir:34:

sanirsam haklisin :1::1::1::1:bazen benim agiz kokum oluyor o soyleyince utanip kusuyorum sonrada oda ben soylemicem bidaha baskasindan duy rahatla diyo o yuzden ciddi problem yasiyorum konusurken acaba koku varmi yokmu diye...

sanirsam haklisin :1::1::1::1:bazen benim agiz kokum oluyor o soyleyince utanip kusuyorum sonrada oda ben soylemicem bidaha baskasindan duy rahatla diyo o yuzden ciddi problem yasiyorum konusurken acaba koku varmi yokmu diye...

belki ağzında bi çürük vardır gittin mi doktora ama ağız gargarası kullan çok etkili oluyor:31:

Back